Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 RiderPoužitou korbičku po jednom díti ani nepoznáš, že byla jetá. Jen pozor na materiál Cargo - ten se láme ve skladech na boudičce. To bys asi to použití poznala.
Nebo to udělej jako my. My koupili jen podvozek v Babyparku a korbičku na internetu ve slevě. Stála nás nová 2500 korun a ještě jsme k ní dostali slunečník v barvě, kterej normálně stojí tiskara.
Stejně v případě reklamace ti v babyparku dají náhradní jen podvozek i kdybys u nich koupila cokoli a na korbičce toho není až tak moc, kde by hrozilo, že budeš reklamovat.
Jo a další výhoda. V Babyparku ti záruka běží až od narození miminka. Záručák tam půjdeš potvrdit až s rodným listem. Já se tam ještě ani nedostala. Musíme tam zajet co nejdřív.
Tak gratuluju k dobrému výběru, věřím že budeš spokojená jako já.
mikitaa píše:![]()
![]()
budes nadsena…ten podvozek je proste super…no a snad prezijes i tu hlubokou korbicku…ma ju spoustu holek a jsou spokojeny…asi su uchyl jen ja ze mi to tak vadi
![]()
![]()
já jsem se teda poctivě snažila přečíst ty diskuse tu, ale co ti vadí na korbičce? ![]()
MMartina1 píše:mikitaa píše:já jsem se teda poctivě snažila přečíst ty diskuse tu, ale co ti vadí na korbičce?![]()
![]()
budes nadsena…ten podvozek je proste super…no a snad prezijes i tu hlubokou korbicku…ma ju spoustu holek a jsou spokojeny…asi su uchyl jen ja ze mi to tak vadi
![]()
![]()
psala jsem to na minule strane.. ![]()
Mafina5 píše:
Použitou korbičku po jednom díti ani nepoznáš, že byla jetá. Jen pozor na materiál Cargo - ten se láme ve skladech na boudičce. To bys asi to použití poznala.
My máme barvičku cargo a zatím se nic neláme,tak uvidíme..
Mafina5 píše:
Použitou korbičku po jednom díti ani nepoznáš, že byla jetá. Jen pozor na materiál Cargo - ten se láme ve skladech na boudičce. To bys asi to použití poznala.
My máme barvičku cargo a zatím se nic neláme,tak uvidíme..
Ahoj , já mám taky CArgo , používám 15 měsíců a taky se mi nikde nic neláme… ![]()
Píšu jen, co jsem vyčetla tady na fóru, když jsem si sama kupovala kočárek. Ale hodně polámaných boudiček jsem viděla také na fotkách kočárků prodávaných v různých bazarech.
jéžiš pardon
, měl tam zaujala ta super fotka UR na té lesní cestě a ten obsah nějak pozapomněla ![]()
Ahojte Mutsynkářky
musela jsem dočíst toooliko stránek…každopádně mám radost, že jsme s manželem vybrali to nejlepší, co jsme mohli, co se týká značky Mutsy. Akorát jste mě teda trošku rozčarovaly s názory na 4Ridera a zvládnutím terénu. My totiž kočárek kupovali fakt vtipně
Zamilovala jsem se na netu do Mutsy a pak hledala, kdo by ve Zlíně značku prodával. To jsem sice našla prodejnu, ale kočárek na prodejně přímo neměli, prý jen na objednání a to trvá od 2-do5 měs., což bysme do porodui nestihli. Takže jsme to prostě riskli, anižbychom zkusili jakýkoliv Mutsy kočárek a objednali až z Chebu 4Rider podvozek a nakonec ve Zlíně jedna paní prodávala 4měs používanou korbu Cargo black, tak jsme si teprve u ní mohli zkusit podvozek, ale Urban rider. Tam jsem měla pocit, že bych jeho řízení nedala (taková malá maturita) a byla ráda i s manželem, že jsme koupili 4rider. Teď čtu ale nic moc recenzi na 4Ridera…
Zatím je mimi v bříšku, ale když jsme s kočárem řádili po domě, zdál se nám super.
Co se týká barvy Cargo, paní korbičku užívala 4měs. a v ohybech není nějak polámaný, jen jde trošku vidět, že v místech ohybu je jemná kontura…asdi tak, když si koupíte kožené boty a chozením se v oblasti prstů vyznačí čárka…nevidím v tom estetický problém. Naopak my Cargo chtěli, pač nám příjde elegantnější hned po Joey, jenže ta se poškrábe i opatrným maminám.....
Tak ať jsi spokojená. Já taky měla nejdřív vyhlídnutou korbičku Cargo Kaki, ale nakonec jsem raději po přečtení diskuse a po shlédnutí desítek fotek na bazarech, kde byly boudičky od korbiček poškozené, zvolila materiál Team. Ono asi záleží, jak ten kočárek používáš a my musíme sklápět boudičku pokaždé, když jedeme ve výtahu s kočárkem dva - kvůli šířce výtahu a velikosti břicha
, tak jsem se obávala, že bychom to měli brzy zničené a byla bych zklamaná. Snad tě to nepotká a přeju, ať si Mutsynu užiješ!
také se přidávám k názoru že Cargo je fajn. Kupovala jsem boudičku na MMB, je po 2 dětech, takže už dost používaná ( ale krom lehkého vyšisování, které je vidět při sundání toho jako by prostěradla, je OK ) a jediné co mě ničí je to, že ty starší boudičky nedrží nahoře, jinak s materiálem i po tolika letech problém fakt nejni, blbě se čistí, to jo, ale jak psala Stredulinka je takový elegantní
Mmch. korbičku mám nakloněnou fakt malinko, přijde mi to přirozené.
Sporťák máme také Cargo a už se na něj mooooc těším ![]()
K tomu UR, já po přečtení celé debaty o Mutsy jsem chtěla jen a jen UR, partner po první projížďce o tom nechtěl ani slyšet a po druhé návštěvě Babyparku jsme objednávali UR, je to o zvyku a pak nechceš jiný ![]()
Ahoj,
tak zvažuju koupi ještě 4R podvozku
Jsem s tím UR v těch nákupákách jako slon v porcelánu, v těch úzkejch uličkách furt něco bortím a vytočit se nejde, stejně musím kočár otočit tím, že ho stlačím dolu a otočím na místě. Tak budu mít asi oba podvozky ![]()
Dá se otočitz 4R téměř na místě??? Jde mi taky o to couvání, táhnout za sebou UR mi fakt nejde
To maximálně musím jít pozpátku a koukat, kam to jede
Tak si myslím, že na ovládání jednou rukou při couvání a vytáčení v úzkejch uličkách na hladkém povrchu bude lepší 4R. Co????
By the way…korbičku mám furt nahnutou, ale už jsem to nechala být, za chvíli bude stejně sporťák ![]()
Já jsem si bohužel neměla kde zkusit jediný podvozek Mutsy, čili 4Rider jsem si koupila prostě riskem, že to zkusím a podle videí různě na oficial.stránkách Mutsy a youtube. Mluvím za sebe ale, když jsem pak mohla zkusit pojezd z UR, tak jsem si připadala nemotorná a hned mě napadlo, jak budu kroužit v obchodě anebo uspávat malou, když budu na místě jezdit tam i zpět. Já vím holky, že je to o zvyku, je mi to jasné
Ale přece jen 4Rider otočím prakticky na místě o 360 stupňů a to je pro mě výhoda. Akorát jste psaly o větší šířce zadní nápravy, je to o 2cm oproti UR, ale mě to nevadí, bydlíme v domku a i tak, když jsme jezdili po kuchyni a mezi nábytkem, vše jsem krásně projela, vytočím se fakt dobře. Mě šlo o ta otočná kolečka. Já osobně abych zvládla UR, musela bych si zaaretovat kolečka a tím bych z toho kočárku udělala klasický čtyřkolák.
Každopádně Bébko, ať vybereš jakýkoliv podvozek, přeji hodně spokojenosti a podle toho, co tu holky píšou bych řekla, že ať sáhneš po jakémkoliv podvozku, zklamaná bys nebyla v žádném případě, jen jde o to, co ti sedí lépe a jak budeš kočárek používat (terén, nákupy, auto…)
Holčiny, ještě se zeptám, nemáte náhodou některá typ, kde se dá za dobrou cenu koupit nový nákupní košík pod Mutsy? Anebo jaká taška ke kočárku Mutsy vám vyhovuje? My na origoš Mutsy tašku nebudeme mít penízky, takže bych chtěla nějakou schůdnou variantu. Děkujíííí ![]()
stredulinka píše:
Holčiny, ještě se zeptám, nemáte náhodou některá typ, kde se dá za dobrou cenu koupit nový nákupní košík pod Mutsy? Anebo jaká taška ke kočárku Mutsy vám vyhovuje? My na origoš Mutsy tašku nebudeme mít penízky, takže bych chtěla nějakou schůdnou variantu. Děkujíííí
MYslím že na ukru někdo tašku prodává origoš.. a černou..
http://aukro.cz/…k_mutsy.html