Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
23.8.11 22:13

Marti dík, vážně uvažuju, že to vezmu do Brna.Je to tam u fakultní nemocnice, viď? Nevíte někdo, když koupím v Brně, jestli pak třeba případně můžu reklamovat v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.8.11 09:02

Marti, mám dotaz, prosím tě, v tom Brně ten Campus, otevírací dobu píší od 10.00, Tesco od 7.00, to znamená, že dovnitř do celého komplexu se dá jít už v 7.00 a obchody budou zavřené, že se dá počkat před babyparkem na chodbě nebo se to nedá a Tesco má svůj vstup zvenku? Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.8.11 10:44

Campus se skládá z několika částí, některé obchody jsou přístupné jakoby zevnitřku toho komplexu, ale konkrétně do BP, stejně jako do dalších jiných obchodů (Deichmann, Humanic, DM…) je vstup přímo z venku z horního parkoviště. Jak je to uvnitř, to fakt nevím, protože tam nechodím, nepřirostlo mi to tam k srdci :lol:. Jestli je vstup do Tesca taky z venku, tak možná celej vnitřek bude uzavřenej a Tesco otevřené. Možná Mafina jako rozená Brňanda řekne víc, já jsem kousek od Brna a když tam jedu, tak jen do BP a max obejdu ty obchody v okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.8.11 13:14

Já mám stříšku a je super. Když malý spí a svítí na něj zepředu tak stříšku prostě více sklopím. Navíc ji využívám i na nástavbu Funseat. Fakt jsem fakt spokojená.
Slunečník je hezký taky, ale bez stříšky. Určitě nelze kombinovat, stříška působí víc sportovněji, slunečník je zas roztomilejší. Já měla teda neoriginál a pořád sjížděl, padal. Ale originál Mutsy je asi lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.8.11 13:18

Holky jak perete potahy? Je uváděno ruční praní, to nastavím na pračce, ale nevím zda to odstředit? :think:

A jak a čím čistíte boudičku? Malej mi včera totálně poblinkal kočárek :lol:

Příspěvek upraven 27.08.11 v 17:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
27.8.11 14:58

Ahoj, muzu se zeptat, jestli mate nekdo Mutsy Slider? Libi se mi, ale mam pochybnosti ohledne strisky a polohovani kocaru.

Druha varianta je Mutsy Transporter. Zde mam ale problem s tim, ze nejde otocit sedacka proti smeru jizdy a neni tam ani zadne okenko, na kontrolu ditete.

Jake jsou vase zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.8.11 18:38

Teď koukám, jak tam drží ten slunečník. Je to do otvoru co je na madlo? Myslela jsem, že i Mutsy slunečník se upevňuje na konstrukci kočárku.

Mafina5 píše:
Teri ta cloéna je Lilinka.com z MMB. Sedí perfektně. Zkoušela jsem fakt hodně clon (v Malvíku i Babyparku) a tato podle mě sedí nejlépe a je nejuniverzálnější. Já ji mám na kočáárku pořád tak jako napůl přehnutou (zkrácenou na boudičce) a ona tak jen prodlouží boudičku asi o 10 cm a to zastíní většinu dne a jen večer nebo ráno ji dávám dolů. V tom kraji je navlíknutej drátek, takže jde tvarovat.
Zároveň ale vozím slunečník a když je tak horko, jako dnes, tak malého nenutím být zakaboněněj ve vyhřáté i když zastíněné boudičce, ale jezdíme s otevřenou boudou a slunečníkem. Takže za mě kup určitě oboje :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.8.11 20:13

není to do otvoru na madlo, normálně se ten slunečník přišroubuje na konstrukci. Honza mi to ale pořád tahá, takže furt opravuju :cert: . A jak to řešíte s tou sluneční stříškou, když svítí slunko z boku? Já vím, že Emi tu říkala, že se to dá nějak napolohovat, ale nedokážu si to představit, nemáte někdo foto? Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.8.11 21:09
Mafina5 píše:
Jo pokud jde tedy o úhel u těch golfek, to mě tedy dost děsí :-( Já mám na těch 25 let starých, co mám po sestřiných dětech jen o malinko tupější úhel než 90 stupňů, řekla bych tak 110. A to bych taky chtěla. Vlastě mi ty golfky dost vyhovují, jen bohužel nemají boudičku a košík a to je dost potřeba :-( Tak je chci nechat u našich a domů si koupit nějaké, co boudu a koš mají.
Z těch mých favoritů vypadá, že ten sed mají nejkolmější ty Inglesiny Trip (nemají ale madlo) a pak ty Espira (mají boudičku na nic - je třeba ještě mít sluneční clonu nebo slunečník). Teda fakt by mě nenapadlo, že tak jednoduchou věc, kterou navíc skoro všichni výrobci mají konstrukčně téměř shodnou, nemudu moct vybrat proto, že žádné nebudou splňovat to, co chci.
U těch Cybexů mě vadí to, že tedy nemají ten kolmější sed, nemají madlo (líbí se mi ty Onyxy). Okýnko ve stříšce naopak ty Onyxy mají a mají taky tu super velkou boudičku, co je na zip a polohovací jako Callisto. Callisto je na mě moc velký kočárek. Je to spíš městský kočár, než golfky. Já chci co nejjednodušší a taky co nejlehčí. Přece jen mezi Callistem a těmi Onyxy je rozdíl víc než dvě kila. A taky se mi za to nechce dávat moc peněz - chci to používat jen občas do města do MHD. Já moc po nákupech nejezdím, tak fakt tak jednou za 14 dní…
Holky, fanynky Nuny, už jsem tak zoufalá, že přemýšlím, „Co že na té Nuně je?“ že ji všechny máte :-) Musím se na ni zajít někam podívat. Zdá se, že má vše, co potřebuji. Jen nevím, má polohovací nožičky? To by mi asi dost vadilo, kdyby nebyly. Přece jen malému je teprve deset měsíců, tak chci, aby spal pohodlně.

reaguju teda krapet s opožděním, ale ten kočár…nemám slov, to je super :wink: je fakt že bez té boudy je to dost na prd :cert: K té Nuně, holky ti už určitě psaly, ale nedá mi abych se také neozvala… jo, Nuna je fajn, ale na mě má moc mouchy - například to polohování nožiček, překlápaní když máš tašku na rukojeti, madlo u dítěte… :roll: znova bych jí nekoupila. Stejně jako tobě se mi moc líbil Onyx, bohužel jsem ho nevzala. Teď kdybych měla zbytečných pár korun na víc a kupce na Nunu :mrgreen: tak koupím Silvercross Halo, podle mě je báječnej, ale zase má jedno mínus, má přes 9 kilo, což je na golfky dost…ale oproti Mutsyně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
27.8.11 21:52

Rybko, díky za info. Silver Cross Halo asi pro mě není. Mě se líbí taková ta klasická konstrukce golfek (deštníková) - ty co mají kulatý předek - to nee :-(

Emi byla u nás v pátek na Kladně na koupáku a přívezla mi půjčit sluneční stříšku - snad ji ještě užijem. Naštěstí ji nejspíš nebude potřebovat příští léto, protože Elinka už bude velká a kočárek už pro ni asi nebude, tak mi ji půjčí i na příští léto. A hlavně úplně dokonale mi sedí k tomu mému vnitřku od Pinkie - vložce, potahu na madlo a ochranám na pásy. Je to prostě jako na míru ušité !!! Až bude líp (doufám, že bude) a vytáhnem tu stříšku zase, tak vám to nafotím a dám sem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.8.11 22:03

já jí také teď sháním kvůli funseatu, který jsem teda původně nechtěla, ale nakonec jsem ho sehnala z fajn cenu a zatím jsem nadšená. Bohužel malá byla teď nemocná a když už by šlo jít ven s FS tak je zase hnusně :cert: Kdyby jste někdo věděl o levné stříšce jakékoliv barvy, napište prosím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.8.11 22:13

…když svítí sluníčko z boku tak s tím nelze nic dělat :nevim: …maximálně nouzově něco přes stříšku přehodit :roll: ale teď přes léto je sluníčko dost vysoko a tak nás to nějak netrápilo. Hlavně ať má malej hlavičku krytou. Asi by se to dalo vyřešit všitím síťky.
Co vím, tak to lze pouze v tom kloubu překlápět níž a výš.

Ten slunečník na fotce vypadá jak kdyby byl fakt v tom otvoru na madlo :lol: …což by nebylo špatné protože vím, že mi to pořád z tyče sjíždělo a malej se furt toho chytal :lol: … to teda dělá i u těch tyček stříšky, ale s tím naštěstí nehne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
27.8.11 22:15

Máte některá zkušenost s DUO setem? Nebo stupátkem? Je to pouze na Urbana? Od jakého věku je to vhodné?

Přemýšlím, že pokud bych chtěla druhé dítě, tak malému by byly 2 roky a to asi ještě toho hodně nenaťape? :think: …nebo pořídit úplně jiný kočár? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
27.8.11 23:16

Já jsem měla Silver Cross Halo ve výběru. Byla jsem se na něho kouknout v Brně, ale to je něco jako sporťák, ke golfáčům bych to nepřirovnala. Skládá se teda krásně, ale stejně na placku, takže v autě moc místa neušetří. A Nuna se nedá prodat? Mě přijde, že ta kolekce 2011 jde na dračku. Teď mají Halo v akci, teda spíš ve výprodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.8.11 23:49

JJ, mají, chodím se jednou týdně kochat na jejich stránky :mrgreen: Nunu bych prodala, ale hodně pod cenou - mám ji škrábnutou na madle, ze spoda ani nemluvím, takže bych ještě tak 3 a půl, ne-li víc, musela na Halo doplatit :think: takže třeba jednou narazím na nějakou výměnu chtivou maminku :oops: Docela mě fascinuje jedna mamina tady na emimi, co vyměňovala kočárky, měla jich určitě přes deset 8-o 8-o 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí