Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
8.12.11 12:15

ja slunecnik vyuzila hodne…nekteri na nej nadavaji..me zas vubec nevyhovovala slunecni striska…ale asi jsem spis vyjimka :mrgreen: mam penovou rukojet…kocar uz je starej cca 10let a nic se netrha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.11 13:32

já mám korbu Joey Silver a je pravda, že je o pár centimetrů menší, ale hovoříme tak o 2 cm, takže si myslím, že to zásadní roli nehraje. Tato korba má odvětrání ve dně vaničky. Popravdě po nákupní koši je to druhá věc, která se mi na Mutsy strašně líbí, prostě je jiná, ale ne každému se musí líbit, to chápu. Já jsem třeba z těch, co koupili slunečník a úspěšně mi leží ve skříni, protože mě nebavilo ho pořád při změně jízdy štelovat. Navíc mi na něj malej furt šmatlal a ohýbal. Sluneční stříšku mám taky, to je dobrá věc. Jinak na hlubokej kočár bych ti doporučila spíš nějakou sluneční clonu, tu využiješ hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
8.12.11 13:34

jo clona byla paradni vec taky…i v zime proti snehu jsem pouzivala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
8.12.11 13:37
mikitaa píše:
jo clona byla paradni vec taky…i v zime proti snehu jsem pouzivala :palec:

já pořád, udělalo mu to tam šero a spal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
8.12.11 15:43

holky nafoťe mi to jestli se vám chce to je ale docela blbé že korby nejsou nijak odvětrávány protže se mi tam mimino uvaří teda v létě já měla pocit že byli odvětrávané joe je hezká ale já bych brala tentokrát barvičky kdežto tahle se dělá jen v té stříbrné no s černým a není ještě známo jaká bude kolekce 2012 že pokud teda mutsy dělá kolekce nebo nějaké novinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
8.12.11 20:31

Holky co kupujete kočár z druhé ruky - bacha na skládání - byly jsme s Ráďulkou na výletě a nešel jí složit UR, tak jsem to zkoušela - no bylo to nějaký zaseklý. A ona, že se to musí silou, že to říkala ta paní, co to od ní kupovala. No já mám kočár taky poděděný a skládá se i madlo se zasouvá úplně lehce. Tak to reklamovala (byl ještě v záruce) a dnes jí ho vrátili s tím, že si za to může sama (resp. ta minulá majitelka), že kočár špatě užívala a nepromazávala. Takže skládat to jde fakt jen násilím. Bacha na to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.12.11 10:53

Nemolko, já mám i slunečník i půjčenou stříšku. Slunečník je super k hluboké korbě, neb můžeš jezdit s odkrytou boudičkou a právě se ti dítě nepaří. Ale není to na ježdění po městě, nebo někam, kde hodně měníš směr, neb ta korba je o hodně výš než uchycení slunečníku, takže když ti bude svítit z boku z druhé strany, než máš slunečník upevněný, tak tam nedosáhne. Hodně pomůže také sleneční clona, ale na hlubokou korbičku bych doporučila jen tu s kovovou výstuhou, neb třeba Teutonie jen visí dolů a tak by ti tam dítě ještě více uzavřela. Nebo přímo na hluboké korby dělají takovou clonu, kterou připneš jedním koncem za boudičku a druhý připneš k madlu a dítko je celé zastínění. Mají to myslím v DMku. Jinak toho, že korbičky nejsou odvětrané bych se nebála. Jsou z látky, která je samozřejmě prodyšná. I Joey má odvětrání jen za účelem aby v korbě nekondenzovala případná pára při výrazně jiné teploptě. S korbou musty odjezdilo horké léto už stovky mamin a nikomu se dítko neupeklo. Pokud jde o korbu slider určitě nejde na Rider. To je úplně jiný kočárek, výrazně nižší kategorie.
Pokud jde o starší věci - podvozky jsou myslím od roku 2006 všechny kompatibilní, dříve bylo to uchycení jiné. Takže hodně starou korbičku bych se bála bez vyzkoušení kombinovat s novým podvozkem. Shoduji se s holkami, že korbička po jednom dítěti je jako nová. Mám po jednom dítěti v tyrkysově modré kterou máš ve výběru, a je to prostě opravdu nádherná barva. Na sluníčku září, ve stínu je zase úplně jiná… Já ji pořídila jen na korbu a na sporťák ne, neb jsem se bála, že je moc světlá a byla by upatlaná a dobře jsem udělala. Na sporťáku mám Active Coffee a jak píšou holky, tak třeba na mé vysněné Team Brouwn je vše vidět, kdežto moje Active Coffee vypadá pořád čistá i když byla zapatlaná od piškotků :-) Nicméně proti tomu zaplatlání docela doporučuju na sporťák pořídit vložku a obal na madlo. To hodně pomůže a ani to nevypadá špatně. Ze začátku, když byl malý ještě hodně malý, tak jsem měla i neorigo k vložce v setu ochrany na pásy. Byli menší a malého ty velké origo dost tlačily…
Tu korbičku i se slunečníkem v barvě Team Ocean mám na prodej, tak ti kdyžtak pošlu fotky nebo koukni tady do fotek k tématu, je jich tam asi dost někdy z loňského října až letošního února. Moc tu barvu doporučuji, je to fakt nádherná zářivka a navíc na léto je světlá, takže se ti dítě nebude tolik pařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.12.11 11:10

no je kráááásná ty jo když to je škoda já to budu pomalu kupovat až na jaře teď se bojím to ještě zakřiknout přece jen jsem v 11 týdnu ale je krásná to jo právě si říkám že to koupím podle toho co to bude jestli holka nebo kluk i když holka muže byt taky v modrém co by ne že jo ale tak favoriti jsou tahle barva a purple to je ta fialová a na sporták asi ta tmavě hnědá je pěkná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.12.11 11:21

Já si taky říkala, že klidně holka do té tyrkysové může jít :-) Ta fialová se mi taky docela líbí, jen bych se bála, že je na léto docela tmavá. I když kdo ví, jaké léto bude… Když budeš mít zájem, tak se ozvi, Já ji asi ještě budu mít, neb ten prodej nikde neinzeruji :-) Říkám si, že třeba možná by mi ještě mohla posloužit :-) Ale když se najde někdo, kdo by ji chtěl, tak ji samo prodám, protože je škoda, ji tady nechat třeba ještě dva roky zahálet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
9.12.11 12:02

jo jasně ozvala bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
9.12.11 19:14

Holky,co vsechno promazavate? A tim wdckem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
9.12.11 20:20

Bébko, já když to beru jednou za dva měsíce k našim (no teď už ta pauza byla tedy dost delší co mám golfky…), tak to celé pořádně umyju i kola a ty trny, na kterých kola drží. Vše dotáhnu a pak promažu vazelinou ty trny na kola a WDčkem prostříknu ten pojezd, po kterém jezdí kloub a šroub hlavního kloubu.
Jsem zvědavá, co napíšou jiné holky. Taky nevím, jestli to dělám dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2419
9.12.11 21:00

Holky můžete mi některá vyfotit ten přídavný koš jak vypada s hlubokou korbou nikde jsem to nenasla. a taky se chci zeptat jestli korba joy silver myslim ze se to tak pise ma to plastovve dno tak jestli jde na urban rider. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
9.12.11 21:25
Ráďulka89 píše:
Holky můžete mi některá vyfotit ten přídavný koš jak vypada s hlubokou korbou nikde jsem to nenasla. a taky se chci zeptat jestli korba joy silver myslim ze se to tak pise ma to plastovve dno tak jestli jde na urban rider. dekuju

Mrkni tady do fotoalba. Třeba na str 11. Jo a joey silver jde na urbana.

• Citovat
  • Upravit
9454
9.12.11 21:59
Bébka píše:
Holky,co vsechno promazavate? A tim wdckem?

ja to jednou zacas brala kompletne…hlavne kloub..zepredu zezadu zvrchu zespodu :mrgreen: brzdy tam kde jde nekam neco strihknout..no proste kam to slo tam sem strikala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí