Kočárek Mutsy

• Fotoalbum (591)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?

Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.1.12 21:38
zuzuna píše:
ViktorieVivien: posielam ti link na navod ku UR kocarku.
http://fotky.ludra.cz/v/mutsy+navod/
Děkuji moc :kytka: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.1.12 21:54

Viktorie - je toho hodně, tak snad si na vše vzpomenu:

• nánožník - já ho tedy nakonec ani teď v zimě nevozím a nechybí mi, ale když už ho dávám (třeba na jaře a podzim bez fusaku) - tak jsem přišla na připnutí, které vyhovuje - kryje dobře proti větru a nevisí to dolů. Musíš nánožník vést pod madlem (nebo zcela bez madla) a zapnout až za tyčky po stranách opěradla - pár stránek zpět ve fotoalbu k diskusi tu najdeš mou fotku, kde je to dobře vidět. Snad tak budeš spokojenější. Dokonce se dá i na to zapínání časem zvyknout. Poprvé to byl porod, ale už to umím a je to fakt v pohodě…
  • košík - nevozila jsem proti směru. Jezdili jsme tak docela krátce a vydržela jsem bez toho. Já totiž košík ráda v obchodě sundám, nakoupím a pak ho pověsím a to jde s kočárkem proti směru hodně špatně. Ale jsou tu holky, co používaly košík i proti směru, tak ti možná poradí víc. Po směru jsem se ze začátku hodně snažila košík na těch hácích vytahovat až nahoru (kam to jde) po nosné tyči. Ono to jde posouvat a když jsem naplnila košík tak mi to zase sjelo dolů. Teď už to nedělá a drží mi košík v té nejvyšší poloze i když je plný a tak aretaci nezavírá a ani se skoro nedře o kola, jen opravdu při úplně plné výchylce kol a to já skoro nepoužívám. Přemýšlela jsem původně o tom, že bych vzala nějakiý kus gumy a dala ho kolem nosné tyče pod držák těch hákům, aby to nesjíždělo dolů, ale nějak se to vyřešilo samo, už mi to nesjíždí. Nejspíš jsem to nějak líp uchytila a ani nevím jak :-) Tak zkus to posouvat po té tyči nebo to zkus párkrát připnout a odepnout, třeba taky časem najdeš tu správnou polohu :-)
  • hloubka sedu - je to super věc, jen se s tím naučit. podle mě je ideální mít u ležícího dítěte hloubku sedu na large, když dítko sedí a je menší, tak dočasně využít small a pak opět předělat na large. Z názvu je zřejmé, že jde o nastavení sedu a nikoli lehu, tedy zřejmě výrobce předpokládá, že při každém přestavení opěradla do lehu budeš s tím opět točit, či co, ale to by samozřejmě muselo být nějak uživatelsky lépe udělané. Takže rada je, po dobu, když budeš mít nastaveno na small, tak dej pod zadeček (já to měla pod lední vložkou, složenou plínku nebo malou dečku. Tím se vyrovná ten schod při pokládání opěrky na leh a mimčo bude opět na pohodlném lůžku bez jakéhokoli schodu. Už by k tomu mohli něco dodávat (nějaký molitan na míru), co se pod tu sedací část dá, když to máš na small a plno zákaznic by bylo o hodně spokojenějších, ale asi nečtou diskuse uživatelů :-(
  • pokud máš mimčo z kopce a pohybuje se ti sedačka (není zafixovaná vůči podvozku) - pak máš sedačku špatně uchycenou. Pokud jedete proti směru - tak k tomu uchycení slouží takový suchý zip, který vytáhneš ze zadní části té sedačky v prostřed a obmotáš kolem tenkých tyček, co jsou napříč nad předními koly. Pokud už jezdíš po směru, tak k tomu zafixování slouží právě ty dva divné háky, co čouhají ze sedačky - ty musí vést mezi těmi tenkými tyčkami co jsou těsně nad předními koly

Tak snad je to vše, na co ses ptala. Přeju hodně šťasně nachozených kilometrů a spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
30.1.12 21:56

Danielo, pokud si dobře pamatuji, tak ze sedačky (včetně madla, nánožníku i boudičky) nic nepřečuhuje přes podvozek, pokud je kočárek složený - je ale v té složené poloze samozřejmě o téměř polovinu vyšší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.12 22:14

Mafina5
Zlatá a nejzlatější, moc děkuji za všechny vyčerpávající odpovědi. Mooooc mi to pomohlo, hlavně ty háky!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Já jsem trdlo :-))) Ještě jednou velké díky, zítra si s tím pohraji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.1.12 22:14

Danielo, já ti zítra složenej 4R změřím, ale mám dojem, že UR je po složení kratší :nevim: . Soudím pouze pocitově, že když jsme měli UR, tak se nám do kufru jaksi vešel líp :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 09:52

díky Mafi

Mafi,i když to nebylo napsáno pro mě tak i přesto jako by bylo:-) Taky ti moc děkuji…vím že by sis mohla otevřít poradnu na používání Mutsy,radíš tu kde komu pořád dokola!Díky,díky i já:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 10:04

pláštěnka

Zajímala by mě ještě pláštěnka.....kupovali jsem origoš?Nezdá se mi moc praktická ale třeba se pletu…na UR stoji kolem 1000 a na Transp. stoji okolo 300…docela nepoměr:-) díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.1.12 10:06

Není zač, když se někdo na něco ptá a já to vím, nebo na to aspoň mám názor, tak ráda pomůžu :-)

Jinak jsem na Mutsy ujetá o čemž svědčí i fakt, že jsme včera koupili nové auto (viz foto) „v barvě Active Champagne“ a tak mě hned napadlo, jestli bych neměla vyměnit mou sedačku Active Coffee za barvu Champagne, aby mi lépe ladila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
31.1.12 10:13
partak píše:
Zajímala by mě ještě pláštěnka.....kupovali jsem origoš?Nezdá se mi moc praktická ale třeba se pletu…na UR stoji kolem 1000 a na Transp. stoji okolo 300…docela nepoměr:-) díky za odpověď

Je i obycejnejsi verze… nebo davaji holky univerzalni.. ja mam teda tu deluxe a je fajn :) da se krasne otevrit a pritom na prcka nesnezi ;)

• Citovat
  • Upravit
5352
31.1.12 10:16

Partaku, měš by to samotnou nenapadlo, ale holky na naší zářijové diskusi se ptaly, jestli je na sporťák třeba pořizovat speciální pláštěnku a někdo tam říkal, že se sporťákem jezdí s tou na hluboikou korbu, tak jsem to zkusila a sedí. Takže jsem žádnou speciální na sporťák nekupovala. Pouižívám tu Emitex na malé korby a docela sedí. JInak pokud chceš neznačkovou přímo na sporťák, tak Emitex sedí ta Tornado, Tajfun o pár stránek zpět tu někdo dokonce dával fotku. Stojí dvě stě korun a vejde se narozdíl od té velké značkové Mutsy do té malé kapsičky v dolním košíčku. Takže máš pláštěnku stále s sebou a přitom nevozíš zbytečně obrovkou tašku. Na druhou stranu jsou tu holky, co si tu origoš pláštěnku nemohou vynachválit. Ale já si říkám, že je to věc, která je nutná k provozu a u slušného výrobce by měla být v ceně a navíc dát tiskara za pláštěnku, kterou jsem za rok používání vytáhla třikrát, mi příjde fakt mimo nějakou mou realitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 10:21
Mafina5 píše:
Není zač, když se někdo na něco ptá a já to vím, nebo na to aspoň mám názor, tak ráda pomůžu :-)Jinak jsem na Mutsy ujetá o čemž svědčí i fakt, že jsme včera koupili nové auto (viz foto) „v barvě Active Champagne“ a tak mě hned napadlo, jestli bych neměla vyměnit mou sedačku Active Coffee za barvu Champagne, aby mi lépe ladila :-)

Parádní auto:-)Gratuluju…to my jsme absolutně nesladění…auto červené,bílé a Mutsíka Caribbean…hotl někdo má a někdo nemá…:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.1.12 10:27

Carribean je trošku podobná té, co jsem měla na hluboké korbě (Team Ocean) jen ta byla světlejší a taková víc zářivější. Tak to máme podobný vkus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 10:49
Mafina5 píše:
Carribean je trošku podobná té, co jsem měla na hluboké korbě (Team Ocean) jen ta byla světlejší a taková víc zářivější. Tak to máme podobný vkus.

jj ja koukala kdyz jsi ji prodavala a mrzelo me ze uz jsem si kopila od jine pani jinou barvu…tu co jsi mela ty se mi moc libila.Nechtela jsem novou protoze ty korbicky se fakt teda neznici.Tedka budu prodavat tu svou a je tim padem po 2 detech a uplne neznicena…mame ji pul roku a uz se stehujeme do sportaku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
31.1.12 11:33

Já korbičku pořád mám. Holčině, co si ji zarezervovala, by se tam totiž to nadělení, co se jí narodí, nevešlo. Ne proto, že by korbička byla nějak moc malá, ale proto, že bude mít miminka hned dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
31.1.12 11:55
Mafina5 píše:
Partaku, měš by to samotnou nenapadlo, ale holky na naší zářijové diskusi se ptaly, jestli je na sporťák třeba pořizovat speciální pláštěnku a někdo tam říkal, že se sporťákem jezdí s tou na hluboikou korbu, tak jsem to zkusila a sedí. Takže jsem žádnou speciální na sporťák nekupovala. Pouižívám tu Emitex na malé korby a docela sedí. JInak pokud chceš neznačkovou přímo na sporťák, tak Emitex sedí ta Tornado, Tajfun o pár stránek zpět tu někdo dokonce dával fotku. Stojí dvě stě korun a vejde se narozdíl od té velké značkové Mutsy do té malé kapsičky v dolním košíčku. Takže máš pláštěnku stále s sebou a přitom nevozíš zbytečně obrovkou tašku. Na druhou stranu jsou tu holky, co si tu origoš pláštěnku nemohou vynachválit. Ale já si říkám, že je to věc, která je nutná k provozu a u slušného výrobce by měla být v ceně a navíc dát tiskara za pláštěnku, kterou jsem za rok používání vytáhla třikrát, mi příjde fakt mimo nějakou mou realitu

Rada k nezaplacení!Nenapadlo me to…zkusila jsem a sedi perfektne…moc diky.My sme docela vyletnici takze se plastenka hodi.Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí