Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Mutsy 4 Rider?
Přidejte zkušenost s Mutsy 4 Rider@malabrusinka píše:
Ahojte holky, snad nebudu moc otravná, ale…čekám miminko v červnu a strašně se mi líbí Mutsy kočárky. Ale potřebujeme do terénu…mohly byste prosím poradit? Budu Vám moc vděčná
jo, jo, ale urban ![]()
A jak je prosím hluboká korbíčka velká? jestli ji máte
my budem červnoví, tak ať se mi tam vleze i s fusakem ![]()
@malabrusinka píše:
A jak je prosím hluboká korbíčka velká? jestli ji mátemy budem červnoví, tak ať se mi tam vleze i s fusakem
75 délka, 35šířka
Velikost korby podle mě nemusíš řešit. Mě šel malej do sporťáku v 5,5 měsících ne proto, že by se nevešel, ale proto, že chtěl vidět ven a už ho to v korbě nebavilo a řval tam jako tur
V 5,5 měsících byl ve sporťáku úplně v pohodě a navíc to bylo v brzkém jaře, kdy byla ještě opravdu zima a s kvalitním fusakem bez nánožníku nebyl problém.
Díky moc
takže dlaší favorit je to
a terén zvládá dobře jo? prej se moc hýbe ta korbička hluboká ![]()
Do terénu je Mutsy Urban Rider ideální kočárek ale to platí opravdu jen o podvozku Urban rider nikoli o 4Rider. Korbička se hýbe schválně a ničemu to nevadí.
Tak my mame 4rider s nafukovacimi koly a mám ho vyzkoušený i v terénu a super, podle mě offroadovy kočárek, projeli jsme vždycky všude a to ho fakt nesetrime. Hodi se jak do přírody tak i do města - u nás dlažební kostky, obrubniky, vymoly, to je kolikrát horší než les
velikost korbicky jsem taky hodně řešila, taky mám červnové díte a navíc obrika, a v pohodě, vydržel v něm dostatečně dlouho
Děkuju, mohla bych poprosit foto jak je hluboka korbicka asi vysoko pro maminku?…je nekde v CR obchod kde maj mutsy vsechny druhy?
Já kočárek teď nemám u sebe, tak bohužel nevyfotim, všecky je maji vystavené v Babyparku v Praze na Zličíně a černém mostě a v Brně.
Super, do brna to mame hodku cesty
zajedem tam ka kukacku
treba si vyberem ![]()
díky
Našla jsem fotku
manžel je vysoký, ma okolo 190 cm, ja 165 a korbicka ni vyhovuje, je příjemné vysoko a dolu se vejde nákupní koš, což je hlavní důvod proč jsem si tenhle kočárek nechala i na druhé díte. Nejvíc postrádám ruční brzdu, jinak spokojenost
Super
krasny, me se ted libi te novy co maji I GO air, s nafukovacima koleckama
myslite ze budou na veletrhu v brne v breznu? Peknou rodinku mate ![]()
Jo, ty nove kolekce jsou krasne, akorát tam nejde ten muj oblibenej nakupni kos, jinak bych si na druhé dite poridila ten novy
diky za kompliment
na veletrhu v Brne podle me budou, my tam před 3 lety jeli okouknout nove kolekce ![]()
@TerezaJ teda to je super
ja to chci taky
kde a jak se to dá pořídit? Díky ![]()