Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
3.11.10 14:54

Tak, kočičí maminy, loučím se a prchám směr domov

Mějte krásný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 14:59

Ja prcham smer skolka :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.11.10 19:36

ahojte holky, dnes se stavila kámoška s prafi foťákem, tak mám plno krásných obrázků mojich miminek:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 19:40

Ty jsou sladká!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
3.11.10 19:41

J8 chci taky dalšího chumláčka. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 20:36

Ještě jsem si vzpomněla, že jsem chtěla reagovat na to koukání na tv. Tak Mio zbožňuje televizi i monitor na notebooku. A v telce, když dávali tu reklamu na Tesco Clubovou kartičku, tak to vypadalo, že letí jako ptáček, to se mohl uskotačit:D.
Na fotce jsem ho „vyrušila“ z koukání na Ordinaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 21:45

Viky,ty jsou fakt prekrasna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
4.11.10 08:02

holky vy jedete, vcera jsem byla cely den mimo a vy jste popsaly 10 stranek 8-o jsem vas cetla skoro hodinu :mrgreen:
jak jste sae bavily o te vane, tak u nas v ni kocky spi, ale vody se strasne boji, koupani je opravdu jen v nevyhnutelnem pripade.
ted jsem ji vyzkousela detskou cepicku a vubec se nebranila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1173
4.11.10 08:49

Holky, krásné kočičákové ráno :-))))) Mi právě volala máma, že Kika se jí uhnízdila na usušeném prádle a nedovolí jí ho vzít na žehlení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.10 09:10

Dobré ranko :kytka:

tak u nás byl ráno parádní letecký den :lol: Malý lítal a nevěděl co by… ale jak zarachotily misky na masíčko, tak skákal jak potrefená husa :lol: :lol: :lol:

Jinak Luci, u nás si nechává nasadit cokoliv jen peršánek Samík… včera se tááák rozvaloval a vrněl v pokojíčku pod stolem, až jsem se musela smát… jeho pozice jsou opravdu někdy legrační.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.10 09:54

to Mio má občas šoky, myslí si, že ohřívám kapsičky a ono ne, jednou kakao synovi, podruhé vodu na mlíko dceři:D. To si dovoluju ale!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.11.10 10:10

Dobre rano :mavam: ,
Luci- :lol: mmch,ta cepicka je hezka,nejen pro cicu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.11.10 10:25

Moje babi viděla naše kotě Charlieho a pořád, že je maličký… tak jsem jí povykládala, jak mi shazuje orchidej, dokonce rozbil květináč a včera jsem mu zastavěla průlez ve vinotéce, tak koukal, jakto,ž e se nedostane přes víno na linku :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
4.11.10 11:37

cepicka je pro mimi, zdedena, takze jsem vyuzila toho, ze jeste neni vyprana a vyzkousela ji na mem „prozatimnim“ mimi :mrgreen: kdyz jsem vybalila ten balik veci, co jsme meli ve sklepe, tak si do toho Shania hned lehla a spala cele odpo, tak jsem neodolala a cepici ji nasadila.
jinak ona je desnej vsezravec, kdykoli jdu smer kuchyne, tak me nasleduje, vylyzuje nase talire po veceri, vzdycky se uvelebi naproti nam a kouka kdo driv doji. zere cokoli, vcera me zrovna dostala kvetakem… ale ja ji lidsky jidlo nedavam, to ma jen tak na ochutnani.
taky vam ciciny pomahaji at delate cokoli? nase miluje hlavne moje papiry do skoly, kdyz ctu u sotlu, tak si lehne na stul na sesit a jak mam sklonenou hlavnou, tak si na moje celo svoje celo a tak vydrzi :mrgreen: je sladka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
4.11.10 11:39

tady de mnou zdobila pernicky :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie