Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24798
3.1.13 21:01

Zdravím všechny nováčky! :dance:
Chválím fota, Arturek strážce cukroví je boží :lol:

Annie - a hlavně bych mu nedávala žádné lidské projímadlo, kdoví, co by to s ním udělalo! Hned zítra bych mazala na veterinu, pokud by to nevykadil celé.

Škrabadlo velikost nevím, my jsme furt nebyli schopni žádné pořídit :zed:, ale do porodu to musím pořešit, pak už nebude čas vůbec nějakou dobu :roll:

A Ducku dostalo naše morče. Bránil se statečně, ale vše bylo marné… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
3.1.13 21:25

Tak Perfík má zatím toto škrabadlo, a papírové takšky z IKEA taky miluje :D, tedy veškeré papírové :lol: no a to poslední bych do budoucna chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.1.13 21:43

Holky které je lepší? Co se týče rozměrů…a vůbec všeho, zatím s emi nechce investovat do něčeho dražšího, když nevím jestli to tu kočku bude vůbec bavit 8)

http://www.exo-eko.cz/…n-sede-40-cm
http://www.exo-eko.cz/…modre-104-cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
3.1.13 21:52

Podle mě jsou obě tak pro koťata, když tak aspoň to větší. Rogdoll i britka je přeci jen větší kočka a až vyroste tak mu budou určitě obě malá. Když vidím jak to moje střevo na to škrabadlo vždycky lítne tak se bojím kdy se mi to rozsype, kdyby nebylo u zdi tak ho určitě už převrátil :mrgreen: a to mám větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 21:52

@RyBANA prvni je k nicemu, malinke a to druhe je taky male, ale docasne dobry, kocky miluji vysky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 21:54

@Nitetis no, me ho prevratil uz nekolikrat a rozvrzane je taky, potrebujeme vyssi a pridelat ke zdi…a to ma Arthur jen 5kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
3.1.13 22:11

AgatkaZ no však ten můj prďola je taky malej má jen 5,5 Kg. Nějak už nehce růst. Jen mám teď radost, protože se mu konečně začíná tvořit hříva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27007
3.1.13 22:35

Holky a jak je ucite na to skrabadlo ta nase berusenka o nej ani pohledem nezavadi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12801
3.1.13 22:39

@Crystal87 dokud bylo v kuchyni, nesel na nej, pak jsme ho dali na predsin, vsude vidi, ma k nemu rozebeh ze vsech stran, proste je ve stredu deni a je na nem porad :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 22:46

@Nitetis tak to poslední je teda luxusní!! na kolik to výjde, to musí být ranec teda! 8o ale je fakt krásné :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1859
3.1.13 22:55

Crystal Perfík ho taky chvíli ignoroval, hlavní je asi fakt jak psala Agatka aby bylo na místě kde bude kočičce vyhovovat - tedy nejlépe odkud bude mít nejlepší přehled o všem dění.

Jinak škrabadla vyrábí poláci http://www.drapaki.pl/…-ekskluzywne fotku mám z výstavy, cenu si už radši ani nepamatuju jsou dražší ale fakt luxusní ty polšářky jsou sundavací a rozepínací takže se to bude dát dobře prát. Dřevo je krásně zpracovaný začištěný a silný a taky jsou prostorný, přeci jen hledám po něčem vetším pro toho mýho prďolu aby se tam pohodlně vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
3.1.13 23:17

Waaaaauu, tak ty jsou úplně úžasné!! cena už méně :cert: :mrgreen: :mrgreen: škoda že nemám nějakého kamaráda truhláře, že by mi to vyrobil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.1.13 10:00

My máme tyhle škrabadla + jedno malinké v kuchyni, všechny jsou v permanenci :-) a nestát to velké v rohu, tak je na zemi asi pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.1.13 10:13
@KačuliKačka píše:
My máme tyhle škrabadla + jedno malinké v kuchyni, všechny jsou v permanenci :-) a nestát to velké v rohu, tak je na zemi asi pořád :lol:

Jak je cca vysoké to druhé? Mě přijdou hrozně malé ty plochy na sezení/ležení, ale možná se mi to jen zdá, protože na té tvojí fotce to vypadá v pohodě :nevim: Fakt jsem z toho totálně jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
4.1.13 10:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat