Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
26.1.13 17:24

Teď mi kámoška taky kočkařka doporučila koupit pastu Gimpet, tak zítra pro to sjedeme a doufám, že to budou ty chlupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.1.13 17:33

@RyBANA vjj, Maltsoft Extra, ten máme taky, kluci ho milují a madam ohrnuje čumáček, potvora. Ale prckovi jsem do toho dávala i léky aby je zblajzl a dobrý ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.1.13 18:20

Hurá! Vstal, snědl granule, které jsem zapomněla oddělat :oops: a hraje si! Sice ho to sem tam chytne, že se mu nablívá, ale vypadá mnohem líp :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.1.13 18:37

@RyBANA :palec: bude to dobrý, uvidíš :-) Možná jen na rychlo zhltnul víc granulek než snesl. U nás to občas taky někomu udělá, nevím kdo to pak vyblije, neb jsou tři :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.13 18:51

Ahoj holky jak válčíte při sobotě, na dceru ráno skočila asi chřipajzna, a mě bolí už od oběda hlava a pšikám tak že taky na mě něco leze.Tak že u nás klideček, spinkání, ležení a tv a čajíčky :-). Snad nenakazíme zvěřinec :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.13 18:52

@RyBANA
Tak to je super že je mu už lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.1.13 19:13

@RyBANA Hurá=) Ducina se taky dneska zeblil, asi se přežral nebo nevím. Dostal jiné granule - ale vyzkoušenou značku, jen prostě jiné než teď nějakou dobu.
Tak možná tím. Krom toho totiž už dva dny trucuje a nechce je žrát, lítá, mňauká, somruje, ale když mu nasypu, tak to očuchá a nic :cert:, teď se konečně nažral a zas to vyhodil :roll: no ale zase už něco pojedl a chrní, to nic nebude.
Kočky prostě občas blijou :nevim:
Snad zítra už bude prďolka OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.1.13 19:14

@Sorcerka nudím se doma, zvěřinec chrní, nikdo nechtěl jet na lyže a ani zítra nikdo nechce jít na Pustevny… banda kamarádská líná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.1.13 20:00
@Sorcerka píše:
Já mám místo telky dneska Zuri asi si dala něco do žíly, už tady 20 minut lítá a skáká s rozběhem, přes nás, přes sedačku, lenošku a klouže se po plovoučce až ke zdi, tam se vždy otočí běží do kuchyně, do chodby tam zase otočka zpět za námi do obyváku, aspoň bude zase krásně spinkat až do rána :-)

My to máme tak jednou za 3 dny, to ho chytne rapl a lítá, polovinu věcí v bytě vždycky shodí, ale je to sranda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.1.13 20:03
@Pipet píše:
@RyBANA Hurá=) Ducina se taky dneska zeblil, asi se přežral nebo nevím. Dostal jiné granule - ale vyzkoušenou značku, jen prostě jiné než teď nějakou dobu.
Tak možná tím. Krom toho totiž už dva dny trucuje a nechce je žrát, lítá, mňauká, somruje, ale když mu nasypu, tak to očuchá a nic :cert:, teď se konečně nažral a zas to vyhodil :roll: no ale zase už něco pojedl a chrní, to nic nebude.
Kočky prostě občas blijou :nevim:
Snad zítra už bude prďolka OK.

Granule se prý mají dávat postupně, když chceš přecházet na jinou značku, má se to postupně míchat s tím starým a zvyšovat podíl nového krmiva, pak můžou blít a nebo mít průjem, my jsme mu to taky šoupli rovnou, ale naštěstí Čertík je popelnice a ten stráví všechno :mrgreen: Ten blil jednou, když ukradl bílky a sežral je, blbec :mrgreen: Tak ať je v pořádku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
26.1.13 20:05

@Pipet Jinak Hello Kitty Beauty Salon jsem taky hrála a pak mě to přestalo bavit, když jsem přestala stíhat :mrgreen: To jsem pak měla nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2118
26.1.13 20:28

Tak náš Garfík tu měl dnes slečnu Madlenku.No nějak se mu nechtělo a tak nakonec nic nesvedl. Madlenka si k němu lehala a ten náš blb nic. Kamarádka před chvilkou i s Madlou odjela a skusí prijet ve středu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.1.13 20:33

@Kačka92 Jojo, já vím o tom míchání, právě že kupujeme dvě značky celkem podobné, podle toho, kolem kterého obchodu zrovna jedeme :lol: a vždycky bez potíží, až dneska :nevim:
Jinak Marcel taky může sežrat co chce a dobrý…
Ale jsou rozmlsaní. Koupila jsem před vánoci balení Mícy od Britu - levnější, ale ne zas úplný humus a hrabali se v tom oba jak kura v hnoju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.13 20:36
@KačuliKačka píše:
@Sorcerka nudím se doma, zvěřinec chrní, nikdo nechtěl jet na lyže a ani zítra nikdo nechce jít na Pustevny… banda kamarádská líná :think:

Taky jsem měla včera v plánu že půjdeme dneska lyžovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.1.13 20:38

@Kačka92
Tak u nás naštěstí ještě nic nezhodila :-), udělala jsem před tím než jsme si ji přivedli domů opatření, tzv… všechno se musí schovat :-). Já mám dojem že chce vždycky aby si s ní pes hrál ale on nechce tak ona se mu předvádí.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný