Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teď mi kámoška taky kočkařka doporučila koupit pastu Gimpet, tak zítra pro to sjedeme a doufám, že to budou ty chlupy.
@RyBANA vjj, Maltsoft Extra, ten máme taky, kluci ho milují a madam ohrnuje čumáček, potvora. Ale prckovi jsem do toho dávala i léky aby je zblajzl a dobrý ![]()
Hurá! Vstal, snědl granule, které jsem zapomněla oddělat
a hraje si! Sice ho to sem tam chytne, že se mu nablívá, ale vypadá mnohem líp ![]()
@RyBANA
bude to dobrý, uvidíš
Možná jen na rychlo zhltnul víc granulek než snesl. U nás to občas taky někomu udělá, nevím kdo to pak vyblije, neb jsou tři ![]()
Ahoj holky jak válčíte při sobotě, na dceru ráno skočila asi chřipajzna, a mě bolí už od oběda hlava a pšikám tak že taky na mě něco leze.Tak že u nás klideček, spinkání, ležení a tv a čajíčky
. Snad nenakazíme zvěřinec
.
@RyBANA Hurá=) Ducina se taky dneska zeblil, asi se přežral nebo nevím. Dostal jiné granule - ale vyzkoušenou značku, jen prostě jiné než teď nějakou dobu.
Tak možná tím. Krom toho totiž už dva dny trucuje a nechce je žrát, lítá, mňauká, somruje, ale když mu nasypu, tak to očuchá a nic
, teď se konečně nažral a zas to vyhodil
no ale zase už něco pojedl a chrní, to nic nebude.
Kočky prostě občas blijou ![]()
Snad zítra už bude prďolka OK.
@Sorcerka nudím se doma, zvěřinec chrní, nikdo nechtěl jet na lyže a ani zítra nikdo nechce jít na Pustevny… banda kamarádská líná ![]()
@Sorcerka píše:
Já mám místo telky dneska Zuri asi si dala něco do žíly, už tady 20 minut lítá a skáká s rozběhem, přes nás, přes sedačku, lenošku a klouže se po plovoučce až ke zdi, tam se vždy otočí běží do kuchyně, do chodby tam zase otočka zpět za námi do obyváku, aspoň bude zase krásně spinkat až do rána
My to máme tak jednou za 3 dny, to ho chytne rapl a lítá, polovinu věcí v bytě vždycky shodí, ale je to sranda ![]()
@Pipet píše:
@RyBANA Hurá=) Ducina se taky dneska zeblil, asi se přežral nebo nevím. Dostal jiné granule - ale vyzkoušenou značku, jen prostě jiné než teď nějakou dobu.
Tak možná tím. Krom toho totiž už dva dny trucuje a nechce je žrát, lítá, mňauká, somruje, ale když mu nasypu, tak to očuchá a nic, teď se konečně nažral a zas to vyhodil
no ale zase už něco pojedl a chrní, to nic nebude.
Kočky prostě občas blijou
Snad zítra už bude prďolka OK.
Granule se prý mají dávat postupně, když chceš přecházet na jinou značku, má se to postupně míchat s tím starým a zvyšovat podíl nového krmiva, pak můžou blít a nebo mít průjem, my jsme mu to taky šoupli rovnou, ale naštěstí Čertík je popelnice a ten stráví všechno
Ten blil jednou, když ukradl bílky a sežral je, blbec
Tak ať je v pořádku ![]()
@Pipet Jinak Hello Kitty Beauty Salon jsem taky hrála a pak mě to přestalo bavit, když jsem přestala stíhat
To jsem pak měla nervy ![]()
Tak náš Garfík tu měl dnes slečnu Madlenku.No nějak se mu nechtělo a tak nakonec nic nesvedl. Madlenka si k němu lehala a ten náš blb nic. Kamarádka před chvilkou i s Madlou odjela a skusí prijet ve středu ![]()
@Kačka92 Jojo, já vím o tom míchání, právě že kupujeme dvě značky celkem podobné, podle toho, kolem kterého obchodu zrovna jedeme
a vždycky bez potíží, až dneska ![]()
Jinak Marcel taky může sežrat co chce a dobrý…
Ale jsou rozmlsaní. Koupila jsem před vánoci balení Mícy od Britu - levnější, ale ne zas úplný humus a hrabali se v tom oba jak kura v hnoju ![]()
@KačuliKačka píše:
@Sorcerka nudím se doma, zvěřinec chrní, nikdo nechtěl jet na lyže a ani zítra nikdo nechce jít na Pustevny… banda kamarádská líná
Taky jsem měla včera v plánu že půjdeme dneska lyžovat ![]()
@Kačka92
Tak u nás naštěstí ještě nic nezhodila
, udělala jsem před tím než jsme si ji přivedli domů opatření, tzv… všechno se musí schovat
. Já mám dojem že chce vždycky aby si s ní pes hrál ale on nechce tak ona se mu předvádí.-)