Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
neboj, on se srovná, chvíli bude uražený, ale pak se zase změní v mazlíka a lumpíka ![]()
Lakynko, tak to se divím, britáci moc na močové cesty netrpí, spíš peršánci a exoti
Snad se Mio dá dokupy ![]()
Mumu je kastrovaný v 1 a 1/4 roce a až v 5,5 letech jsme přišli na to PKD - cysty v ledvinách. DOživotní dietka, léky… ale pastou jsme pak zkorigovali písek v močáku a dobrý ![]()
Uvidíš, jak Mio dospěje, jak se to vyvine a určitě se to zlepší po přeléčení těch bakterií ![]()
KačuliKačka píše:
Charlie má 9m a 2,5 kg, vypadá tak na 4m kotěAle energie má snad za 5 koček
Tak nas Mates ma uz kolem 7 kilo
To by bylo hezke setkani…2,5 vs. 7
![]()
Burak nooo to zni logicky, ze Ti chovatel posle rodokmen az po potvrzeni kastrace
Mne ho ta chovatelka poslala par tydnu po te, co jsme si ho vzali
Taky mame ve smlouve pokutu, kdyz ho nevykastruju. Ale teda fakt nevim, jak by to zjistila, kdybych ho nevykastrovala ![]()
tak věřím, že Charliemu by bylo jedno, kolik kámoš váží, hlavně, že by s ním mohl řádit ![]()
On je blázínek, jemu je jedno, že Lota má 5kg a pere se sní, až lítají chlupy
![]()
pravda…pravda ![]()
U nas taky obcas litaji chlupy
Ovsem u nas je to spis tim, ze ten starsi uz chce mit klidek a Mates na neho dela nalety, tak mu pak Sisa musi objasnit situaci…jasne strucne ![]()
tak u nás i několikrát denně
Zkusím stáhnout nové fotky v práci, máme pár nových povedených kousků (z mnoha
)
Stejne nechapu, ze tolik lidi nesnasi kocky
A nebo na ne mam ve svym okoli extra stesti ![]()
Brumla píše:
Stejne nechapu, ze tolik lidi nesnasi kocky![]()
A nebo na ne mam ve svym okoli extra stesti
Brumlo, nejen ty máš ve svém okolí takové lidi… i já… naštěstí ale málo a s nimi své radůstky ani starůstky nesdílím ![]()
Př. moje kolegyně kočky nemusí, ale chápe, že k nim mám takový vztah. Zato naše praštěná účetní, ta je naprostý nesnašeč čehokoliv chlupatého - a lidí kolem sebe… ta ženská je tak pro psychiatra. Chodí 1× týdně a to se občas pobavím, občas do ní vystartuju, protože některé její názory, to je fakt mazec!
Já to mám po mamince, ta měla 4 kočičky, 1 z nich jsem podědila. Ale v 06/2010 zemřel na selhání ledvin, měl už 12 let, ale byl z útulku… zlatíčko k pohledání, fakt
![]()
Babi (79) má taky kočku, co umřel děda, vzala mamka kotě na ulici a šoupla ho babi. Jen ta její 5 letá Julka je mrška, co miluje jen babi a na ostatní syčí, ječí a hrozí tlapou s drápky. Ale babi miluje ![]()
Buraku, černá nebo bílá..máš to jedno. Vždycky se najde oblečení, na kterém je to vidět. Však já mám černého mramora s bílou a zrzka s bílou, takže jediné jakžtakž ucházející oblečení je šedivé..na tom se toho ztratí nejvíc
Fotka super..doufám, že je číča natolik inteligentní, že byl hrnec prázdný. Berry si totiž jednou lehl do pánvičky s olejem..od té doby jsem naučená pánvičky hned po vychladnutí mýt, protože vám musí být jasné, že když mě viděl, tak s tím nacucaným kožichem proběhl půl bytu a zakončil to schováním se v peřinách.
Brumlo, tmavý kocour tedy v pubertě byl pořádný hajzl. Miluju ho nade vše, ale pořád mu připomínám, že mi 2× prokousl ruku a to mu nezapomenu
Hlavně to, jak tam ze mě měl doktor srandu, že mě pokousala kočka (samo že tomu nevěřil) a ještě 2× za sebou.
Já mám oba vykastrované. Zrzavý Tazmán „šel“ týden před ročními narozeninami (ještě k tomu se narodil na štědrý den, takže super výdaj na vánoce), když mi označkoval polštář. Myslela jsem, že se spletl. Když to udělal podruhé, tak měl po mém telefonátu na veterinu 3 dny čas se s kulkami rozloučit ![]()
Berryho jsem měla se smlouvou taky o kastraci, ale chovatelka mě ukecala, ať s ním zkusím výstavy, že doplatek do chovného zvířete po mě chtít nebude, když jí poskytnu krytí pro její nepříbuzné kočky. Sjeli jsme pár výstav, v podstatě bez problémů byl uchovněn a dostal titul šampiona a pak začal mít zdravotní problémy. Po půl roce po tisíci vyšetřeních bylo jasné, že je to hormonama, tak jsem ho nechala vykastrovat. Dával se do kupy další půlrok, než se testosteron úplně odplavil. Kastrován na 3,5 letech a do té doby ani jedno značkování a to i když jsem doma měla 2 kočky na krytí.
Viky, kocoura neštve, že přišel o kulky..pochybuju, že si to vůbec uvědomuje. Je naštvaný, protože jsi ho vzala na veterinu. Počkej tak týden a už si ani nevzpomene. Neboj, není smutný, jen bere nucený výlet mezi doktory jako zradu
Bude v pohodě, jen mu nepodlejzej, nebo bude hrát hééérečku ještě týden navíc ![]()
tak snad máte holky pravdu a on neví o tom, že nemá kulky
mazlit se nechá ale divně se u toho tváří
už doma neznačkoval ale…a řve furt to asi bude i vykastrovanej
![]()
Berry je tedy ukecaný až to hezké není. Ale nevím, proč tedy nemůže tak hezky vrkat, jako vrkal první maiňák…to bylo naprosto úžasné. Berry má tak protivný hlas, že přitahuje tak akorát nežádoucí pozornost
Ale jemu to nevadí, když už ho naštvaná začnu honit po bytě, tak to asi bere jako sport ![]()
Jo, jinak, Berry nejvíc nabral do toho roka..to měl 7 kilo. Pak dlouho dlouho nic (v době výstav se držel do těch 7,5kg) a až po kastraci nabral další zhruba kilčo, takže se motá kolem 8-8,5 kg. A vůbec by nevadilo, kdyby ještě něco přihodil, protože je to pořád takový chrt ![]()
Teda holky,vy jedete
,ani to nestiham cist,naposledy jsem videla tu uzasnou bilou kocicku v hrnci na plotne
.To je dobre,ze to tak zije,jen vic a vic kocicacku
/nam uz se brzo narodi
/
Kakika píše:
doufám, že je číča natolik inteligentní, že byl hrnec prázdný. Berry si totiž jednou lehl do pánvičky s olejem..od té doby jsem naučená pánvičky hned po vychladnutí mýt, protože vám musí být jasné, že když mě viděl, tak s tím nacucaným kožichem proběhl půl bytu a zakončil to schováním se v peřinách.
Kakiko, tak ted jsem měla co dělat, abych se v práci nezačala řehtat na celé kolo
![]()
Nám Samík max. zdrhnul na půdu, pod podlahy, kde je skelná vata, ale byl odchycen a okamžitě okoupán… ale ten tvůj kocour, to je extra třída
![]()
Mně pokousal akorát Charlie, když mu dr.dělal poprvé sono, aby na začátku té nemoci vyloučíl problémy bříška … den předtím se mi na veterině po odběrech krve skácel syn, a po pokousání rukou - obou, málem já, když mi rány čistil desinfekcí.
Mně ten malý lump pokousal, ale vet.doktora počůral, jak byl ve stresu. Na další rtg jsem nosila lyžařské rukavice, ale už byl v pohodě, i sono srdíčka jsme zvládli bez kousanců ![]()
Brumla píše:
Hele Brumlo,nas kvuli kocce chteli i vydedit
.To bylo reci,narku a vyhrozovani,kdyz jsme rekli,ze si poridime kocku ![]()
a ja mela prokousli prst zkrz nehet..to kdyz jsem Cherrynku denne musela ladovat praskama…u veta,jak jsme tam jezdili moc casto,tak ze zacatku tak rvala a vyhruzne vrcela(tygr hadra),ze se ji mlada veterinarka i bala
,musel na ni zkuseny vet.
Pak uz si zvykla i na veterinu
Any píše:Brumla píše:Hele Brumlo,nas kvuli kocce chteli i vydedit
.To bylo reci,narku a vyhrozovani,kdyz jsme rekli,ze si poridime kocku
Neblázni, to jako fakt????? Tak to musel být mazec v rodině…
Snad rodina pochopila, že jste normální a soužití s kočkou je super ![]()