Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Jasně, reklama. O co je to lepší než plínka či normální šátek hozený přes rameno? ![]()
@peta81 píše:
mmch proc se zakladatelka hali zrovna v lese na houbach kdyz kolem zadne zastupy lidi nevidim?![]()
@unuděná píše:![]()
Hihi, moje sestra měla jako malá trauma z močení na veřejnosti, jednou fakt už musela, přesně takhle v lese, přidřepla za stromek u kraji cesty a v tom projelo kolem asi 30 cyklistů![]()
a za zatáčkou vybourali, jak se ohlíželi ![]()
@unuděná píše:
Jasně, reklama. O co je to lepší než plínka či normální šátek hozený přes rameno?
To netusim, me nejvetsi sluzbu udelala o cislo vetsi kosile ci mikina, zakryla co bylo treba a jeste jak tohle nekricela TADY SE KOJI…
No, tak mě ten šátek přijde ujetý… zkoušela jsem se takto párkrát zakrýt na veřejnosti, ale dítě bylo po prikriti šátkem dost neklidné a já vlastně taky. Takže jsem se vždycky prostě otočila, aby na mě nikdo neviděl ![]()
Staci se otocit a nemusim se balit do nejakyho hadru, ktery krici:„pozor, tady se koji“
![]()
@Zorbas píše:
Staci se otocit a nemusim se balit do nejakyho hadru, ktery krici:„pozor, tady se koji“![]()
![]()
A ted jeste tu, jak si rozumis se svoji vaginou… ![]()
To je stejne debilni reklama…
@Burj Chalifa píše:
a za zatáčkou vybourali, jak se ohlíželi
Ne, ale segra z toho mela pomalu panickou ataku ![]()
Co je na kojení špatného? Že nakrmíte své dítě?
tak ho radši nechat řvát hlady mež dojdeme domů…achjoo..NORMÁLNÍ člověk to vždy pochopí ![]()
@donutka píše:
Co je na kojení špatného? Že nakrmíte své dítě?tak ho radši nechat řvát hlady mež dojdeme domů…achjoo..NORMÁLNÍ člověk to vždy pochopí
To nikdo neříká, ale kojení v kostele nebo u svatebního stolu mi přijde teda už moc. Občas jsem kojila v parku, když jsme protahli procházku, zalezla jsem na nějakou méně frekventovanou lavičku, hodila přes díte látkovou plenu a bylo.
Když jsme byli s prckem venku a měl hlad, tak jsem se nijak nevystavovala, prostě jsem buď přehodila plenku nebo se otočila od lidí… nedělala bych z toho až takovou vědu jako se celá zakrejvat do hadru. Dá se to udělat tak, aby se nikdo nemusel pohoršovat a já se cítila intimně… ![]()
Mě přijde kojení na veřejnosti jako když ženská řekne tak teď jsem máma a všichni mi čumte na kozy… Do teď jsem kojila. Když už to muselo být někde venku (hlavně na koupališti tak jsem přes sebe hodila osušku. V kavárně si také nesednu a nevyndám jen tak prso.
@Veverko píše:
Na verejnosti jsem nerada kojila a vlastne temer vubec. Spontanne jsme se oba naucili kojit vyhradne doma. Kojeni je pro mne intimni zalezitost a tyka se nas dvou, jiz tretim rokem
Jinak mi kojici zena na verejnosti vadi jak ktera. Nektere by se krotit mohly
Já si teda nedokážu představit, že bych na veřejnosti nekojila. Jak bych to dělala třeba na delší procházce nebo na výletě? ![]()
Snažím se kojit někde stranou, otočená nebo s přehozenou plenkou, ale jsou místa, kde by mě to teda nenapadlo - v kostele
Ale třeba na rodinné oslavě v restauraci (v extrovce) jsem kojila u stolu, jen jsem se pootočila stranou, ale myslím, že, když je tam výhradně rodina, tak je to něco jiného než před cizími.
Já teda taky kojím na veřejnosti, ale tak nějak decentně… vždy se odvrátím od lidi a tam kde je fakt hodně rušno, přes sebe něco přehodím, ale mám menší prsa takže moc toho vidět nejde.. Ale když matka vytáhne obří kozu (nc proti velkému poprsí) a dvorec větší než hlava dítěte, tak mi to není příjemné… vidím v podstatě celé prso a je fakt že některé ženy se tím vyloženě chlubí..