Kojení na veřejnosti, venku - prostě jinde než doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
16.9.16 18:59

Jasně, reklama. O co je to lepší než plínka či normální šátek hozený přes rameno? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.9.16 19:00
@peta81 píše:
mmch proc se zakladatelka hali zrovna v lese na houbach kdyz kolem zadne zastupy lidi nevidim? :think: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Hihi, moje sestra měla jako malá trauma z močení na veřejnosti, jednou fakt už musela, přesně takhle v lese, přidřepla za stromek u kraji cesty a v tom projelo kolem asi 30 cyklistů :P :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.9.16 19:02
@unuděná píše: :mrgreen: :mrgreen:
Hihi, moje sestra měla jako malá trauma z močení na veřejnosti, jednou fakt už musela, přesně takhle v lese, přidřepla za stromek u kraji cesty a v tom projelo kolem asi 30 cyklistů :P :lol:

a za zatáčkou vybourali, jak se ohlíželi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
16.9.16 19:08
@unuděná píše:
Jasně, reklama. O co je to lepší než plínka či normální šátek hozený přes rameno? :roll:

To netusim, me nejvetsi sluzbu udelala o cislo vetsi kosile ci mikina, zakryla co bylo treba a jeste jak tohle nekricela TADY SE KOJI…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
16.9.16 19:12

No, tak mě ten šátek přijde ujetý… zkoušela jsem se takto párkrát zakrýt na veřejnosti, ale dítě bylo po prikriti šátkem dost neklidné a já vlastně taky. Takže jsem se vždycky prostě otočila, aby na mě nikdo neviděl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
16.9.16 19:20

Staci se otocit a nemusim se balit do nejakyho hadru, ktery krici:„pozor, tady se koji“ :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
16.9.16 19:25
@Zorbas píše:
Staci se otocit a nemusim se balit do nejakyho hadru, ktery krici:„pozor, tady se koji“ :roll: :roll: :roll:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
16.9.16 19:26

A ted jeste tu, jak si rozumis se svoji vaginou… :mrgreen:

To je stejne debilni reklama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.9.16 19:27
@Burj Chalifa píše:
a za zatáčkou vybourali, jak se ohlíželi :think:

Ne, ale segra z toho mela pomalu panickou ataku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
16.9.16 20:18

Co je na kojení špatného? Že nakrmíte své dítě? :nevim: tak ho radši nechat řvát hlady mež dojdeme domů…achjoo..NORMÁLNÍ člověk to vždy pochopí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2700
16.9.16 20:24
@donutka píše:
Co je na kojení špatného? Že nakrmíte své dítě? :nevim: tak ho radši nechat řvát hlady mež dojdeme domů…achjoo..NORMÁLNÍ člověk to vždy pochopí :*

To nikdo neříká, ale kojení v kostele nebo u svatebního stolu mi přijde teda už moc. Občas jsem kojila v parku, když jsme protahli procházku, zalezla jsem na nějakou méně frekventovanou lavičku, hodila přes díte látkovou plenu a bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
16.9.16 20:26

Když jsme byli s prckem venku a měl hlad, tak jsem se nijak nevystavovala, prostě jsem buď přehodila plenku nebo se otočila od lidí… nedělala bych z toho až takovou vědu jako se celá zakrejvat do hadru. Dá se to udělat tak, aby se nikdo nemusel pohoršovat a já se cítila intimně… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3869
16.9.16 20:30

Mě přijde kojení na veřejnosti jako když ženská řekne tak teď jsem máma a všichni mi čumte na kozy… Do teď jsem kojila. Když už to muselo být někde venku (hlavně na koupališti tak jsem přes sebe hodila osušku. V kavárně si také nesednu a nevyndám jen tak prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
16.9.16 20:43
@Veverko píše:
Na verejnosti jsem nerada kojila a vlastne temer vubec. Spontanne jsme se oba naucili kojit vyhradne doma. Kojeni je pro mne intimni zalezitost a tyka se nas dvou, jiz tretim rokem :)
Jinak mi kojici zena na verejnosti vadi jak ktera. Nektere by se krotit mohly :)

Já si teda nedokážu představit, že bych na veřejnosti nekojila. Jak bych to dělala třeba na delší procházce nebo na výletě? :nevim:

Snažím se kojit někde stranou, otočená nebo s přehozenou plenkou, ale jsou místa, kde by mě to teda nenapadlo - v kostele :lol: Ale třeba na rodinné oslavě v restauraci (v extrovce) jsem kojila u stolu, jen jsem se pootočila stranou, ale myslím, že, když je tam výhradně rodina, tak je to něco jiného než před cizími.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
16.9.16 20:53

Já teda taky kojím na veřejnosti, ale tak nějak decentně… vždy se odvrátím od lidi a tam kde je fakt hodně rušno, přes sebe něco přehodím, ale mám menší prsa takže moc toho vidět nejde.. Ale když matka vytáhne obří kozu (nc proti velkému poprsí) a dvorec větší než hlava dítěte, tak mi to není příjemné… vidím v podstatě celé prso a je fakt že některé ženy se tím vyloženě chlubí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová