Kojení x UM - pro a proti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.2.12 00:29

zakladatelka

Gladys píše:
poučená píše:
Vy - nekojičky z přesvědčení - jste pěkně agresivní :P Čím to asi bude? :mrgreen:„Mám 16ti letou dceru a ta mi obden říká ,,mami, mám tě ráda,,“ - Hm, když se lidé mají opravdu rádi, nepotřebují si to říkat, ujišťovat se o své lásce. K milencům to patří, to jó. Ale k 16ti letým dcerám, když je doma všecko v pořádku? Nepotřebuje náhodou vaše dcera právě to ujištění o vaší lásce, které jí patrně dáváte na oplátku? Ale to je v pořádku, dohnat jde cokoli.
A když jsem dvě děti kojila dohromady 16měsíců, tak je to málo a jsem nekojička? Páč já jsem taky agresivní. A alergická na všechny přemoudřelé pipky, které snědli šalamounův exkrement.
Ještě jednou píšu, ze žvance dělat lásku je ubohé. Já na svoje děti nemám čas jen při kojení. Na svoje děti mám čas vždycky, tep mého srdce a vůni mého těla můžou plně ocenit nošené v šátku, případně když spolu ležíme v posteli, když chtějí.
A vyznat někomu lásku, protože ji cítím, je taky špatně? Možná je to jen tvůj blok, kdy za vyznání lásky očekáváš automatickou odpověď „já tebe taky“. Ale láska se dá vyznat taky proto, že jí člověk cítí tolik, že kdyby to neřekl nahlas, tak má pocit, že praskne. A neočekává za to odpověď…
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.2.12 00:31

zakladatelka

Tak koukám že diskuse je a byla celkem v pohodě a nikdo se tu nějak extra nehádá, za což vám moc děkuji. :)

• Citovat
  • Upravit
2214
25.2.12 00:32
poučená píše:
Jsem ráda, že jsem vás vespolek pobavila a vaši diskuzi pozvedla k všeobecnému souznění :P Jen tak dál!!! Vy nepotřebujete znát jiné názory, protože vy to všechno víte nejlíp :mavam:

Howg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:32
Anonymní píše:
Tak koukám že diskuse je a byla celkem v pohodě a nikdo se tu nějak extra nehádá, za což vám moc děkuji. :)

Tady byla náhodou velká legrajda! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.2.12 00:34
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Tak koukám že diskuse je a byla celkem v pohodě a nikdo se tu nějak extra nehádá, za což vám moc děkuji. :)

Jj až jsem zapomněla že už jsem dávno chtěla jít chrnět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 00:35

zakladatelka

peggy.sl píše:
Anonymní píše:

Já vím a tím líp. Naštěstí žádná krutá bitva mezi koj a nekoj- matkami neproběhla. Pobavila jsem se, ale málem jsem nestačila číst. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22614
25.2.12 00:37
bodlinka34 píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:

Já taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.2.12 00:38
atominnka píše:
bodlinka34 píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Já taky :roll:

Joj to bude ráno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 00:39

zakladatelka

Já ne že málem, já nestačila číst… Neva, snad jindy. :D Ale vážně jsem se bavila a jsem ráda, že tahle diskuse takhle proběhla. Opravdu nebyla založená na úmyslu se tady hádat. Díky holky! :hug:

• Citovat
  • Upravit
1626
25.2.12 00:40

Přečetla jsem celou diskuzi. Děkuji všem za vesele strávenou část noci a výborné zpracování rizikového tématu. Fakt jsem se bavila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Srdečně Vás zdraví
nekojící a přesto milující matka dvojčat Špageta
P.S. Asi se nad sebou budu muset zamyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:41
Anonymní píše:
Já ne že málem, já nestačila číst… Neva, snad jindy. :D Ale vážně jsem se bavila a jsem ráda, že tahle diskuse takhle proběhla. Opravdu nebyla založená na úmyslu se tady hádat. Díky holky! :hug:

Anonymní,
doufám, že se přidáš do naší uzavřený skupiny.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.12 00:42

zakladatelka

peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Já ne že málem, já nestačila číst… Neva, snad jindy. :D Ale vážně jsem se bavila a jsem ráda, že tahle diskuse takhle proběhla. Opravdu nebyla založená na úmyslu se tady hádat. Díky holky! :hug:
Anonymní,
doufám, že se přidáš do naší uzavřený skupiny.. :mrgreen:

Velice ráda se přidám, když teda budu vědět, která to je… :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2214
25.2.12 00:42
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní,

Už je založená :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
25.2.12 00:44
bodlinka34 píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní,

Jdu si dát tu jednu červenou škrábavou, potom si loknu a založím jí! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.2.12 00:46
peggy.sl píše:
bodlinka34 píše:
peggy.sl píše:
Anonymní píše:
Anonymní,
Jdu si dát tu jednu červenou škrábavou, potom si loknu a založím jí! :mrgreen:

Jj kdo chve dlohý život míti musí kolaloku píti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová