Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Zdravím děvčátka
Znám takové pořekadlo..když chlap řekne kolik měl žen tak číslo vyděl 3-mi a dostaneš opravdovou cifru…když žena řekne číslo kolik měla sexuálních partnerů tak vynásob 3-mi… ![]()
Sylvajs píše:
Zdravím děvčátkaZnám takové pořekadlo..když chlap řekne kolik měl žen tak číslo vyděl 3-mi a dostaneš opravdovou cifru…když žena řekne číslo kolik měla sexuálních partnerů tak vynásob 3-mi…
též to znám a řídím se tím ![]()
Lamiia ![]()
Chlap,který měl hodně žen je borec…žena co měla hodně mužů je kurva… ![]()
Ženy nikdy nepochopí muže. Muži nikdy nepochopí ženy. A to je věc kterou muži ani ženy nikdy nepochopí.
![]()
ka-tka píše:
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlilaA někdy bych si dala říct zase
já jsem jednou objednala jednu slečnu exmanžovi k narozeninám
.. tedy jemu a sobě ![]()
Anonymní píše:ka-tka píše:já jsem jednou objednala jednu slečnu exmanžovi k narozeninám
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlilaA někdy bych si dala říct zase.. tedy jemu a sobě
Tak Ti děkuji
Přítel když si přečetl co jsi darovala manželovi, tak ten můj už jiný dárek taky na příště nechce
![]()
to nemáš vůbec zač ![]()
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit ![]()
Tomikate píše:Anonymní píše:Tak Ti děkujika-tka píše:já jsem jednou objednala jednu slečnu exmanžovi k narozeninám
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlilaA někdy bych si dala říct zase.. tedy jemu a sobě
Přítel když si přečetl co jsi darovala manželovi, tak ten můj už jiný dárek taky na příště nechce
![]()
![]()
Tak pro sebe k narozeninám bych to taky brala,ale pro něj teda určitě nee ![]()
Anonymní píše:
to nemáš vůbec zač
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit
Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit
Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?
byron píše:Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
Zkus se vcítit do role té volané slečny… ![]()
Anonymní píše:Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
Osobně bych si slečnu z eskortu takže prostitutku nezavolala ani do trojky,ani pro chlapa ani pro sebe.
A jak se cítí? Podle mě asi jako v práci ne?
Já nechápu proč tuhle práci dělaji holky,co na to nemaji žaludek.Zbytečné psychické problémy pak.
Sylvajs píše:
LamiiaChlap,který měl hodně žen je borec…žena co měla hodně mužů je kurva…
to bych brala už jako přežitek… mě za můj počet nikdy nikdo neodsoudil.. zäni za mé chování…ti co mě znali věděli, že to dělam protože mě d¨to baví..ti co ne tak to byli většinou o stupínek ošklivější slečny co spíš záviděli a chtěli být v mé kůži než že by si to opravdu mysleli..
Anonymní píše:byron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
A proč tu práci teda dělá? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat