Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15575
26.1.14 20:15
@Jemys píše:
Každou noc mám v posteli dva chlapy
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
24257
26.1.14 20:16

Jako kolik meli chlapi zenskejch? Prosim te, ty by to cislo v zivote nedali dohromady. Jako malokterej je tak systematickej, aby si to psal. A vlastne by byl trapnej, kdyby si psal denicek.
Nikdy bych nechtela po svym partnerovi vedet cislo.

• načítám...
9757
26.1.14 20:28
@Andy27 píše:
Me by docela na pocteni, zajmala opacna diskuze :lol:

souhlas :-) taky mě páni pobavili :-)

• načítám...
6257
26.1.14 20:38

Kdyby takova diskuze byla :think: a v zhledem k poctu egoisticko sovinstickych machru, chytraku a koumaku :think: by jsme se tady na emiminu nenudily :lol:

• načítám...
1626
26.1.14 22:11

@Evelynka82 Uff,to jsem ráda, že nejsem jediná :lol:
Mně bude taky 31let a taky jsem měla pouze jednoho, letos spolu budeme 11let a máme 3letou holčičku a vůbec nelituju, přítel je báječnej :srdce: :srdce: Jako před ním jsem chodila ještě se dvěma kluky, ale s žádným nic nebylo, s jedním jsem se poznala v necelých 16ti a když chtěl on, tak já ne, necítila jsem se prostě na to a když jsem pak chtěla já, tak zas nechtěl on :lol: asi cítil proč, pak jsme se zanedlouho rozešli, pak jsem měla ještě jednu známost, ale to jsme spolu chodili asi jen 3měsíce a taky k ničemu nedošlo, až pak ve 20ti moje životní láska a nelituju, ba naopak, jsem šťastná, že on byl pro mě ten první :srdce: :*

• načítám...
15575
26.1.14 22:58
@Jenny83 píše:
@Evelynka82 Uff,to jsem ráda, že nejsem jediná :lol:
Mně bude taky 31let a taky jsem měla pouze jednoho, letos spolu budeme 11let a máme 3letou holčičku a vůbec nelituju, přítel je báječnej :srdce: :srdce: Jako před ním jsem chodila ještě se dvěma kluky, ale s žádným nic nebylo, s jedním jsem se poznala v necelých 16ti a když chtěl on, tak já ne, necítila jsem se prostě na to a když jsem pak chtěla já, tak zas nechtěl on :lol: asi cítil proč, pak jsme se zanedlouho rozešli, pak jsem měla ještě jednu známost, ale to jsme spolu chodili asi jen 3měsíce a taky k ničemu nedošlo, až pak ve 20ti moje životní láska a nelituju, ba naopak, jsem šťastná, že on byl pro mě ten první :srdce: :*

To je krasny :palec: :potlesk: :potlesk: :hug: :hug: :mavam: :kytka: :andel:

• načítám...
3968
27.1.14 08:50

zajímavé, a rozdíly?

Zajímavé výsledky. Možná by bylo ještě zajímavé se dovědět (hlavně od těch z více zářezy) jaké byly rozdíly. Nemyslím ted velikost, ale třeba průběh atd. Lze třeba kontatovat, že 90 procent a více patřilo k „podobně kvalitní/nekvalitní“ skupině?

• načítám...
11439
27.1.14 08:58
@Heinich píše:
Zajímavé výsledky. Možná by bylo ještě zajímavé se dovědět (hlavně od těch z více zářezy) jaké byly rozdíly. Nemyslím ted velikost, ale třeba průběh atd. Lze třeba kontatovat, že 90 procent a více patřilo k „podobně kvalitní/nekvalitní“ skupině?

Mě bavilo 5 z 8 :lol: Můj první zážitek byl doopravdy příšerný a velmi nerada na to vzpomínám, to samé platí o zážitku č. 5, zážitek č. 2 nebyl hrozný, ale byl nudný a dost tomu chybělo a vypěstoval ve mně komplex (přitom problém byl on, ne já).
Ostatní byli báječní, i ten, který mi u toho sexu občas usínal :lol:

• načítám...
káťa
27.1.14 09:07
@Arturie píše:
Jako kolik meli chlapi zenskejch? Prosim te, ty by to cislo v zivote nedali dohromady. Jako malokterej je tak systematickej, aby si to psal. A vlastne by byl trapnej, kdyby si psal denicek.
Nikdy bych nechtela po svym partnerovi vedet cislo.

Můj partner si to psal :mrgreen:
Měl jich 20 a všechny má zapsaný s přibližnýma datumama vztahů v bločku. Po pár měsících vztahu mi to ukazoval… :lol:

• Upravit
káťa
27.1.14 09:09

Jinak já 10 a v posteli byli 2 podprůměrní (velikostí a průběhem), jinak byli všichni fajn ;)

• Upravit
1626
27.1.14 09:20

@kaja00 Jéé děkuju :oops: :hug: :hug:

• načítám...
5010
27.1.14 09:26

@Jenny83 Nejsi v tom sama, je mi 30 a spala jsem za život jen s jedním mužem - manželem, letos spolu taky budeme 11 let :-)

• načítám...
5199
27.1.14 09:32

Taky se přidám… Měla jsem jen 1 muže. :lol:

Možná budu pro někoho „divná“, ale já měla jen svého manžela. Ne že bych byla hnusná nebo o mě nebyl zájem, to v žádným případě. :lol: S klukama jsem chodila, měla jsem v patnácti jednu známost, ale to byla jen taková středoškolská asi 1,5roční známost. Každopádně jsem ho měla moc ráda a zatímco moje spolužačky už na diskotékách hopsaly po kdekom, já se na to necítila. Pak další známost, něco okolo roku. Chlapec byl pěknej, žádanej, ale byl hrozne na sex a čím víc mě do toho nutil, tím víc jsem se zašprajcla. Za což jsem zpětně ráda, byl to hajzl - typickej donchuan, asi jsem to nějak vycítila, možná proto nic nebylo. :mrgreen: No a okolo maturity (ve 4.ročníku) jsem poznala mýho budoucího muže, kluk o 9 let starší. Jsme spolu 13 let, máme spolu krásný dítě a jsem ráda, že jsem počkala až na něj. Jo a sex mám ráda… móc ráda. ;) :mrgreen:

• načítám...
3968
27.1.14 09:47

to Pinkie

Zamlada je na sex každej chlap.. Není to nic divnýho.

• načítám...
G12
27.1.14 09:50
@Heinich píše:
Zamlada je na sex každej chlap.. Není to nic divnýho.

nejen za mlada :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová