Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@carola píše:
V pořádku. Ono ať se vám to kuřákům líbí nebo ne, ale ten smrad z kouře pro nekuřáka je opravdu neskutečně nepříjemný. Zrovna tak, jako vy kuřáci jste se rozhodli kouřit, tak my nekuřáci jsme se rozhodli nekouřit, každého volba. Ale proč my musíme nechtě čichat ten smrad? Není to nespravedlivé? Jinak nic ve zlém. Já proti kuřákům nic nemám, jen nechci čichat ten smrad, nic víc, nic míň.
asi ano …. ale dokud koureni nebude zakazane, nebudou se prodavat cigarety, tak s tim nic nenadelas …..kam bys je jeste vykazala..vzdyt uz ted nemuzeme kourit pomalu nikde
@Venetia píše:
asi ano …. ale dokud koureni nebude zakazane, nebudou se prodavat cigarety, tak s tim nic nenadelas …..kam bys je jeste vykazala..vzdyt uz ted nemuzeme kourit pomalu nikde
Já bych vás nikam nevykazovala, ani kouření nezakázala, je to vaše věc, vaše volba. Já to i chápu. Moje mamča byla také kuřačka. Je to fakt těžké. Holt to chce toleranci na obou stranách.
@carola píše:
Já bych vás nikam nevykazovala, ani kouření nezakázala, je to vaše věc, vaše volba. Já to i chápu. Moje mamča byla také kuřačka. Je to fakt těžké. Holt to chce toleranci na obou stranách.
a ta prave chybi kvuli te agresivite obou stran
@Venetia píše:
Já bych taky nikoho nikam nevykazovala, ale když už má někdo tu potřebu, tak ať se zalígruje doma a tam si hulí jak se mu zlíbí. Proč to hulit lidem do pokojů? V zimě to třeba ještě zvládám, ale to léto je fakt peklo. To když k nám někdo přijde tak si musí myslet že tam kouříme taky. Ten kouř je v těch parnech i takovej těžší a mnohem více nepříjemnější. Nedej bože mít prádlo na balkoně. Kytky z balkonu jsem musela stáhnout, protože byly plný popela a dokonce vajglů, to je hodně smutné ![]()
@Mysticlipstick píše:
Já bych taky nikoho nikam nevykazovala, ale když už má někdo tu potřebu, tak ať se zalígruje doma a tam si hulí jak se mu zlíbí. Proč to hulit lidem do pokojů? V zimě to třeba ještě zvládám, ale to léto je fakt peklo. To když k nám někdo přijde tak si musí myslet že tam kouříme taky. Ten kouř je v těch parnech i takovej těžší a mnohem více nepříjemnější. Nedej bože mít prádlo na balkoně. Kytky z balkonu jsem musela stáhnout, protože byly plný popela a dokonce vajglů, to je hodně smutné
to nevim, mezi kuraky asi panuje presvedceni, ze venku to nevadi, proto vetsina kouri na balkone a ne doma. Ja jsem v podnajmu a pritel je nekurak, chodi k nam jeho dite a mam tam zvirata, tak vevnitr by to nebylo uplne to prave. Mam velky balkon, ktery slouzi v lete jako dalsi mistnost, samozrejme i s popelnikem, pode mnou jsou terasy, odhazovat se nic neda.
@Venetia píše:
to nevim, mezi kuraky asi panuje presvedceni, ze venku to nevadi, proto vetsina kouri na balkone a ne doma. Ja jsem v podnajmu a pritel je nekurak, chodi k nam jeho dite a mam tam zvirata, tak vevnitr by to nebylo uplne to prave. Mam velky balkon, ktery slouzi v lete jako dalsi mistnost, samozrejme i s popelnikem, pode mnou jsou terasy, odhazovat se nic neda.
No právě, ten smrad prostě nechtějí čuchat doma
ale někomu jinému hulit do pokojů jim nevadí, to je prostě hodně bezohledné ![]()
@Mysticlipstick píše:
No právě, ten smrad prostě nechtějí čuchat domaale někomu jinému hulit do pokojů jim nevadí, to je prostě hodně bezohledné
tak jestli mas lepsi napad?
@Venetia píše:
Ono je to fakt těžké. Já naprosto chápu, jak tu psala uživatelka Toma(nebo tak nějak),že přijde utahaná po šichtě z nemocnice a chce si prostě na balkoně vypít kafe a dát cígo. Já si prostě na tu chvíli zavřu a pak zas otevřu, budu li doma. Pokud tam nebude hulit co 5 minut, já osobně s tím nemám žádný problém.
@Venetia píše:
No logicky, oni si vybrali že budou kouřit, tak ať si kouří doma. Soused kouřit nechce, proč by to měl čuchat? Holt ten kuřák musí ten smrad vydržet když už tu zálibu chce provozovat, nepřijde ti to logické?
Je to jako by sis vybrala že budeš hrát golf, ale nemáš dost místa doma, tak půjdeš na balkon, no ale kam ten golfový míček mířit, sousedovi do okna? Asi těžko že ![]()
@Mysticlipstick píše:
No logicky, oni si vybrali že budou kouřit, tak ať si kouří doma. Soused kouřit nechce, proč by to měl čuchat? Holt ten kuřák musí ten smrad vydržet když už tu zálibu chce provozovat, nepřijde ti to logické?Je to jako by sis vybrala že budeš hrát golf, ale nemáš dost místa doma, tak půjdeš na balkon, no ale kam ten golfový míček mířit, sousedovi do okna? Asi těžko že
Vždyť tu některé píšou, že jim vadí, i když se kouří doma
@Venetia píše:
Vždyť tu některé píšou, že jim vadí, i když se kouří doma
Jako sousedovi vadí že někdo kouří doma v zavřeným bytě? To jsem tu nečetla, asi jsem to přehlídla ![]()
@ontar píše:
Proti kuřákům na balkonech dobře pomáhá prak…
tak to by u nas asi moc neslo ![]()
@Mysticlipstick píše:
Jako sousedovi vadí že někdo kouří doma v zavřeným bytě? To jsem tu nečetla, asi jsem to přehlídla
Není to v téhle diskuzi, nebo možná jo? Něco se stoupackama myslím, ale vím 100% že se tady před X lety rozjela diskuze, kde právě někdo měl problém s tím, že kuřák kouří i ve svém bytě. Určitě to bude dohledatelny, ale já teď nemám čas tu projíždět staré diskuze. ![]()