Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Natálka26 píše:
Není to v téhle diskuzi, nebo možná jo? Něco se stoupackama myslím, ale vím 100% že se tady před X lety rozjela diskuze, kde právě někdo měl problém s tím, že kuřák kouří i ve svém bytě. Určitě to bude dohledatelny, ale já teď nemám čas tu projíždět staré diskuze.
Jj, je to v téhle diskuzi. Jedna uživatelka sem psala něco o stupačkách, že jim kouř jde do bytu.
@Natálka26 píše:
Není to v téhle diskuzi, nebo možná jo? Něco se stoupackama myslím, ale vím 100% že se tady před X lety rozjela diskuze, kde právě někdo měl problém s tím, že kuřák kouří i ve svém bytě. Určitě to bude dohledatelny, ale já teď nemám čas tu projíždět staré diskuze.
Aha, já myslela že se to týká této diskuze. Tak ať se pan přestěhuje na samotu a lišky mu tam budou dávat dobrou noc
tomu co si stěžuje že někdo kouří ve svém bytě.
@carola píše:
Jj, je to v téhle diskuzi. Jedna uživatelka sem psala něco o stupačkách, že jim kouř jde do bytu.
To by asi měla řešit ale s nějakým správcem, s tím jsem se nikdy nesetkala že by přes stoupačky šel jakýkoliv smrad
to si paní bude muset holt zvyknout, to by si člověk nemohl u sebe doma ani uprdnout. Jsem prostě názoru toho že ať si doma dělá každý co chce, ale hulit sousedům do oken prostě není to pravý ořechový, kor když si takhle v baráku zakouří každej druhej a stoupačky by paní měla řešit na jiných místech.
@Venetia píše:
tak jestli mas lepsi napad?
ano mam. Neni problem vyjit ven pred dum, projit se po ulici a zakourit si v ramci prochazky.
@warita píše:
ano mam. Neni problem vyjit ven pred dum, projit se po ulici a zakourit si v ramci prochazky.
Pravda je, že ve vedlejším vchodě bydlí starší paní s manželem a pak mladý pár a tu starší paní vídám často, jak kouří na protějším chodníku, kde nejsou žádné domy a zrovna tak ten mladý muž. Zřejmě právě proto, aby nekouřili lidem do oken, což tedy upřímně velmi obdivuji, že jsou tak slušní. Takových je bohužel velmi málo.
@warita píše:
To bych mohla rovnou žít venku ![]()
@carola píše:
Pravda je, že ve vedlejším vchodě bydlí starší paní s manželem a pak mladý pár a tu starší paní vídám často, jak kouří na protějším chodníku, kde nejsou žádné domy a zrovna tak ten mladý muž. Zřejmě právě proto, aby nekouřili lidem do oken, což tedy upřímně velmi obdivuji, že jsou tak slušní. Takových je bohužel velmi málo.
Jenže to jsou hodně slabí kuřáci
@Venetia píše:
To bych mohla rovnou žít venku
Tak když dá někdo krabku denně třeba, tak aj jo
ale zase bys třeba měla precizně vynesený koš apod. ![]()
@Venetia píše:
Jenže to jsou hodně slabí kuřáci
Nevím, pána tam vídám občas, paní dost často.
@Venetia píše:
Aspon bys to vyrovnala a delala neco pro svoje zdravi ![]()
@Venetia píše:
pokud tolik kouris, mohla by ses zamyslet nad zredukovani, to musi byt krabicka denne, ne?
@Mysticlipstick píše:
Tak když dá někdo krabku denně třeba, tak aj joale zase bys třeba měla precizně vynesený koš apod.
No to určite ![]()
@warita píše:
pokud tolik kouris, mohla by ses zamyslet nad zredukovani, to musi byt krabicka denne, ne?
Minimalne
@malákráličice píše:
Aspon bys to vyrovnala a delala neco pro svoje zdravi
Buhvi, jak člověk jednou skončí
@Venetia píše:
No to určite
Nebo by byl pes tak vyvenčenej že už by s tebou ani nechtěl
a když k tomu vynecháš výtah, tak to vlastně celý neguješ a budeš jako rybička
![]()