Kroměříž

Napsat příspěvek
Velikost písma:
delfinek91
28.10.13 19:50

@Farllin tak muzes poslat foto i s cenou? diky na email petrujovi132@seznam.cz :-)

• Citovat
  • Upravit
141
5.11.13 18:32

@VercaV jo jo…rosteme jako z vody. Péťa už váží 6,5 kg. Velkej chlap už :)! To kojení Ti nezávidím. Taky se mi zdálo, že se mi dělá málo mléka a došla jsem si k Mudr. Kremlovi pro homeopatika a už dobrý. Někdy musíme vyrazit do podzámky nebo někam. A tomu staršímu je kolik vlastně? Chodí do školky? A jak vzal prcka? Nežárlí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1941
5.11.13 21:17

@Yliana jojo bylo to o nervy, nakonec jsme skončili u UM, nebudu se tu pul roku rozkojovat, jeste když mi po bytě lítá skoro 3 letý vzdorovitý paličák :mrgreen: no tak to su zvedavá kolik bude mít náš, je extremní jedlík, už v porodce pil 60-70ml a ted 120 ml není problém a to teprve máme měsíc.. kolikrát řve, že chce ještě.. se endivím, že mi nestačilo mlíko, když čtu kolik ostatní pijí :mrgreen: jinak starší do školky nechodí, takže celkem nabitý den, strašně mi to utíká.. jinak na prcka už si celkem zvykl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.11.13 16:56

Ahoj, z dovolením se přidám, nečetla jsem všechny přízpěvky, tak nevím, zda chcete něco i z ubytováním. Co zkusit restauraci pod Starou knihovnou? Pracuje tam kámoška a takové akce jsou tam věčně, ať jsou to třeba i narozeniny nebo firemní večírek. Myslím, že se tam spoustě lidem líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
26.11.13 10:59

Milé maminky. Prosím Vás nevíte o někom kdo by potřeboval zedníka. manžel podniká a ted mu vyhořela zakázka tak nemá do čeho píchnout. Tak prosím napište SZ. Děkují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
18.12.13 12:21

Ahoj kroměřížandy. Tak vám jdu popřát veselé svátky a hezké přípravy na ježíška. Snad budou všude rozzářené dětské očička a pohoda. hlavně se nehoňte maminy a užívejte klidu. Uklízení nemá smysl, stejně do večera to nikdo nepozná, co se proletí bytem naši malý uragáni. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 17:46

Ahoj maminky, přidávám se do Vaší diskuse, jsem nyní 11tt a doma už mám 6 letého syna. Jsem z KM. Krásný nový rok 2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11431
4.1.14 19:07

@ojhilpunka
Ahoj! :mavam: :mavam: Vítám tě. Já jsem 10tt, tak jsme skoro nastejno. Mám dva kluky, necelé 4 roky a druhý 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.14 19:26

Ahoj, zdravím Tě, teda, to je dětiček, taky bych výhledově chtěla tři :) jsi z KM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1876
4.1.14 20:39

Tak almondeo hlavně at jste zdraví. já mám tři děti a někdy mazec obzlášt když je maminka tedy já nemocná. kluci se ted prostřídaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
4.1.14 21:16

Ojhilpunka, ahoj. Vitej mezi nama
Almondeo, gratuluju
Mi se sen o trech detech definitivne rozplynul.Ted uz jen doufam v klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
4.1.14 21:58

Dani a ty jdeš už na věčnost či co. Co není ted, může být časem. Nic nezahazuj :hug: :hug:. Princů je, jen musíš počkat, až seženou bílého koně. Ty jsou nedostatkové zboží. :mrgreen:.
Ahoj ojhilpunko, zdravím tě. To je krásné těhotenství, to se musí i dobře těhotnět, když je doma 6ti letý raubíř. my máme holky po dvou letech a chci ještě třetí. Ale teda napřed se chci sama v klidu najíst, potom se chci sama v klidu vyspat, naučit to mrně chodit po schodech a potom to třetí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Ale asi začnu za chvíli slevovat ze svých nároků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
4.1.14 23:05

Farlin, ano v 35 uz jsem se odstrelila.Dost bolo vseho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
5.1.14 12:52

To je hroznej věk. Jako já to ted řeším, za cvhíli mě čeká další rok, to se půjdu taky asi odstřelit někam. Ale přitom chci další dítko ještě. A věk máme dost podobný :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
5.1.14 13:10

Farlin,hus.Vis jak to myslim.Jsem v uplne jine situaci.ZA normalnich okolnosti bych to citila mozna podobne jako ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová