Jak léčit laryngitidu u dítěte? Za jak dlouho se uzdraví?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43028
18.10.15 07:33

@evulkanov nekdy to prejde v obycejny kaslicek, nekdy odezni uplne, jednou to preslo do bronchitidy, coz pry je taky bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
18.10.15 07:56

@budi má 3 roky. uvidim, jak na tom dnes bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
18.10.15 09:09

Od úterý malý hrozně kašlal, ve čt jsme šli po štěkavé noci k Dr, diagnostikovala laryngitidu. Dostali jsme dva prášky na ráno a na noc, již po prvním užití razantní zlepšení, po dalším užití je kašel úplně pryč… Dr. říkala, že by to mělo hned zabrat, tak jsem ráda. Je mu 2,5r

• Citovat
  • Upravit
1803
18.10.15 09:59

@Kies no, nám dr. ráno na kontrole po noční návštěvě nemocnice řekla, že mám dávat fenistil kapky a Stoptussin kapky a až kašel přejde ve vlhký, tak dávat Mucosolvan. Ten dávám druhý den. Je to sice trochu lepší, ale kašle šíleně furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
18.10.15 10:03

@evulkanov nas ma pouze nejakou mirnejsi nebo jen nabeh a ven rozhodne nechodime…uz jsme doma pres tyden…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
18.10.15 17:02

@evulkanov My jsme dostali prednison a prothazin… Muco a stoptussin jsou na ‚obyč‘ kašel asi?!

• Citovat
  • Upravit
4099
18.10.15 20:22

@wiki čiki
a proc nechodite ven??? ma horecky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
18.10.15 22:50

@budi nema. ale ma kasel… urcite neni dobre na zanet hrtanu dychat vzduch kolem 5 stupnu…radsi se budeme nudit doma nez aby jsme chodili ven a jeste to prikrmili… to bych si potom vycitala to nema cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
19.10.15 00:23

@wiki čiki
hm, čoveče, to musíš sama asi vycítit, co je lepší…

ale my s laryngitidou chodíme ven neustále a jak nejdeme ven, tak je to hned horší… jediná překážka je pro nás horečka.
děcka mívají laryngitidu a malá štěká nebo dusivě kašle - to jsme venku normálně, dopoledne i odpoledne 2 hodiny… ale je malá, takže ji posadím na kočár ať neběhá a vytahuju ji občas.
když začne vlhce kašlat, tak taky ven-ven-ven.

nějak si fakt neumím představit, že bych s nimi ven nešla… to bysme se nevyléčili nikdy. oni vždycky venku přestanou kašlat, jak se vrátíme domů tak zase začnou. studený vzduch splaskává oteklé sliznice - proto i při laryngitidě má být v ložnici studeno a v záchvatu se musí děcko vystrčit ven (nebo k mrazáku)…

ale jak říkám - jde samozřejmě o pocit, ty svoje děcko nejlíp znáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65286
19.10.15 09:02

@wiki čiki naopak…na to je jen dobře jít ven…
však při záchvatu je první pomoc na balkon, do zimy, k mrazáku…
takže ven my chodíme vždykdyž není teplota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
19.10.15 09:56

Mě řekla doktorka, že se má syn držet v klidu, nejlépe v posteli, tak 4-5 dní. Ale venku se dýchá teď lépe než doma, tak taky vyrážíme ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
19.10.15 09:58
@Petra Z píše:
@wiki čiki naopak…na to je jen dobře jít ven…
však při záchvatu je první pomoc na balkon, do zimy, k mrazáku…
takže ven my chodíme vždykdyž není teplota

Přesně tak..Jít ven se musí. Ale žádné běhání, klidná procházka. A doma hodně zvlhčovat vzduch..

• Citovat
  • Upravit
1803
19.10.15 11:33

Holky, tak dcera (15 měsíců) chytla laryngitidu asi taky. Ráno se vzbudila s chrapotem a sípavý dechem. Hned jsem ji dala fenistil kapky a stoptussin kapky, zvlhcuji vzduch. Navíc má rýmu. Ale jde vidět, že ji v tom krku škrábe. Co by na to škrábání pomohlo, prosím? Teď usnula - kolem postýlky má mokré plenky, puštěný zvlhčovač, otevřené okno… díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
19.10.15 13:00

@budi aha tak to je pro mě zcela nová zkušenost…každopádně dnes už mu to přešlo do vlhkého kašle tak doufám že už to bude v pořádku…malej na to dostal antibiotika tak jsem si říkala že je oslabený a i proto jsme ven už týden nepáchli…zítra jdeme na kontrolu tak se dozvíme co a jak dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.15 13:31

Ahoj holky, co děláte jako prevenci proti laryngitidě? Dávate nejaké multivitaminy, nebo jen ovoce? Moje malá už to měla taky několikrát, pořád jsem si myslela že imunitu posilujeme dost z ovoce a zeleniny ale nepomáhá to. Chci teď koupit nějaký multivitamin, nebo kapky jako prevenci..doporučíte mi něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí