Leden 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
826
16.8.12 08:42

@Kristyna+Daník neboj, vsechno bude dobry…urcite :) ja jeste tyden…kdybych citila nejaky kopanecek, byla bych taky klidnejsi. tak dej vedet jak si dopadla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
16.8.12 09:18
@MonikaL píše:
Holky bolí vás večer taky tak břicho? dnes jsem se budila jak to bolelo :,( ani nevim jak to popsat nejsou to křeče ani píchání takový tupí :nevim:

tak mě obcas spise picha, ale neni to nic bolestiveho, cetla jsem, ze to je normalni. pokud by me vylozene zacalo bricho bolet, ze by me to i budilo..radeji bych si zavolala doktorce. tim nikdy nic nezkazis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
16.8.12 09:26

@MonikaL No taky mívám, ale spíš večer a to když něco hodně namáhavýh dělám přes den :nevim: nevim, jak to máš ty? ale jestli cítíš pohyby a nešpiníš nebo něco podobného, tak to zatím asi neřeš? ale když to nepřejde, tak si radši zajdi k doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
16.8.12 09:29
@bettybel píše:
Ten první mám už doma a je uplně super, má ho i kamarádka a hrozně si ho chválí, mě se líbí jak je barevnej a zaujme. :-)

Díky za info, takže o kolotoči už mám rozhodnuto!
Jinak tě vítám mezi námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
16.8.12 10:16

@Casparada moc děkuji :hug: a kterej teda? tady ten? :-) já jsem si ho navíc koupila v pompu za 999,– - měli tam výprodej :palec:

• Citovat
  • Upravit
4731
16.8.12 10:37
@bettybel píše:
@Casparada moc děkuji :hug: a kterej teda? tady ten? :-) já jsem si ho navíc koupila v pompu za 999,– - měli tam výprodej :palec:

Ten Rainforest :D Fakt a kdy jsi ho tam kupovala? Na netu jsem ho viděla nejmíň za 1200,– + poštovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7091
16.8.12 10:41

Ahoj holky,
zdravím Bettybell ;)

Moni - už je líp? Mě sem tam někde dloubne, ale přestane pak.

Já dneska vyrážím směr kadeřnice, tak se těšim, je to pro mě vrchol relaxu vždycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
16.8.12 10:59

@Casparada no mám ho doma +- tři týdny. Tady u nás v Třebíči tam měli na všechno hodně velký slevy, vypadalo to tam jak po vykradení :-D Šla jsem tam jen na čumendu a náhodou jsem ho tam vyhrabala a měli ho tam právě za tuhle cenu, tak jsem ho hned brala, protože jsem ho měla vybranej už dýl a vím právě, za kolik se +- prodává. Normálně bych si ještě kolotoč nad postýlku nekoupila, ale když ho tma měli slevněnej, tak nekup to :-D

• Citovat
  • Upravit
bettybel
16.8.12 11:01

@petule děkuji ;-) :kytka: pro mě jsou všechny kosmetické služby taky největším relaxem - počínaje pedikúrou, kadeřnicí, kosmetikou až po nehty :-D

• Citovat
  • Upravit
7091
16.8.12 11:08

Bettybell - nehty příští týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
16.8.12 11:09

@petule já taky :-D :palec:

• Citovat
  • Upravit
7091
16.8.12 11:15

Budeš je sundavat nebo si je nechávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bettybel
16.8.12 11:28

@petule sundávat ne :-) už je mám několik let a když je chvilku třeba nemám, tak jsem nepoužitelná :-D jsem na ně už zvyklá - nemám uplně krátký, ale ani ne dlouhý, tak něco mezi. Takže půjdu na dodělání ;-)

• Citovat
  • Upravit
7091
16.8.12 11:30

Já ještě taky přemýšlím, mam taky zlatá střední cesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
16.8.12 13:13
@bettybel píše:
Jinak se chci zeptat, jestli se k vám můžu přidat, miminko čekáme také na leden 2013, termín porodu mám podle menstruace 8.1. a podle posledního ultrazvuku 6.1.2013, zatím ještě nevím co čekáme :-( to se dozvím (snad) 27.8.2012, kdy jedeme do brna na velký ultrazvuk ve 21. týdnu a už se nemůžu dočkat, doufám, že bude vše v naprostém pořádku a mimi se nám ukáže, ať může maminka nakupovat :-)

vítej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital