Poradna duly
Jana Čurdová
@Kristyna+Daník neboj, vsechno bude dobry…urcite
ja jeste tyden…kdybych citila nejaky kopanecek, byla bych taky klidnejsi. tak dej vedet jak si dopadla ![]()
@MonikaL píše:
Holky bolí vás večer taky tak břicho? dnes jsem se budila jak to boleloani nevim jak to popsat nejsou to křeče ani píchání takový tupí
tak mě obcas spise picha, ale neni to nic bolestiveho, cetla jsem, ze to je normalni. pokud by me vylozene zacalo bricho bolet, ze by me to i budilo..radeji bych si zavolala doktorce. tim nikdy nic nezkazis
@MonikaL No taky mívám, ale spíš večer a to když něco hodně namáhavýh dělám přes den
nevim, jak to máš ty? ale jestli cítíš pohyby a nešpiníš nebo něco podobného, tak to zatím asi neřeš? ale když to nepřejde, tak si radši zajdi k doktorce ![]()
@bettybel píše:
Ten první mám už doma a je uplně super, má ho i kamarádka a hrozně si ho chválí, mě se líbí jak je barevnej a zaujme.
Díky za info, takže o kolotoči už mám rozhodnuto!
Jinak tě vítám mezi námi ![]()
@Casparada moc děkuji
a kterej teda? tady ten?
já jsem si ho navíc koupila v pompu za 999,– - měli tam výprodej ![]()
@bettybel píše:
@Casparada moc děkujia kterej teda? tady ten?
já jsem si ho navíc koupila v pompu za 999,– - měli tam výprodej
Ten Rainforest
Fakt a kdy jsi ho tam kupovala? Na netu jsem ho viděla nejmíň za 1200,– + poštovný.
Ahoj holky,
zdravím Bettybell ![]()
Moni - už je líp? Mě sem tam někde dloubne, ale přestane pak.
Já dneska vyrážím směr kadeřnice, tak se těšim, je to pro mě vrchol relaxu vždycky ![]()
@Casparada no mám ho doma +- tři týdny. Tady u nás v Třebíči tam měli na všechno hodně velký slevy, vypadalo to tam jak po vykradení
Šla jsem tam jen na čumendu a náhodou jsem ho tam vyhrabala a měli ho tam právě za tuhle cenu, tak jsem ho hned brala, protože jsem ho měla vybranej už dýl a vím právě, za kolik se +- prodává. Normálně bych si ještě kolotoč nad postýlku nekoupila, ale když ho tma měli slevněnej, tak nekup to ![]()
@petule děkuji
pro mě jsou všechny kosmetické služby taky největším relaxem - počínaje pedikúrou, kadeřnicí, kosmetikou až po nehty ![]()
@petule sundávat ne
už je mám několik let a když je chvilku třeba nemám, tak jsem nepoužitelná
jsem na ně už zvyklá - nemám uplně krátký, ale ani ne dlouhý, tak něco mezi. Takže půjdu na dodělání ![]()
@bettybel píše:
Jinak se chci zeptat, jestli se k vám můžu přidat, miminko čekáme také na leden 2013, termín porodu mám podle menstruace 8.1. a podle posledního ultrazvuku 6.1.2013, zatím ještě nevím co čekámeto se dozvím (snad) 27.8.2012, kdy jedeme do brna na velký ultrazvuk ve 21. týdnu a už se nemůžu dočkat, doufám, že bude vše v naprostém pořádku a mimi se nám ukáže, ať může maminka nakupovat
vítej ![]()