Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazulina
Bingo už asi taky nedám, ale je to zajímavý počin a dost jsem se inspirovala při zadávání Binga dětem ve škole.
Můžu si dopsat následující a hned se jdu hlásit na podzimní ať nemám časovou ztrátu jako teď v létě…
3. Kniha, jejíž autor má iniciály obsahující písmenka L. T - Zopákla jsem si T. L. Hayden a její Tichou holku
6. Kniha od Stephena Kinga (může být i pod pseudonymem Richard Bachman) - na zítra mám připravenou jednu krátkou
7. Kniha se zvířetem na obálce - tady mohu sloužit jen pár leporely (Mauglí, Co si obleceš, zirafko? a tak
8. Kniha, jejíž děj se odehrává ve škole
Soubor povidek Co z tebe bude - některé byly vtipné, z některých zamrazilo
9. Komiks - v knihkupectví jsem dnes dorazila poslední díl Křídového panáčka, naše knihovna ho má furt půjčený, předchozí mám přečtené už dávno. A byla jsem zklamaná, jak divný konec to byl.
Na poslední chvíli, nějak zas nestíhám hlásit včas…
2: Frankenstein. Verze pro mládež, dost obrázků, ale hodně podle originálu. Tj. je tam i několik ošklivých věcí, ale úměrně mladším čtenářům.
4. Letní bouřky. Queer teen romance o dvou kamarádech. Půl knížky je o jejich hádkách. Nic moc.
5. Ztracený chrám. V minulém bingu jsem od tohoto autora četla první knížku a líbila se mi. Tohle bylo víc jako Indy, sověti jsou zlí, Američani hodní. Klasická zápletka, ale bylo to dobře napsané. Příjemná napínavá oddechovka.
6. Pohádka. Chtěla jsem něco méně známého, a ne vyloženě hororového, tak proto tato kniha.
8. Němý hlas. Manga. Hrdinkou je neslyšící holka, kterou spolužáci šikanují. Téma nebylo zrovna oddechové.
9. Sbohem, má růžová zahrado. Taky manga. Dobrá queer trilogie že středověké Anglie. Problematika postavení ve společnosti, kdy lidé musí skrývat své pocity a orientaci.
A místo čísla 3. prosím zapsat žolíka. Takže uf, taky jsem bingo zvládla.
Díky
Doslova na poslední chvíli: 1)Jednoslovný název - Mašjaráda Terry Pratchett - aneb zeměplošský fantom opery potkává Čarodějky.
Tím pádem Bingo splněno, hurááá na další.
Ja sem sice stihla precist ale zapomela jsem nahlasit a to jsem docetla asi v11 vecer
@punkerka89 píše:
Ja sem sice stihla precist ale zapomela jsem nahlasit a to jsem docetla asi v11 vecer
Ahojky a co jsi přečetla? Ať to můžu dopsat. Díky.
Jinak další jsem ještě zapsala.
Nakonec sem vybrala ze sve knihovny tak prosim do kategorie cislo 8 Lenka Lanzcova Blbej For
Roman o tom kam vas az muze zavest rekla bych az nenavist ke spoluzacce, parta si vymysli sazku, nakonec to odnese nejvic hlavni hrdinka, klasika ktera me neomrzi i kdyz je to urceno pro dospivaji divky, akorat to ma takovy otevreny konec to nemam rada