Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Fazulina, prosím o zapsání: Rosalie Ham - Švadlena - román odehrávající se v Austrálii o šití a o pomstě
@Fazulina a můžu sem napsat knížku, kterou použiji do více kategorií, konkrétně do 5 a 7, nebo jedna knížka do jedné kategorie?
@Adéla 202 píše:
@Fazulina a můžu sem napsat knížku, kterou použiji do více kategorií, konkrétně do 5 a 7, nebo jedna knížka do jedné kategorie?
Ahojky, jedna kniha do každé kategorie, tedy 9 knih.
Vítej v Bingu:-)
@Maminkaraubíře píše:
Jsou na obálce ptáci nebo je to jen moje přání, abych mohla použít knihu do binga 🤣
Ty jo, no zkouším to všelijak, ale taky vidím dvě postavy:-))).
Holky, zapsala jsemVám první úlovky, a tabulka je nasdílená v úvodním příspěvku.
Já si píšu do kategorie kniha se zvířetem na obálce - Nářek drozda od Tima Weavera. Kdo rád thrillery, tak toto je pecka (stejně jako další knihy od autora).
A na obálce jsou skutečně ptáci (rozpoznatelní:-))))
@Fazulina Pěkný den,
prosím zapsat knihu do kategorie 8. Kniha, její děj se odehrává ve škole:
Alena Damijo - Mé anglické sezony aneb Fucktografická ročenka
Autorka je učitelka, která žije v Londýně a popisuje, jak to chodí v anglické škole
@Broskev 1 píše:
Dala by se pod iniciály L. T. uznat Torey L. Hayden?
Jasan, změnila jsem to na písmenka L a T ve jméně (v jakémkoliv pořadí).
@Fazulina
Hlásím první úlovek ![]()
Kategorie č. 7
Kateřina Šardická - Zmizení Sáry Lindertové
Příběh o zmizení Sáry. Její sestra-dvojče se s přáteli rozhodne jí hledat Zároveň zjišťuji, že není jediná kdo zmizel…
Děj se hodně odehrává v podzemí, v prostorách metra, tunelech apod. Příběh měl tajemnou, ponurejší atmosféru. Aneb z knihy „Nechoď sama do tmy“.
Žánrem detektivka, fantasy. Pro mě docela překvapení. Čtivá, zajímavá.
Jinak na obálce má být vrána, ale spíše mi to přijde dle Googlu havran, ale kdoví
. Přikládám i odkaz.
https://www.databazeknih.cz/…rtove-405097
A teď hurá na Kinga ![]()
Díky
.
ahoj, už sem moc nechodím, čtu hodně, ale vždy prošvihnu termín hlášení.
Slibuji, že se polepším
Ahoj,
@Fazulina prosím o zapsání prvních knih:
1. - Bumerang - T. Schillerová - již to byla má 3. kniha od této autorky a opět nezklamala. Četla se dobře. Kniha popisuje růžné formy násilí ve vztazích.
4. - Les v Domě - A. Mornštajnová - tato autorka opravdu umí psát. Tento dramatický příběh jsem musela číst a číst… Jen ten konec jsem čekala jiný. ![]()
Děkuji.
Všem přeji krásné léto. ![]()