Letní čtenářské bingo 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11226
25.7.23 08:21
@Adéla 202 píše:
@makyna22 to jsme na tom stejně :D. Já mám radši ty tlustý, třeba o 500ti stránkách, nějak si myslím že se to vyplatí koupit :nevim:. Ale mám jeho knížky fakt moc ráda a mám dokonce vyhrazené místo v poličce na jeho knihy (8). A hned vedle je poseroutka :lol: :mavam:

Pracuju v knihovně na dětském oddělení a knihy Davida Walliamse jsou jedny z nejpůčovanějších - hned po Poseroutkovi:-))).

Víte o tom, holky, že David Walliams je také dost velká britská celebrita show businessu:-)? Je to herec a moderátor, např. byl přes 10 let jako porotce v Britain´s got talent (obdoba Československo má talent) a také je známý ze sitcomu Malá velká Británie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
25.7.23 08:26
@punkerka89 píše:
Muze byt dobrodruzna kniha od Vondrušky? nebo to je jiny zanr?

Vondruška píše buď historické detektivky nebo historické romány. Je to spíš jiný žánr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
25.7.23 08:43

Další knihy jsem zapsala!

Sobě jsem zapsala:
1 - Vězekyně - B. A. Paris - jako docela se to četlo dobře, ale na mě až příliš překombinované, neuvěřitelné a vykonstruované.

4 - Otázka viny - Jorn Lier Horst - fajn detektivka

Žolík. Mrtvý na pláži - Anna Johansson - taky celkem fajn detektivka, ale žádná pecka to není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
25.7.23 10:01
@Fazulina píše:
Vondruška píše buď historické detektivky nebo historické romány. Je to spíš jiný žánr…

Myslela jsem si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
25.7.23 14:35

Příspěvek upraven 30.05.26 v 13:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
25.7.23 19:38

@Fazulina, prosím o zapsání: č. 9 - Ljuba Štíplová, Josef Lamka, Jiří Poborák & Hana Lamková - Znamenité příběhy Čtyřlístku: 1999. Čtyřlístek asi netřeba představovat, čtení mého dětství :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
25.7.23 21:45
@Adéla 202 píše:
@Fazulina a počítá se deník malého poseroutky Fakt smůla do kategorie s názvem knihy na F?

Ale já bych to uznala 😁.

@anecak píše:
@Fazulina, prosím o zapsání: č. 9 - Ljuba Štíplová, Josef Lamka, Jiří Poborák & Hana Lamková - Znamenité příběhy Čtyřlístku: 1999. Čtyřlístek asi netřeba představovat, čtení mého dětství :)

Jé, vidíš, tak už vím, co si přečtu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.7.23 09:07

@Fazulina Pěkný den,
prosím zapsat knihu do kategorie 4. Kniha vydána v roce 2023

Les v domě - Alena Mornštajnová

Tohle byla opravdu drsná kniha. Polovinu knihy to tušíte, ale i tak vás závěr překvapí. Rozhodně doporučuji přečíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
26.7.23 22:42

Malem sem zase zapomela zapsat a knizku vratila
Trvala mi dlouho cist mela 520 stran a jak jsou ty prazdniny tak nejsme porad doma a napr na vikend na Honday sem si ji nebrala :lol:
Prosim zapsat do kategorie cislo 3
Lulu Taylorova
Dědičky
Najak sem se nemohla zacist, uz sem myslela ze odlozim ale nakonec se mi to libilo a i stastny konec :palec: doporucuji pekne, oddechove cteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
27.7.23 10:24

Tak konečně hlásím první úlovky a prosím @Fazulina o zapsání
1.Kniha s jednoslovným názvem
Garth Nix: Zlatoruká
Pokračování série Staré království, která se mi moc líbila a nějak mi ušlo, že vyšel pátý díl :) Knížka se mi četla dobře, i když mi chvíli trochu připadalo, že se tam tolik neděje.
6. Kniha od Stephena Kinga
Stephen King: Dallas 63
Zajímavé pojetí cestování v čase, moc jsem od toho neočekávala, nejsem fanda hororů, tak jsem od Kinga nic nečetla, ale tohle se mi líbilo a horor to naštěstí vůbec nebyl. Závěr mě trochu nemile překvapil, ale nakonec to dávalo smysl.
7.Kniha se zvířetem na obálce
Leigh Bardugo: Prohnilé město
Knížka ze série Šest vran a ze světa Grišů. Předchozí díl se mi líbil o něco víc, ale jsem ráda, že jsem se dozvěděla, jak to dopadlo. Hodně se mi líbilo to komplikované zločinecké plánování, bylo to plné překvapení, což není vždycky běžné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.7.23 14:12

@Fazulina prosím o zapsání č. 2 Fontana - Jonas Moström - detektívka, vraha jsem netrefila, takže za mne super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
27.7.23 19:00
@Fazulina píše:
Pracuju v knihovně na dětském oddělení a knihy Davida Walliamse jsou jedny z nejpůčovanějších - hned po Poseroutkovi:-))).Víte o tom, holky, že David Walliams je také dost velká britská celebrita show businessu:-)? Je to herec a moderátor, např. byl přes 10 let jako porotce v Britain´s got talent (obdoba Československo má talent) a také je známý ze sitcomu Malá velká Británie…

Tak to jsem netušila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.7.23 21:46

@Fazulina Pěkný večer,
prosím zapsat knihu do kategorie 1. Kniha s jednoslovným názvem
Hana - Alena Mornštajnová

Právě jsem dočetla knihu Hana a můžu říct, že to je fantasticky napsaná kniha. Téma knihy je velice těžké, neboť Hana je přeživší z koncentračního tábora Osvětim - Březinka. Kniha popisuje i osudy její neteře Miry, které jsou s Hanou velice úzce spjaté. Rozhodně doporučuji knihu k přečtení a těším se na další knihu od Aleny Mornštajnové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
30.7.23 18:36

@Fazulina, prosím o zapsání:

č. 8. - Jaromíra Hüttlová - Dáša, pražská studentka - taková letní jednohubka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
30.7.23 19:32

@Fazulina Pěkný den,
prosím zapsat knihu do kategorie: 2. Kniha s názvem na F
Falešný pohřeb - Magdalena Mintová

Pokračování knihy Falešný sňatek, kterou jsem četla již dříve. Hrdinka Ema se rozvádí s bohatým manželem a zůstane se synem Adamem sama. Ale opět se do děje zamotá její švagr Filip. No číst se to dalo, ale žádná velká hitparáda to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí