Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
24.11.09 00:22

Christy, někdy teda dost 8-) Navíc dělám na JIPce a tady je to dost nevyzpytatelný :roll: :think: ¨

Holky, dobrou noc všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
24.11.09 09:48

Ahoj christy vitam te mezi nama
tak jsem se tesila jak pujdeme ven a nic, protoze prsi, no tak my dneska meli hroooznou noc, mala od pulnoci do 4 delala kraval, ja si myslim, ze ji boli zoubky, ma to vsude natekli, ale furt zadnej ne a ne vylist, tak ve 4 jsem ji vzala k sobe,tak do pul paty jeste vyvadela a pak usla az do deviti :potlesk: a pritom nam normalne spi od osmi do osmi bez mlicka, takze super, rano se naji a jeste si sdrimne na hodinku nekdy dve
abro: drzim palce at vam to opravi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 10:22

Dobré ranko :?: Týnko:jojo to ti věřím,moji kamarádky mamka dělá ve Frýdlantě na ARu,tak někdy vypráví.. :roll: Abro:doufám,že vám to dobře spravěj,nám řekli,že těžko,že to topení odpovídá místnostem 8-o .Přitom když venku mrzne,tak to nevytopí ani omylem :evil: :evil: A to máme malý dítě,který většinu dne leze po zemi :-?.Tak jsem teda pěkně vytočená,oni si to přijdou kontrolovat když je venku docela teplo,místo,aby přišli když mrzlo,jak sme to dávno urgovali.jéé to sem si tady ulevila :wink: .Taky jsme chtěli ven,ale malá se v tom ještě plácá,tak budem zavřený doma :-( .Tak pěkný den.. :-D

• Citovat
  • Upravit
16247
24.11.09 10:30

Ahoj holky :)

lanci: tiše závidím spaní malé, to u nás tedy nee, teď tedy spí v ložnici jenom s tatínkem, abych se taky trochu vyspala :)

Chriti: no tak to znám, loni, ještě na starém bytě jsem dopláceli pomalu 16000 za plyn, všude to teplo unikalo, ale museli jsme topit kvůli malé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
24.11.09 10:46

co byste mi doporucili na zuby, aby mala tak netrpela a konecne se to prorezalo, je to hruza slinta uz jak bernardyn, furt knoura, uz nevim jak ji pomoct, ma plno kousatek kousa snad do vseho, chuderka malinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
24.11.09 10:48

Lanci: dej jí Nurofen :) proříznutí si myslím nijak neurychlíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 10:50

ahojky

tak topení opraveno a topíme o sto šest aby se to tu vyhřálo …

christy teda tak to ti věřím že musíš být naštvaná už právě kvůli malé no a nevytopíte to třeba proto že vám teplo uniká??Máte nová okna?A zateplení??Právě že většinou v panelákách je vedro na chcípnutí..ale teda v těch novej samo tyhle starý tam všude fučí jak na vydrholci :evil:

Lanci tak to sis v noci teda užila a malá taky chudák zkus jí dásně mazat tím gelíčkem a nebo dát nurofen proti bolesti at se netrápí prdelka :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 10:51

tak saxana byla rychlejší ale ten gel je taky dobrej nachvilku to ty dásně jakoby omrtví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 11:54

Abruš:bohužel bydlíme ve starejch panelákách,a zřejmě s nima nikdo nehodlá nic dělat,asi je nechaj schátrat :evil: .Okna taky nemáme plastový,a na to topení už se bylo dívat tollik lidí,a všichni,že je špatný,že sem vůbec nepatří,a dneska přišel borec :evil: :evil: a prej to prostě odpovídá místnostem!!Ale dneska mi bude snad ještě volat předseda družstva,tak mu něco řeknu…přece neuvážu malou na celej den do lehátka??Nooo modlím se,aby nám vyšel po novym roce nějakej novej byt :-D Lanci:taky teď zápasíme s 3zubama najednou 8-o ,tak to mažu calgelem,a když je nejhůř tak nurofen.A ta naše čertice,zas dneska nic nesnědla,jen čaj to je 14dní takhle a bylo aj hůř,to už nevím :nevim: co budu dělat.. :-?

• Citovat
  • Upravit
7270
24.11.09 12:37

christy tak to potom jo to chápu že máte doma chladno no ono to utíká právě asi všude možně no oknama bez zateplení..takto je pak jasný no a to je družstevní teda byt?Tak to asi platíte nějaký fond oprav nebo tak něco ne??By vám z toho ta okna měli udělat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
24.11.09 12:38

christy asi bude nejlepší aby vám vyšlo to nové bydlení..to kupujete??A uplně nové??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 13:01

Jojo,to by měly,nevím co stím fondem dělaj??!!A to platíme celkem velkej,aspoň co sem se tak ptala známých…No napřed bysme šli asi jen do podnájmu,teď u přítele v práci je nějakej rozruch,a hrozej,že v lednu budou propouštět :-( tak radši počkáme.Ale tady je to neúnosný,přes 20let starý paneláky a snad nikdy na ně nikdo nešáh,tak si umíš představit jak vypadaj :-( nojo,ale viděla sem aj horší.

• Citovat
  • Upravit
7270
24.11.09 14:46

christy tyjo já bych se podnájmu bála když přítel nemá práci jistou..a navíc jsou to vyhozené peníze..a celkem je to dost korunek..a hlavně kdyby jste nemohli nebo nezvládali platit tak vás vyhodí ven na ulici a nezájem…raději bych počkala být tebou…ale ty musíš vědět sama…jinak ti přeju jasně at ti vyjde to co chceš ty.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 16:22

Nojo to víš,že bysme chtěli do svýho,jenže bůhví jak to všechno bude :-? My jsme,tenhle byt koupily přes přítelovu mámu od podniku za pakatel,v nouzi,protože už sem byla těhule. :-).Tak jsem tak přemejšlela,že když tenhle prodáme měli bysme na chvíli pokoj,a pak třebas si vzaly nějakou hypotéku,nebo tak něco…

• Citovat
  • Upravit
15883
24.11.09 16:24

Ahoj holky,

christy, koukám, že máte bydlení na pytel :roll: :-?

Lanci, zkusila bych určo Nurofen, já jsem dávala na noc, když se Adamovi klubaly zoubky, poloviční dávku a spal uričtě klidněji…

Joo a u nás má Adam zase horečku :zed: , jak před 14ti dny :roll: :roll: Minule jsem to svedla na zuby, tak jsem zvědavá, na co to půjde svést tentokrát :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová