Liberec a okolí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7858
24.11.09 23:07

Ahojky zdravim Liberečandy.

Christy koukam že jsi z Doubi,tak to bydlime kousek od sebe,já jsem z Vesce a do arealu MS chodíme hodně na procházky,to se možná i potkáváme. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
24.11.09 23:28

Ahojky,jojo to je dost možný,že se tam potkáváme,ale já chodila víc na Tajch až teď jsem to změnila :-) jooo a ještě jsem si vzpoměla,že chodím kolem tý nový cukrárny,a párkrát i zašla,ta je teda LUXUSNÍÍ :palec: tak se jí vyhýbám radši velkým obloukem :-D

• Citovat
  • Upravit
7858
25.11.09 08:44

Ahojky.....

Christy jakou cukrošku myslíš?Jsem nějak mimo a to tu bydlim :oops: mysliš někde ve Vesci?
Na Tajch taky někdy zajdeme,spiš chodime nahoru na houby,ale letos teda nic moc.
Do arealu chodime hlavně kvuli Barunce,jde tam na kolo nebo brusle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
25.11.09 09:04

christy: smer minkovice a pak simonovice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
25.11.09 11:35

Ahoj holky,
tady se kecá :)

my bydlíme v novostavbě, byl to mazec, ale jsem zato moc ráda, všechno je nový a podle našeho :) Ale ještě je tu moooc práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.11.09 13:02

Ahoj holky :-) ,Lanci:A nejezdíte přes Doubí,nebo se pletu?Já mám takovej pocit,že sem tady viděla jezdit bus do Šimonovic nebp to byl Pilínkov :think: teď fakt nevím :-) .Mišáčku:já myslím tu novou-jak máš u střediska ten kruháč,tak přes něj dozadu,kolem toho rybníka,nebo co to tam je a pak dál je cesta z kopce dolů a tam už z dálky je poutač :-) .tak snad ji nezavřely,to dpufám,že ne!!!Protože ta zmrzlina a ty dooorty… :mrgreen: radši velkej oblouk od toho..Týnko:jak je malýmu,už je mu líp??

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
25.11.09 13:05

Jooo a jěště jsem zapoměla dodat,že tak je i dětskej koutek a maj to hezky udělaný,takže fakt super!!!Joo Saxi doufám,že nám taky vyjde něco novýho :-)

• Citovat
  • Upravit
15883
25.11.09 13:27

Ahoj holky,

Adámkovi už bylo dopolko líp, jenže se uvidí až odpoledne, kde by měla teplota kulminovat…no, ale asi to má z prostydnutí, včera když jsem spala po noční, tak ho vzal mužský ven, Adam se mu tam připočůral a on místo aby ho vzal dom, tak ho dal do auta a vysával auto… :roll: :roll: Tak se chytal večer za hlavu :-? :-?

My tedka ještě stále bydlíme u našich, bydlí v okálových RD na okraji Jablonného, ale stavíme si vlastní :mrgreen: :srdce: Jenže stále jsme ve fázi hrubé stavby :-?

A něco dobrého bych si teďka taky dala po o na zub :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7270
25.11.09 16:07

týnko ti mužští teda fakt v tu chvilku nepřemýšlí o důsledcích :evil: chudák adas asi je fakt prostydlej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
25.11.09 21:20

Christy už vim kterou cukrošku mysliš,ale nikdy jsme tam nebyli,jen chodime kolem když jdeme s Barčou na jizdarnu,no máš pravdu,raději se vyhnout,pak je to pěkně na těle znát :lol:
No ale stejně ji zkusime,když už je tam i ten dětský koutek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
25.11.09 23:21

Tak snad se vám tam bude líbit,mi tam chodily hlavně v létě,pěkně relaxovaly venku.. :-D Joo sem si dneska s kamarádkou uvědomila,že už za měsíc jsou vánoce 8-o jak jste na tom budete píct cukroví?já asi pár,jestli mi to Kája dovolí :-? a na ozdobu si asi vemu 1kg ze Syneru :oops: tak dobrou :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7270
26.11.09 09:44

christy já budu péct asi 4-5druhů víc ne a upeču štrůdl ten peču každé vánoce :wink: jinak začínám kolem 8-12prosince takže je ještě trocha času :-D ale blíží se to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7858
26.11.09 10:58

Christy já to taky nebudu přehánět,udělám linecký,banánky a rohličky,stejně se u nas nic jinýho nejí.
Teda to leti,ještě bych měla umýt okna a to se mi teda nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
26.11.09 11:13

Ahoj holky,

já budu taky letos péct, i když bych to taky nejradši někde koupila :roll: :lol:
Jinak u nás vede máslové (linecké?) jako takové tyčinky slepené máslem, pak ořechy, košíčky, pracny, rohlíčky… a ještě asi něco, jenže to si nemůžu vzpomenout :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16247
26.11.09 12:18

Holky já taky budu péct, linecké, rohlíčky, citronové a nějaké ořechové :) možná ještě něco, jenom nevím co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová