Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky zdravim Liberečandy.
Christy koukam že jsi z Doubi,tak to bydlime kousek od sebe,já jsem z Vesce a do arealu MS chodíme hodně na procházky,to se možná i potkáváme. ![]()
Ahojky,jojo to je dost možný,že se tam potkáváme,ale já chodila víc na Tajch až teď jsem to změnila
jooo a ještě jsem si vzpoměla,že chodím kolem tý nový cukrárny,a párkrát i zašla,ta je teda LUXUSNÍÍ
tak se jí vyhýbám radši velkým obloukem ![]()
Ahojky.....
Christy jakou cukrošku myslíš?Jsem nějak mimo a to tu bydlim
mysliš někde ve Vesci?
Na Tajch taky někdy zajdeme,spiš chodime nahoru na houby,ale letos teda nic moc.
Do arealu chodime hlavně kvuli Barunce,jde tam na kolo nebo brusle.
Ahoj holky,
tady se kecá ![]()
my bydlíme v novostavbě, byl to mazec, ale jsem zato moc ráda, všechno je nový a podle našeho
Ale ještě je tu moooc práce
Ahoj holky
,Lanci:A nejezdíte přes Doubí,nebo se pletu?Já mám takovej pocit,že sem tady viděla jezdit bus do Šimonovic nebp to byl Pilínkov
teď fakt nevím
.Mišáčku:já myslím tu novou-jak máš u střediska ten kruháč,tak přes něj dozadu,kolem toho rybníka,nebo co to tam je a pak dál je cesta z kopce dolů a tam už z dálky je poutač
.tak snad ji nezavřely,to dpufám,že ne!!!Protože ta zmrzlina a ty dooorty…
radši velkej oblouk od toho..Týnko:jak je malýmu,už je mu líp??
Jooo a jěště jsem zapoměla dodat,že tak je i dětskej koutek a maj to hezky udělaný,takže fakt super!!!Joo Saxi doufám,že nám taky vyjde něco novýho ![]()
Ahoj holky,
Adámkovi už bylo dopolko líp, jenže se uvidí až odpoledne, kde by měla teplota kulminovat…no, ale asi to má z prostydnutí, včera když jsem spala po noční, tak ho vzal mužský ven, Adam se mu tam připočůral a on místo aby ho vzal dom, tak ho dal do auta a vysával auto…
Tak se chytal večer za hlavu
![]()
My tedka ještě stále bydlíme u našich, bydlí v okálových RD na okraji Jablonného, ale stavíme si vlastní
Jenže stále jsme ve fázi hrubé stavby ![]()
A něco dobrého bych si teďka taky dala po o na zub
![]()
týnko ti mužští teda fakt v tu chvilku nepřemýšlí o důsledcích
chudák adas asi je fakt prostydlej ![]()
Christy už vim kterou cukrošku mysliš,ale nikdy jsme tam nebyli,jen chodime kolem když jdeme s Barčou na jizdarnu,no máš pravdu,raději se vyhnout,pak je to pěkně na těle znát ![]()
No ale stejně ji zkusime,když už je tam i ten dětský koutek ![]()
Tak snad se vám tam bude líbit,mi tam chodily hlavně v létě,pěkně relaxovaly venku..
Joo sem si dneska s kamarádkou uvědomila,že už za měsíc jsou vánoce
jak jste na tom budete píct cukroví?já asi pár,jestli mi to Kája dovolí
a na ozdobu si asi vemu 1kg ze Syneru
tak dobrou ![]()
christy já budu péct asi 4-5druhů víc ne a upeču štrůdl ten peču každé vánoce
jinak začínám kolem 8-12prosince takže je ještě trocha času
ale blíží se to ![]()
Christy já to taky nebudu přehánět,udělám linecký,banánky a rohličky,stejně se u nas nic jinýho nejí.
Teda to leti,ještě bych měla umýt okna a to se mi teda nechce.
Ahoj holky,
já budu taky letos péct, i když bych to taky nejradši někde koupila
![]()
Jinak u nás vede máslové (linecké?) jako takové tyčinky slepené máslem, pak ořechy, košíčky, pracny, rohlíčky… a ještě asi něco, jenže to si nemůžu vzpomenout
![]()
Holky já taky budu péct, linecké, rohlíčky, citronové a nějaké ořechové
možná ještě něco, jenom nevím co ![]()