Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to by bylo fajn si povidat i tady, docela rada bych nekoho poznala z liberce, jsem mlada a my vrstevnici moc moje problemy nezajimaji
, maji trochu jiny starosti, obcas bych s nekym pokecala…
Jsem myslela, že napíšeš, že je ti 18
A jakpak se jmenuje holčička?
Mmch, já jsem zase čerstvná 25-tka, skoro přesně před dvěma měsíci ![]()
holcicka se jmenuje Andrejka, je to nase zlaticko, prave ji manzel uspava a myslim, ze ona uspala jeho
, ja sem chtela byt brzo maminou, hrozne si to uzivam, ty jsi primo z liberce?
Lancisko, tak to znám, kdo koho dřív uspává
My jsme teda takhle uspávali (teda já nebo manžel) asi do 7mého měsíce, pak jsem začla Adama učit samostatnému uspávání, teda za začátku to byla muka pekelná, pro nás oba, ale vyplatilo se ![]()
Adrejka je hezký jméno ![]()
Já jsem rodila malého když mi bylo 23 1/2, takže taky mladá maminka ![]()
A jinak nebydlím v Liberci, ale tak necelých 30 km směrem na Děčín, v Jablonném v Podj, pěkné městečko, ale v Liberci jsme dost často ![]()
Aha tak to ješ koda že tam už nikoho nepřibíráte
Taky jsem chtěla někam patřit kort když tu jsou i liberečandy,no jo ale co nadělám …
Albinko, je mi to fakt líto, ale je to tak… kecat můžeme i tady
![]()
ahoj albiko a lancisko jsem taky z liberce..a to přímo ![]()
lancisko já měla první dcerku taky v jednadvaceti takže vím jak to dopadlo s kamarádkama jelikož ještě děti neměly tak jsme si najednou neměly o čem povídat…
mě je ted 32 a mám dvě dětičky..holky 12 a skoro 2 roky ![]()
Albinko nesmutni můžeme klidně pokecat i tady no né? ![]()
jsem rada, ze alespon tady jsou maminy se kteryma jde pokecat, jinach bych se asi zcvokla, bydlim na Rasovce(kousicek od liberce) a jsou tu prevazne chatari, takze jsou tu jen v lete, tak ja tu nemam s kym pokecat, tak mi to uz leze na mozek, sice tu mame sousedy, co se jim ted narodilo mimco, ale ty pres zimu bydli jinde,manzel mi v sest vypadne a vrati se az v sest vecer, oloushko jsem rada, ze je tu alespon nekdo stejne stary
Ahoj holky ![]()
Příjemný sváteční večer vám přeju, i když teda pro nás je to taková klasika
![]()
Lancisko, takové pocity taky znám, bydlím teda spíš na maloměstě, jenže tu mám jedinou kamarádku s dítětem, jenže ji a její holčičku opustitl její manžel, takže už někdy od září musí chodit naplno pracovat, no našťěstí ji plně hlídá její taťka, takže jsme se pořádně neviděly…takže jsem tady už taky defacto „sama“…
Takže bydlíte v baráčku?? Rašovku znám jen z projíždění, ale moc pěkná vesnička
![]()
Lancisko taky si říkám díky bohu za net já sice bydlím ve městě přímo ale tady v okolí taky nikdo s dětma nebydlí takže jsem ráda že jsem se s holkama seznámila díky netu ![]()
jinak bych doma totálně zakrněla
jinak ti taky přeji pěkný sváteček…jak jste ho s rodinkou prožili?
Já převážně úklidem využila jsem situace že je manžel doma a půl dne šůrovala byt a on hlídal
Abruško, jj, zlatý net, bez něho bych byla ztracená, taky proto si chci vzít po Vánocíh (tak dejme tomu v únoru) notebook na splátky a pak časem až se přestěhujeme do baráku, tak si zavedeme 02 televizi, tak i net, bych byla bez netu jak bez ruky
![]()
ryntyntýnko mi máme taky notase a velký PC a stejně se musím prát abych se sem dostala páč mi to tu zasedne jirka s verčou jo a máme takly objednanou O2 telku na vánoce
a net máme taky od nich ![]()