Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
annamat já neříkám špatnej, jen, že mi nikdy sám nic neřekl
on je bývalej primář z nemocnice myslím, jsem viděla někde jeho životopis…co děti, už je jim líp??
Já o něm nic nevím, jen mi přijde fajn. Je pravda,že je takovej dost nemluvnej. Mě třeba neřekl, že po těch lékách je větší pravděpodobnost vícečetného těhotenství
![]()
Nevím jelsti jim je líp ale řvou furt stejně. Už jsem z nich na prášky, rýmu mají pořád, ale teď mi přijde že jsou spíš protivný z toho vedra
už by toho ale mohly nechat, jsem z nich dost na nervy ![]()
Aci - jak píše Annamat - tak y jsem se musela na všechno ptát, utz teda dělal při každé kontrole, když jsem chtěla fotečku, tak se fakt snažil, aby mimčo dobře „zabral“ aby na ní bylo něco vidět, když jsem se zeptala na velikost, tak se to snažil změřit (i několikrát
), ale sám od sebe taky moc nemluvil ![]()
khalmati jo, mě taky utz dělal pokaždý, to je myslím nadstandard, neormálně jsou asi 3 v ceně…
tedy dneska je fakt vedro, i na Liberec, ted bych nechtěla být v praze
acimedaca píše:
khalmati jo, mě taky utz dělal pokaždý, to je myslím nadstandard, neormálně jsou asi 3 v ceně…tedy dneska je fakt vedro, i na Liberec, ted bych nechtěla být v praze
ahojky holky,
jak se mate??? co je u vas noveho??
![]()
annamat9 píše:
Ahoj všem, mám nemocný děti tak na net skoro nechodím, už z nich jsem vážně na nervy![]()
acimedaca já mám taky Vrkoče je bezvadnej.
Srázek u mě tentokrát neprojde, jedině kdyby jste chtěly pár bacilků, prodám za dvě stovky![]()
weruuunka: ja sem zvedava kdy bude dalsi srazek? a sejde se nas tam trosicku vic…
annamat9: jeste porad jste nemocni???
ahoj holky tak mám za sebou kontrolu,no parádička!!!!viděla jsem úplně všechno,nosík,ručičky,nožičky,všechny důležité orgány také,a prcek si chvíli cucal prstík a pak nám jako by mával,no já bulela jako želva…další KO až 22.9. ale nedošlo mi že tu přítel nebude,takže to asi posunu o pár dní aby mohl jít se mnou…jsem naprosto dojatá.
A už jsem uschopněná,takže v pondělí hezky do práce,celkem se těším…přikládám fotečku…
Ahoj holky,
nějak moc nestíhám, malá se úspěšně všude plazí a pokouší se si sednout takže docela sranda
jinak jí asi i rostou zobku páč je taková uplakaná, blbě spí a tak no…no uvidíme…
no a hlavně proč sem lezu…plánuju rozjet eshop, něco na způsob fleru, ale menší, přehlednější, a regionální takže se na vás obracím s dotazem jestli jste šikulky tvořivý nebo nemáte někoho v okolí kdo by třeba měl zájem se zůčastnit
hledám ted pár lidí do začátku než se to rozjede a lidi se začnou registrovat sami
tak kdyžtak písněte…klidně i do IP
děkuju
luuuu píše:
ahoj holky tak mám za sebou kontrolu,no parádička!!!!viděla jsem úplně všechno,nosík,ručičky,nožičky,všechny důležité orgány také,a prcek si chvíli cucal prstík a pak nám jako by mával,no já bulela jako želva…další KO až 22.9. ale nedošlo mi že tu přítel nebude,takže to asi posunu o pár dní aby mohl jít se mnou…jsem naprosto dojatá.
A už jsem uschopněná,takže v pondělí hezky do práce,celkem se těším…přikládám fotečku…
luuuu gratulka ke KO.. necháš si říct co to bude?? jestli kluk nebo holčička? ![]()
makyna91 píše:luuuu píše:luuuu gratulka ke KO.. necháš si říct co to bude?? jestli kluk nebo holčička?
určitě
![]()
Ahojky
Tak jak jste na tom se srázkem?
šestinedělí máme zdárně ukončeno a až nebudou taková vedra tak bych ráda někam vyrazila
co říkáte? ![]()
Zdravím všechny maminky z Liberce. Právě se chystám během září přestěhovat do Liberce s dcerou (2 roky) a nikoho tam s dětmi neznám, budu ráda, když se tu s nějakými potkám
případně můžete mi doporučit nějak mateřsk centrum? Děkuji Eva
weruuunka píše:
Klidně někdy příští týden bych viděla ten sraz.
weruuunka jsem pro…tak akorat napsat den.. a jak se vyjadri holky
![]()