Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30811
3.10.11 10:07

holky, nevíte kdo kromě doktora Bydžovského v liberci nastřeluje náušnice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
786
3.10.11 12:01
acimedaca píše:
holky, nevíte kdo kromě doktora Bydžovského v liberci nastřeluje náušnice??

nevim… my sme byly prave u nej-…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
6.10.11 09:22

Já mám pocit, že všichni chodí k němu. My jsme ostudy, nemáme nastřelné. Nějak jsem to prošvihla a teď už se bojím, že je to bude bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30811
6.10.11 19:54
annamat9 píše:
Já mám pocit, že všichni chodí k němu. My jsme ostudy, nemáme nastřelné. Nějak jsem to prošvihla a teď už se bojím, že je to bude bolet

ono to nastřele ní podle mě moc nebolí, hlavně je výhoda v tom, že je to rychlý a ta naušnice tam je rovnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
7.10.11 20:44

Anni, to nastřelení vůbec nebolí.
Já jsem si sama nechala nastřelit náušnice a vůbec to není cítit. Podle mě se děti leknou toho cvaknutí. Něco docela nahlas cvakne přímo u ucha, tak se jen leknou. Ale vážně to vůbec nebolí. Tak se toho neboj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
19.10.11 21:59

Ahoj holky, chci vám jen dát odkaz na web, jak sem již už jednou avizovala, tak jestli tvoříte nebo máte tvořivce mezi známými tak jukněte www.kousektebe.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
20.10.11 18:10
alienka1 píše:
Ahoj holky, chci vám jen dát odkaz na web, jak sem již už jednou avizovala, tak jestli tvoříte nebo máte tvořivce mezi známými tak jukněte www.kousektebe.cz

To jsou krásné stránky :palec: . Ale já teda slintám nad náušnicemi od Terky Plášilové.. :oops: Božš, všechny bych je chtěla :oops: . Já jsem na ty náušnice trochu ujetá, ale tohle.. to je nádhera :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
21.10.11 12:01

tessika…tereza plášilová jsem já :-) tak děkuju za pochvalu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
21.10.11 12:39

Vážně? :oops: :lol:
Vidíš to, tak to ti asi brzo udělám nějaký kšeft. :lol: Hned jak mi přijdou nějaké peníze, tak nejspíš neodolám. :andel: To jsi teda strašně šikovná. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
21.10.11 13:13

jj náušnice a hedvábí jsou moje výrobky, ted o víkendu nafotím další várku náušnic :wink: a děkuju za pochvalu ještě jednou, se budu asi červenat :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.11.11 20:09

ahoj holky, dávám odkaz na soutěž jestli se chcete zůčastnit :-)http://kousektebe.cz/content/18-soutez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.12.11 15:45

Ahoj holky, tady je nějak mrtvo koukám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3959
1.12.11 16:47

ahoj maminky diskuse je už koukám pěkně dlouho rozjeta, ale i tak se k vam vecpu :D
mám doma osmiměsíčního sviště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
1.12.11 16:50

Jj, taky koukám, že se to tu vůbec nehýbe. :(
Tak holky povídejte - co je nového? Jak se připravujete na Vánoce? Leontýnka slaví v sobotu svoje první narozeniny, tak připravuji oslavu a do toho přípravy na Vánoce. No nevím, kde mi hlava stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
1.12.11 17:38

no u nás je Andulínka pěkný číslo, už mi tu měsíc obchází co se dá :-) v neděli oslaví 10 měsíců, chodíme na plavání tak se už krásně potápí a vůbec je to moje akční čertice :-) do toho makám na webu, vyrábím, od zítra začnou vánoční trhy kde budu mít zboží a budu tam i částečně na stánku, po vánocích se budeme stěhovat takže letos výzdobu asi moc řešit nebudu :nevim: jen něco málo upeču, stejně to nejíme a dárečky a bude :lol: ale těším se na svátky moc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová