Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Heyday ahoj,ty chodis preci i knam na Listopadatka-prosincatka?Ze jsem si nevsimla,ze jsi taky kosek od nas?
To koukam ![]()
Rodila jsem v JBC- ale bylo to napínavý-termín mi vycházel do malování porodnice, ale nakonec se mimčo nechalo ukecat a počkalo až znovu otevřeli
Já tady mudruju nakolik jsem krkavčí matka- sedím v teple u krbu a skrz okno koukám na kočár s mrznoucím dítětem ![]()
Ahojte, taky se hlasim z Liberecka, v dohledne mesicni dobe uz snad s miminkem ![]()
Ahoj Lilalu
já to psala někdy na začátku - ještě, když tam chodila i Kometka. Vlastně co s ní je?
martinaafazolk - hlásit se nic nemusí. jen jsem zvědavá, ale pokud se to někoho dotklo, tak je mi to líto, protože to nebylo myšleno ve smyslu: škatulkujeme dle věku.
také jsme dnes byly na hoďku venku a no problemo
byla teple oblečená a aspoň ještě spí.
to nee.Kdyz tam neni moc dlouho,tak mu to jen prospeje.Mno,dneska mi v kocare moc nepospala,tak jsem ji pred pul hodkou sopla do postylky a je klid.Vypada to,ze spinka
Aspon se poradne prospi.
Ja to mela s tim porodem taky ve stesti.S tatkou jsme byli na prohlidce porodky a dalsi tyden jsem si to vyzkousela naostro
BYt to o tyden dyl,tak by si me tam uz nechaly.Mala se narodila 38+4,tak jsem si myslela,ze mam jeste par tydnu cas.
KOmetce se chystam napsat.Ale mam pocit,ze mi psala,ze by se meli stehovat do Prahy,tak nevim ![]()
Tak koukám že já mám dítko nejstařší.Synovi jsou už 2 roky.A jsme přímo z Liberce,staré město. A mě je 21. ![]()
pemi9 píše:
Tak koukám že já mám dítko nejstařší.Synovi jsou už 2 roky.A jsme přímo z Liberce,staré město. A mě je 21.
Heh, ja mam nejstarsiho asi- uz ctyrletaka
Jinak tu jsou zatim same tehule ci miminka…
Pemi9: Centrum Liberce? Tam je moje původní doma- vyrůstala jsem na Tržním náměstí
Teď nostalgicky vzpomínám jak jsem mohla drandit s kočárem do Liďáků a kolem přehrady, teď jsem ráda že jsme vyházeli cestičku na hlavní silnici ![]()
heyday: úúplně v pohodě, mě se nic nedotklo ![]()
Tak jsem radši špunta už schovala dovnitř, i když mám pocit že jsem ho spíš trošku povařila ve všech těch vrstvách.. Ale vyzkoušet jsem to musela - zítra půjdem na procházku do krámu (cca 2km), tak abych věděla co na něj všechno navlíknout..
Kometka je ta maminka od České Lípy? Pamatuju si jí z diskuzí..
Divine píše:pemi9 píše:Heh, ja mam nejstarsiho asi- uz ctyrletaka
Tak koukám že já mám dítko nejstařší.Synovi jsou už 2 roky.A jsme přímo z Liberce,staré město. A mě je 21.Jinak tu jsou zatim same tehule ci miminka…
ájo.Tak to jsem si nevšimla.. ![]()
martinaafazolka píše:
Pemi9: Centrum Liberce? Tam je moje původní doma- vyrůstala jsem na Tržním náměstíTeď nostalgicky vzpomínám jak jsem mohla drandit s kočárem do Liďáků a kolem přehrady, teď jsem ráda že jsme vyházeli cestičku na hlavní silnici
![]()
heyday: úúplně v pohodě, mě se nic nedotklo
Tak jsem radši špunta už schovala dovnitř, i když mám pocit že jsem ho spíš trošku povařila ve všech těch vrstvách.. Ale vyzkoušet jsem to musela - zítra půjdem na procházku do krámu (cca 2km), tak abych věděla co na něj všechno navlíknout..
Tak to je kousek.Já bydlím u horních kasáren ![]()
pemi9 píše:martinaafazolka píše:Tak to je kousek.Já bydlím u horních kasáren
Pemi9: Centrum Liberce? Tam je moje původní doma- vyrůstala jsem na Tržním náměstíTeď nostalgicky vzpomínám jak jsem mohla drandit s kočárem do Liďáků a kolem přehrady, teď jsem ráda že jsme vyházeli cestičku na hlavní silnici
![]()
heyday: úúplně v pohodě, mě se nic nedotklo
Kometka je myslím z Jablonce…? zakládala tu také nějakou libereckou diskuzi kdysi dávno.
tak to mám k vám také kousek i když trochu delší
bydlím v nových pavlovicích.
ahoj holky je tu uzavrena skupiny liberecke maminky tak pokud chcete rada vam poslu pozvanku. obcas se i schazime, jsme tam fajn parta ![]()