Liberecké maminy :-)

• Fotoalbum (28)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1.2.12 16:06

Věk se musí hlásit?! :think: Ne– dělám si srandu- mě je 30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.2.12 16:07

Heyday ahoj,ty chodis preci i knam na Listopadatka-prosincatka?Ze jsem si nevsimla,ze jsi taky kosek od nas? 8o To koukam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.2.12 16:08

28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 16:08

Rodila jsem v JBC- ale bylo to napínavý-termín mi vycházel do malování porodnice, ale nakonec se mimčo nechalo ukecat a počkalo až znovu otevřeli :) Já tady mudruju nakolik jsem krkavčí matka- sedím v teple u krbu a skrz okno koukám na kočár s mrznoucím dítětem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
1.2.12 16:11

Ahojte, taky se hlasim z Liberecka, v dohledne mesicni dobe uz snad s miminkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
1.2.12 16:14

Ahoj Lilalu :) já to psala někdy na začátku - ještě, když tam chodila i Kometka. Vlastně co s ní je?

martinaafazolk - hlásit se nic nemusí. jen jsem zvědavá, ale pokud se to někoho dotklo, tak je mi to líto, protože to nebylo myšleno ve smyslu: škatulkujeme dle věku.

také jsme dnes byly na hoďku venku a no problemo :) byla teple oblečená a aspoň ještě spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.2.12 16:14

:mrgreen: to nee.Kdyz tam neni moc dlouho,tak mu to jen prospeje.Mno,dneska mi v kocare moc nepospala,tak jsem ji pred pul hodkou sopla do postylky a je klid.Vypada to,ze spinka :andel: Aspon se poradne prospi.
Ja to mela s tim porodem taky ve stesti.S tatkou jsme byli na prohlidce porodky a dalsi tyden jsem si to vyzkousela naostro :mrgreen: BYt to o tyden dyl,tak by si me tam uz nechaly.Mala se narodila 38+4,tak jsem si myslela,ze mam jeste par tydnu cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
1.2.12 16:16

KOmetce se chystam napsat.Ale mam pocit,ze mi psala,ze by se meli stehovat do Prahy,tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.2.12 16:21

Tak koukám že já mám dítko nejstařší.Synovi jsou už 2 roky.A jsme přímo z Liberce,staré město. A mě je 21. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
1.2.12 16:26
pemi9 píše:
Tak koukám že já mám dítko nejstařší.Synovi jsou už 2 roky.A jsme přímo z Liberce,staré město. A mě je 21. :)

Heh, ja mam nejstarsiho asi- uz ctyrletaka :lol: Jinak tu jsou zatim same tehule ci miminka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.12 16:29

Pemi9: Centrum Liberce? Tam je moje původní doma- vyrůstala jsem na Tržním náměstí ;) Teď nostalgicky vzpomínám jak jsem mohla drandit s kočárem do Liďáků a kolem přehrady, teď jsem ráda že jsme vyházeli cestičku na hlavní silnici :|

heyday: úúplně v pohodě, mě se nic nedotklo :dance:

Tak jsem radši špunta už schovala dovnitř, i když mám pocit že jsem ho spíš trošku povařila ve všech těch vrstvách.. Ale vyzkoušet jsem to musela - zítra půjdem na procházku do krámu (cca 2km), tak abych věděla co na něj všechno navlíknout..

Kometka je ta maminka od České Lípy? Pamatuju si jí z diskuzí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.2.12 16:47
Divine píše:
pemi9 píše:
Tak koukám že já mám dítko nejstařší.Synovi jsou už 2 roky.A jsme přímo z Liberce,staré město. A mě je 21. :)
Heh, ja mam nejstarsiho asi- uz ctyrletaka :lol: Jinak tu jsou zatim same tehule ci miminka…

ájo.Tak to jsem si nevšimla.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
1.2.12 16:48
martinaafazolka píše:
Pemi9: Centrum Liberce? Tam je moje původní doma- vyrůstala jsem na Tržním náměstí ;) Teď nostalgicky vzpomínám jak jsem mohla drandit s kočárem do Liďáků a kolem přehrady, teď jsem ráda že jsme vyházeli cestičku na hlavní silnici :|

Tak jsem radši špunta už schovala dovnitř, i když mám pocit že jsem ho spíš trošku povařila ve všech těch vrstvách.. Ale vyzkoušet jsem to musela - zítra půjdem na procházku do krámu (cca 2km), tak abych věděla co na něj všechno navlíknout..

Tak to je kousek.Já bydlím u horních kasáren ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3210
1.2.12 17:15
pemi9 píše:
martinaafazolka píše:

Tak to je kousek.Já bydlím u horních kasáren ;)

Kometka je myslím z Jablonce…? zakládala tu také nějakou libereckou diskuzi kdysi dávno.

tak to mám k vám také kousek i když trochu delší :) bydlím v nových pavlovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
1.2.12 21:26

ahoj holky je tu uzavrena skupiny liberecke maminky tak pokud chcete rada vam poslu pozvanku. obcas se i schazime, jsme tam fajn parta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová