Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
venku je nádherně, tak odpo vyrazíme taky na prochajdu.
V noci Davča jedl jenom jednou, to byla paráda. Takže jsem to právě zakřikla a dnes bude hůř.
Ten AE musí být fakt hroznej. Mě se vždycky něco takovýho dělá na podzim jenom na nohách a rozdrbu to do krve, ve vaně pak skučim jak to štípe.
Musim jít dovařit oběd, tak zatim ahoj.
Tak malej snědl celou misku mrve s jablkem a ještě vypil 150ml mlíka, to je otesan fakt!! ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho se má dávat mlíko v poledne na zapití příkrmu? Jsem líná někde něco hledat
děkuji
Tak ho chvíli nechám si hrát, je hodnej a pak razím na prochajdu ![]()
Ahoj,
mě když děti snědly celej příkrm, tak jsem už mlíko nedávala, to ovšem neplatí u Davči, ten asi půjde se sunarem i do školy, protože nic jinýho nechce.
Já se vrátila z prochajdy, malej spí u okna.
Hani- díky za odpověď. Zkusím to, ale snad nebude řvát, že má hlad ![]()
Koukala jsem do galérky, tak já teda mám doma pěknýho chuďase, nám když se začnou dělat faldíky, tak se hned vytáhne a je po nich. Zase mě připadá, že je nějakej dlouhej
Příští týden jdem na KO v 5. měs. a na očkování, tak jsem zvědavá na míry a váhu.
Ale dětičky jsou rozkošný
![]()
Peto, my taky nemáme skoro žádný faldíky, ale taky z čeho, když moc nedlabe.
Ahoj holky!
Tak Mates už je oočkovanej a teď chrupe. Dostal vekou pochvalu za váhu - 7,08 kg. Za měsíc s Nutrilonem přibral skoro 2 kg!
Venku je fakt nádherně, ale u nás se dnes procházka kvůli očkování nekonala. Snad to vydrží i na další dny.
Hubnutí - fakt to moc nejde. Já se vždycky celej týden snažím, jenže pak dorazí na víkend návštěva a já navařím a napeču … a samozřejmě na to jenom nekoukám, ale pořádně si nacpu břicho
Ale slíbila jsem si, že teď už se do toho pustím zodpovědně.
Ahoj holky ,
my byli odpoledne ve městě. To jsem ani nevěděla, že se po očkování nemá chodit ven. Konečně jsem si koupila tu knížku Mých prvních pět let, od Neoluxoru mi ji neposlali. Ještě jsem si koupila botky, příští měsíc už mám jen rodičák a k tomu muže bez práce, tak už si toho moc nebudu moct dovolit. Já vážím taky pořád stejně, ale už jsem omezila sladký.
AE taky nikomu nepřeji, má ho jeden kamarád a říkal, že ho to moc svědí, taky si to škrábal, musí to být hrůza.
Ahoj,
Ivo já mám čtvrtý dítě a taky nevim, že se po očkování nemá chodit ven. Manža ještě práci nesehnal? No vidíš a já si myslela, že v Praze se dá práce sehnat docela rychle, no tak vám aspon držim palce at to netrvá moc dlouho.
Hani , Péťa má částečný invalidní důchod. Chtěl by třeba někde prodávat, ale nemůže nic najít. Já jsem z toho zdrblá, muž taky, ale nedává to na sobě znát. Věřím ale, že bude líp
. Jak se říká-naděje umírá poslední.
Tak mě to říkala dr., že má být prcek den po očkování pokud možno doma a v klidu.
Mončo ,
mě to možná taky říkala po prvním očkování, ale já hned všechno zapomenu.
Díváme se na Chůvu v akci, a musí to být dost těžký vychovávat takový rošťáky ![]()
Přejeme všem krásnou dobrou noc
![]()
Ahoj holky a miminka,
v noci jsme vstávali zase jenom jednou, tak kdyby nám to tak vydrželo, budu moc ráda.
Nám doktorka po očkování radí akorát to ledovat, jinak ven normálně.
Včera se Davča překulil z gauče na zem, no byl v pohodě, jenom já ho pořád zkoumala, prohlížela ale bylo to dobrý, hned se začal smát. A to jsem seděla u něj a neohlídala.
Odpoledne jdeme vážit a očkovat, tak pak písnu aktuální míry, ale moc velký nárust váhy neočekávám.
Včera přišla objednaná hračka a měla úspěch, vydržel si s ní hrát 20minut.
Tak přeju krásnej den a ukažte se tu, je tu nějak pusto.
Zatim ahoj.
http://www.gify.nou.cz/…oubory/9.gif
Hezké ráno všem
Tak nám konečně došlo pozvání na Vítání občanků, máme to 13.5. v 9 hod. se zbláznili
Ale hlavně, že jsme se dočkali.
Hani-tak u nás ještě žádný karamból nebyl, ale myslím, že to všechno přijde. Ale hlavně, že se Davídkovi nic nestalo.
DAVÍDKOVI přejeme všechno nej k jeho dnešním 5. měsíčninám.
No já si myslím, že u nás ta váha taky nebude nic extra a přitom je takovej otesan. Včera snědl kaši a za dvě hodiny jsem mu musela udělat mlíko, pak spokojeně usnul a v 4.30 už zase hlad ![]()
V 6 budíček a teď si spokojeně spinká a já jsem jak po bitvě
Navíc po těch antibiotikách jsem nějaká připitomělá nebo co ![]()
Dneska je tam zase tak krásně, už se těším ven, ale nesmím na slunko tak nevím snad to přežiju.
Tak krásný den všem
Ahoj,
tak koukám kde nic tu nic. My razíme k doktorce a na prochajdu. Tak se mějte hezky. Doufám, že se tu večer někdo objeví.
Ahoj
Ahoj,
tak tady pořád nikdo není. Očkování bylo v poho ani moc dlouho nebrečel. Váha přesně jak jsem čekala 6.820 a 67cm, takže za 4týdny přibral jenom 310g, no tak doufám, že v 6měsících překročíme 7kg. Večer sem ještě juknu, nerada bych si psala sama se sebou, tak se polepšete. Já vim venku je hezky, ale na malou chviličku byste mohly.
Ahoj