Listopad 2005

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ha
514
22.8.06 11:39

Ahoj holky,

taky zdravím…od rána sice sedím na netu, ale byla jsem do toho tak zabraná :D …malá vstala těsně před sedmou, pak si hrála a zase spinká, ale už se budí :lol:

Hani , je to úsměvné, ale i trochu smutné, bo jak jsem psala, taky neumím moc říct NE…asi má vše svoje meze a ty jsi to prostě musela utnout 8)
Přejeme ať je Davídek brzy fit !

Světluš , tak Eliška to tedy pěkně mění…no hlavně aby se to brzy zlepšilo !

Dneska tady prší, takže zatím na procházku nejdem a nevím, nevím, připadá mi někdy, jako by už byla nervózní, kdy jako že půjdeme ven !!
Takže vyrazíme :D

Taky jsem se rozhodla pořídit nový, pořádný kočárek a vybrala jsem Baby Point Solar (je to golfáč, ale je dobrý i na podzim, ale do sněhu to nebude) po tisících zvážení. Původní prodám. Mám už vybranou i prodejnu u nás v Brně a pojedem tam s nejv. pravděpodobností zítra…jsem hrozně nedočkavá a Steph se mě večer zeptal, zda to kupuji pro sebe či pro to dítě :lol: :!

Takže příjemný den všem maminám a mimísům.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.8.06 13:55

Ahoj holky ,

tak už má Ráchelka na cestě třetí zoubek, vpravo nahoře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.8.06 18:39

Ahoj hoky,

všichni marodi, ať se honem koukají uzdravit a všechny zuby co trápí, ať vylezou :wink:

Jinak jsem dostala báječnou sms, že nevítaná návštěva se konat nebude, že musí kamsi odjet či co. Tak jsem šťastná :lol: :lol: :lol:

Dneska zase Domik usnul úplně v pohodě, to už je třetí den, já nestačím zírat 8O 8O :lol:

Zase dotaz- kolik jako tříčlenná rodina utrátíte za jídlo??? Kolik za plyn, za vodu, za elektriku??? Mě by to zajímalo, jak se přestěhujeme, tak mám velký strach, aby jsme vyšli s penězma. Já počítala, že za jídlo tak něco kolem šesti tisíc? To ostatní nemám potuchy. Poraďte, díky.

Tak zatím ahoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
22.8.06 19:17

Ahojky,

Fido právě usíná. Odpoledne spal 1,5 hod. tak snad usne v pohodě a nebude ponocovat :lol:

Jarčo na bytě je to asi jiný než na domku, my platíme
plyn 1300
elektřina 850
voda 700 + nájem to vše měsíčně na zálohách, jídlo, plíny a pod. asi 10 000 měsíčně.
Ale přijde mi, že platíme balík za takový krcálek 8O

Ivi no vidíš to, nejdřív nic a teď bude mít Ráchelka plnou pusinku
během chvilky :lol: :lol: Hlavně, když to probíhá v pohodě a nejsou teploty a tak.

Fido stále vyřváva v postýlce, jdu se mrknou co se zase děje :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
22.8.06 20:16

Ahoj holky, tak vámmám dojem že naše Stázinka bude každou chvíli chodit, protože jkdyž ji chytnu za ručičky tak už se dneska normálně rozběhla :P Účty: plyn, elektřina 3100, hypotéka a služby spojené s bytem a garáží 14000, pak pojištění, inkaso (televize a rozhlas), internet, UPC to vše cca 5000. Za jídlo (teda různé věci, které nakupujeme v supermarketu - pleny atd) cca 8000-10000. Samozřejmě, že některé věci, kdybychom na ně neměli tak bych dokázala zkrouhnout cca o 4000 určitě.

Ivi Ráchelka nás zase všechny předběhne!!! :lol:

Krásnou dobrou všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
22.8.06 20:31

Díky za odpovědi, to budeme mít co dělat :( Já tiše doufám, že ten rodičák po Novým roku zvednou, to by bylo hned trochu líp.

Ivi-Ráchelka ty zoubky a tak vůbec všechno bere pěkně hopem :D Je bezva, že nemá teploty a jiné problémy s těma zoubkama. Je to prostě šikovná ženská, chlapi to prožívají daleko víc :roll: :lol:

Gabko-no vidíš jaká je Stázinka šikulka, jsem zvědavá který dítko tu začne první samo běhat :?: :wink: Zatím to vypadá hlavně na favoritku Ráchelku, předběhne jí někdo??? :D

Jdu si lehnout, dobrou noc holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
22.8.06 21:08

ahoj holky,

tak jsme dneska dvakrát zmokli :roll: , ale MUSELA jsem na poštu pro bundičku, do zítra by to nevydrželo… :lol: :lol: :lol: :lol: Je moc pěkná,ale na to , že je to vel.80 celkem velká /jak psala Gabka, kdyžtak bude do první třídy :D /
Ivčo, tak vidíš, jak se Ráchelce klubou pěkně zoubky, ona tě jen trochu napínala :lol:
Stázinka je šilkulka! Kubík se začíná pomalinku přesouvat okolo nábytku, ale občas to neukočíruje a žuchne na zadek :roll:

Jarčo, to určitě zvládnete ! :wink: Já to mám asi jako Gabka,akorát bez hypotéky, ale výdaje na barák+ na byt, ve kterým nebydlíme :( Pronajmout ho nechceme,ale prodat. Jenže jsme neschopný a už to takhle matláme rok. Nejdřív to chtěl jeden známý,ale nedostal hypotéku a teď to stojí. Úplně zbytečně… bych si nafackovala, to je jak když peníze spláchnu do záchodu. Ale tenhle měsíc už s tim musíme něco udělat :roll:
Tak já půjdu dneska asi taky do pelechu, nějak se mi zavírá oko.
Tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
22.8.06 22:02

Pěkný večer,

já taky nestačím koukat, že Ráchelka, to už je dýl, ale dívám, že všechny dětičky už začínají…my tedy ani náhodou :( a i když je malá o měsíc mladší, nehrozí to. Dnes jsme ji znova zkoušeli dát na koberec (máme takový kus před postelí, jinak linoleum), ona se na všechny čtyři vyhoupne, ale jen mává zadkem a nic a zase spadne na břušek. Jinak se občas jakoby plazí, ale většinou se dostane někam takovou náhodou :)
Sama si nesedne…
Takže chození ?…jé to je v nedohlednu :roll: , i když mi všichni říkají, že je to taky fajn a mám si to užít :lol:

Ivi , tak to gratulujem k dalším zubům :)

Gabko a Veru , máte doma šikulky :D

Jarčo , já vlastně nevím, protože bydlíme v pronájmu, takže dávám někomu do kapsy ještě více, takže nelze porovnávat a známí se mi nezmíní takto konkrétně co bydlí ve svym.....mám garsonku v Ostravě, kterou pronajímám, ale tam jsou náklady nízké, takže se to nedá porovnávat. Dělá to 2.700 Kč vč. elektriky(plyn se do garsonek v panelácích nedává) a jinak jídlo a pití vychází teď s Ivou na 4.000 - 6.000 Kč (to je vč. plenek, jídla pro malou, prostě vše, co se dá běžně koupit v hypermarketu) a pak oblečení, obuv, drogerie a tak, to dělá tak 500 - 800 Kč průměrně.
Dál platíme net a telefony, to vychází taky tak 1.500 Kč dohromady.
No a zapoměla jsem na pojištění a benzín - 3.000 Kč.
Záleží…pravidelně kontroluji stav konta a podle toho se řídíme, protože, jak už psala Gabka, hodně položek se dá omezit !

Ivu jsme večer ostříhali…božínku to byl ryk, ona to nese čím dál hůř…spíš se už umí ohradit, co jí vadí a tohle jí tedy vadilo, slzičky netekly jen křik. Bylo mě jí líto, ale jela jsem rychle, Steph držel, aby to bylo rychle skončené :roll: Roste to jak z vody ty vlasy. Už jsme jí za těch 8m stříhali po třetí ! 8) Šla spát dobře, ale byla taková uvzlykaná :(

Takže přeji pěkný zbytek večera.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
23.8.06 09:37

Ahoj, pěkné ráno,

my jsme vzbuzení už od 6,00, ale udrželi jsme to do 7,15 :roll: :D 8) …Iva už zase spí :lol:
Ale v noci se 2× budila s pláčem, asi se jí zdálo o tom včerejším stříhání :?

Dnes nás čeká náročnější den, po poledni jedem do města. Potřebuji na gyndu, pak musíme vyřizovat a pak si jedem pro novej kočár :D
No a měli jsme původně naplánovanej taky nákup, ale to se asi odloží na neurčito, bo už by toho bylo dost…

Pěkný den.
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.8.06 19:09

Ahoj maminy,

tak jsem včera posílala fotku jak mám Dominika v šátku paní na mail do firmy, kde jsem ho kupovala a ona mi odepsala, že dobrý, ale že tam mám drobné nedostatky-typu, málo utažený šátek, dítě musí být k tělu matky úplně přilepené a ten kříž, že musí být roztažený, aby jako mělo mimi zadeček trošku níž a to že je lepší pro jeho páteř, v návodu bylo roztáhnout od kolínka ke kolínku, ale já to nějak blbě pochopila :oops: :oops: :D Je to věda to vázání šátku…Ale jsem ráda, že mě na to paní upozornila, aspoň budu vědět pro příště :wink:

Za chvíli musím jet pro Vaška do práce. Tak se zatím mějte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.8.06 19:37

Pěkný večer mamči ,

dnes jsme byly s Lamargaritou na vycházce a dopledne s mužem v Delvitě a v Bauhausu.

Musím se vám omluvit, Ráchelka má 2 zuby, ne3. Jeden dole a jeden nahoře, myslela jsem si, že jsou dole dva, a on je to jeden a uprostřed je prohlý, takže se mi zdálo, že jsou to dva.

Ha , nás čeká asi taky stříhání ofiny, už jí to leze do očí, a culík nechce.

Hani , jak je Davídkovi?

Pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
23.8.06 19:42

Ivušce gratulujeme k osmiměsíčninám a Elišce k devítiměsíčninám

http://animace.org/…/G240007.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
23.8.06 20:21

Elišce a Ivušce všechno nejlepší k měsíčninám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.8.06 21:58

Ahoj holky,
tak jsem v rychlosti dočetla, co jste psaly. Ufff, dneska je toho všeho nějak moc. Dopoledne přišla mamča, tak jsme se s Eliškou vypravily na procházku. Samo, že jsme to nakonec zapíchly v curkárně :lol: No a pak praní, uklízení apod. Manža mi pomohl s žehlením, tak jsme to všechno zvládli o dost dřív. Eliška už je po angíně úplně v pořádku. Takže dalšímu nakaženému angínou přejeme taktéž brzké uzdravení :P A všem moc děkujeme za blahopřání k Elinčiným měsíčninám.

Ha, nic si nedělej z toho, že Ivuška se vůbec neplazí. Elišce to taky trvalo a teď u toho plazení vypadá jako voják :lol: Nejdřív jen táhla nožičky za sebou a teď už spolupracují i ony. Teď jsou najednou vidět ohromný pokroky. V:,–(ím se, že u Ivušky to bude taky tak. Nic, nic a najednou „bác ho“ a budeš muset být pořád ve střehu. Takže užívej si ležíci „placičky“, protože ta dlouho nebude :lol:

Ivo, je jedno, že Ráchelka má dva nebo tři každopádně je už zubejda :lol: My už na tom taky pracujeme. Dneska ty dvě malý potvůrky tam dole cinkaly i na lžičku :lol: Jsou malinko vidět, ale vystoupnutý ještě nejsou. To jsem teda zvědavá, kdy se mršky dostanou úplně ven. Myslím, že to úplně změní Eliščin výraz. Zkusím to pak zdokumentovat a pošlu foto do galerky. Ale to máme ještě čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.8.06 21:59

Samo, že Ivušce taky přejeme všechno nej, nej, nej, ke krásným měsíčninám. Vy jste na den od nás o jeden měsíc? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí