Poradna duly
Jana Čurdová
Nenapsala jsem nic veselého viďte.
No tak vám tady připojím aspoň parádní foto, pro zasmání
Tady mi to nějak nejde, tak ji dám do galerky ![]()
Kdo by nepozanl, tak Stázinka má v puse rohlík ![]()
Gabko - určo to nic nebude
Je mi jasný, že tě všechny ty vyšetření děsí, ale aspoň bude Stázinka prozkoumaná ze všech stran a nic se nepodcení. Držíme palce!!!
Jinak na nás byli taky v Motole vždycky příjemní. Jenom mi vadilo na urologii, že jsme tam vždycky 3 hodiny čekali ![]()
Moni my nebyli objednaní a trvalo to hoďku, ale ti objednaní čekali ještě dýl než my. Jedna paní dokonce prej 3 hodiny a taky jedna nová maminka s asi 14 denním mičem, byla tam už před námi a pak ji stejně šoupli k té, která brala neobjednané.
Ahoj holky,
Gabko určitě bude vše v pořádku, držíme taky palečky!! ![]()
Ale jak tak koukám pořád ty dítka něco trápí. My dnes byli na tom vyšetření, dr. z Nefrologie nám řekla, že jsme objednáni na 10hod. v nemocnici na nás koukali, že prej až na 12hod. takže taky kocourkov, ale vzali nás hned. Při otázce zda to bude drasťárna, že bych raději počkala venku, nám sestřička všechno vysvětlila a že to bude v pohodě, tak jsme malýho s manžou drželi a sestřička mu umrtvila pindíka a strčila mu tam pidi tenkou hadičku a na monitoru jsme se dívali jak se zaplňuje moč. měchýř a tak. Malej byl hodně statečnej, myslím, že ho to nebolelo jen plakal, protože jsme ho drželi a musel ležet a to se mu teda vůbec nelíbilo. Zjistili mu, že má vrozenou vadu na jedné straně moč. nějaká cesta je rozšířená a vrací se mu moč zpátky do ledvin, ale že to není nic vážného, že růstem se to upraví. Jen musím každý měsíc nosit na Ko moč a jednou za 3 měsíce na Ko na Nefrologii a jednou za 9 měsíců opět Ko na tom co dnes. Musí asi rok jíst nějaký prášek na noc na vyrovnání těch hladin v moči. Tak snad to bude ok. Ale pořád si říkám, že je lepší to takhle zjistit v začátku než by pak měl problémy jako velkej. Takže u mě taky nic moc zpráva ![]()
Ale zato máme zážitek, po vyjití z ordinace sem koukala, na chodbě davy lidí a novináři, a on přijel pan prezident se podívat na nějaké nové oddělení co otevírali na dět. onkologii, tak jsme měli kulturní vložku
![]()
Filípkovi jsem za statečnost koupila krásný nový papučky, pak jsme jeli něco nakoupit. Na obídek a za babčou na kávičku. Malej spal jen 30 min v autě tak už je tuhej. ![]()
Ivi sedačka je moc pěkná
![]()
Jdu se nakrmit a koukat na Ulici, sem na tom nějak ujela
![]()
Ještě juknu pa
Ahoj holky,
Peti a Gabko- ať jsou ty vaše dětičky v pořádku a všechny další vyšetření v pohodě. Určitě budou zdraví.
Mončo- Yasmin už mi odepsala, ještě jednou díky za tip.
Dítě začalo pěkně ohryzávat postýlku. Hlodá to jak bobr. Asi mu to chutná
Ta bude za chvíli vypadat. Ještě že nejí i omítku. Určitě má chudáček malej hlad. Jsem hrozná macecha a trápím ho celý dny hladem, tak to pak večer musí dohnat hlodáním
![]()
Přeji hezký zbytek večera.
Ahoj holky,
Gabko, Peťo, Jarčo, ať je lépe vašim robátkům.
Gabko, ta sedačka je rozkládací.
Všem děkujeme za pochvalu sedačky. Je pravda, že Ráchelka ji má moc ráda.
Jsem zvědavá, jak dopadneme ve čtvrtek na kožní, vyrážky se malé dělají i na krku. Nechceme ji nechat píchat ty puchýřky, tak uvidíme.
Přejeme hezký večer a mamči, co máte, máme nemocná mimi, nebojte, bude to dobrý, musíme vydržet ![]()
Dobré ranko
tak dneska přijde borec umýt okna. Měl by dorazit okolo jedné. Se Stázinkou se totiž nic s vodou dělat nedá. Uvedu pár příkladů:
Dneska odpoledne jdemem k pediatrovi s těmi zprávami a taky se ji na krku udělala taková malá bulka a je tvrdá. Se fakt poseru!!!! Snažím se být Happy, ale pomalu mi docházejí síly. Stázinka je úplně fit, hrjae si a nic není vidět,m že by ji něco bylo.
Pomalu jsem si začala psát seznam, co nesmíme nechat doma, jedeme už za týden. Jen doufám, že nám ten společný týden nic nezhatí.
Gabko , moc ne
Taky začíná být nachlazená. Hlavně, ať je u vás vše ok.
Krásné ránko
Barunce dodatečně vše nej nej nej
Vždy to chci napsat pak píšu a nic
![]()
Gabko to je fakt pech, ale moc držíme pěstičky ať je vše oki jak ty píšeš ![]()
Fido je taky v pohodě ani bych neřekla, že mu něco je, tak snad to bude vše dobrý a budou dětičky zdraví. Já mu nedávno našla uzlinu na stehýnku, sem se zděsila a za pár dní už tam nebyla,prej je to normální, mno ale hlavně aby to tak bylo!!!
Tak pak podej zprávy budeme na vás myslet ![]()
Fido chrní, za chvíli mi přijde kadeřnice, se těším už to mám jak Dikobraz, jak to povyroste tak se stím nedá nic dělat ![]()
Okna bych taky potřebovala umýt, jenže by si musel někdo vzít Fida na celej den, páč to se s děckem nedá. Přesně jak píšeš, všude musí být a jen přidává práci, ale cák cák v míse jsem se fakt zasmála
![]()
Ivi Ráchelce taky přejeme ať je vše oki to je fakt děs, po čem h… to je hned. Pardón, že to tak píšu, ale jinak se ani nedá ![]()
Jdu si pustit superstar včerejší, páč jsem řádila v koupelně a pak koukala na manželky. Sem si koupila borduru a nalepila ji, vůbec se to nehodí k té modré, ale aspoň to manža o víkendu vymaluje, jinak bych ho k tomu nedonutila
On má totiž na všechno čas
![]()
Tak přeji krásný den, teda tady je celkem zima a hnusně tak snad mi nezmokne prádlo pa
Stázinka taky spinká. Zdeněk než odjel tak sundal z oken v obýváku žaluzky tak užívám světla a otevřených oken. Když jsou žaluzky tak nám jde jen ventilačka. Nemáme záclony ale jenžaluzie dřevěné a ty jsou navrtané nad oknem. A díky tomu, že jsou dřevěné, tak je to pěknej balík a taky těžkej a nedá se to nad oknem nadzdvihnoutaby se otevřelo. Mno asi to píšu nějak blbě protože ani já jsem teď nepochopila co a jak to funguje ![]()
Teď dokud spí jdu pro kbelík a budu si s nimi na chodbě hrát a jednu po druhé hezky omývat, uf tak tohle fakt nenávidím!!!!! Někdy si říkám zlaté záclony, ty člověk šoupne do pračky a pak pověsí. Mno ale když já tyhla žaluzky tak strašně chtěla. Nemáme záclony v žádném okně.
Petro dobrá zpráva, s tím, že to zmizí, to jsem ráda!! Já jdu ke kadeřnici zítra. Přijde mi že bych tam mohla chodit každý týden. protože pak už vypadám hrozně
Ani jsem ti nenapsala jakého máš doma hrdinu
Rok to uteče jako voda a bude chlapík zdravej jako řípa!! Tak setkání s Vaškem ti fakt závidím, viděla jsi ho že? A jsi v novinách? Jako že by tě taky vyfotili. To by bylo něco!!!
Ivo a jak se vlastně spinká Ráchelce v novém bytě? Je to lepší?
Jarčo Stázinka v neděli ochutnala písek, moc ji to ale nejelo, takže na omítku teprve dojde. Já si vzpomínám, že jako dítě jsem chodila do sklepa olizovat zdi. Ještě teď cítím tu vůni ochhhh
Srazík tak já můžu opět jen v úterý, pak jsme na dovče ![]()
ahój holky,
tak po době nakouknu a tady samý marod
. Tak honem honem , nemoci pryč.
Všechno bude v pohodě, uvidíte ![]()
Gabko, olizovat omítku chodila moje kámoška
,pak zjistili, že jí chybí vápník… holt když musíš, tak musíš
![]()
já tenhle týden chodím s Kubou odpol. do práce, takže nestíhám. O víkendu to všechno poctivě dočtu.
zatim pááááá
jo, chtěla jsem se zeptat, když vaříte prťatům brambory, taky z nich máte po rozmačkání lepidlo ????? Včera jsem koupila nestříkaný brambory a ani jsem to nemixovala, jen rozetřela vidličkou a stejně to byla lepenice ![]()
A co kmín? prý se maji vařit s kmínem, stáhne ty škodliviny, ale pak to vybírat, to byla síla ![]()
Jen telegraficky - Mat mi víc nedovolí ![]()
Srazík - úterý je pro nás ideální
Ahoj holky,
zase jsem jenom nakukovala, tak konečně písnu.
Gabko , at vám všechny vyšetření dopadnou na výbornou. Posílám http://www.gify.nou.cz/…ory/ct12.gif štěstí.
Peto , to je dobře, že se to obejde bez operace. A Fidovi posílám obrázek za statečnosthttp://www.gify.nou.cz/…ubory/20.gif
Jarčo , když měla salmonelu neteř, tak chodila na výtěry dokud neměla 3× negativní. Domčovi taky posílám obrázek http://www.gify.nou.cz/…ubory/22.gif Ivo **, at Ráchelce ta vyrážka brzy zmizí a taky posílám obrázekhttp://www.gify.nou.cz/…ubory/21.gif
Takže jak jsem psala, tak sice školka prošla v poho, ale od včerejška je doma, páč má nějakou virozu. To jsem přesně čekala, páč tam maminy dávaj kašlající děti se soplem až na bradě. No tak jsem koupila vitamíny a zas je budu dávat celou zimu, loni to zabralo a vůbec nemarodily, tak doufám, že letošní zima proběhne stejně.
Omítku, tu jsem " žrala" na kila a docela dlouho, až ve škole jsem přestala. A musím se přiznat
, i v těhotenství jsem občas za závěsem trošku seškrábla, páč to se nedalo vydržet, ta zed mě přitahovala magickou silou, to bylo strašný tomu odolávat.
Holky, já mám doma " malého bezdomovce", jen se chvilku otočim, tak stojí u koše a hrabe, doufám, že se to s ním nepovleče celej život
![]()
Veru** , já vařím brambory ve šlupce a rozmačkám to s trochou sunaru aby to nebylo lepidlo.
Davča má vyspáno, tak musim jít. Zatim ahoj.
zase jsem se nějak přemáčkla, nemělo to být celý psaný tučně