Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mlíko můžou pít víckrát za den, ale ne víc jak 1litr. nedávno jsem to někde četla.
Já taky myslím, že to nevadí pokud to do něj fakt neliju přehnaně. Co jinýho bych mu měla dát, když mohl jen to mlíko. Nutrilon 1 jsem taky dávala každý 3 hodiny a nevycházelo to podle toho jejich počtu a malýmu se nikdy nic nestalo. Takže i když dám 5 dávek, tak jak píše Hanka tak to není ještě 1 l. To by se už dávno projevilo, né?
No tak s kaší je to přes litr, pomóóć, snad ho nějak nerujnuji??
Ale já budu dávat ty příkrmy a mlíko jen ráno v poledne a možná někdy odpoledne a večer kaši. Jinak to budu nahrazovat příkrmama. No tak teď jsem celá vyděšená já!!
To jste mě holky uklidnily. Taky jsem dávala Nutrilon 1 každé 3 hoďky, a malá je v pohodě ![]()
Neděs se určitě je víc dětí co dost jedí, přece ho nenecháš o hladu.
Hani-ty už dáváš příkrmy a jak často malýho krmíš? Ty už máš přece jen nějaký zkušenosti tak prosím poraď. děkuji
Ahojky děvčata a prďolata ![]()
Tak jsme se vrátili od kožařky.Máme 4 nové masti-Framykoin,Furantoin,Lipobase a Locoid.Slabým kortikoidům jsme se bohužel nevyhli,protože jedem k tomu moři a tam musí jet čistej ![]()
Ale doktorka je suprová,zjistila jsem,že je celkem vyhlášená,tak jsem ráda.
Všechno mi vysvětlila a uklidnila mě,že do roka by to nejhorší mělo odeznít.Musela mě podrobně rozepsat co se čím maže,na obličej něco jinýho než na tělíčko,kortkoidy jen 3 dny na noc,pak vynechat.....Peklo ![]()
Zato ale jsem si udělala velkou radost,byla jsem v outletovým sekáči a Šimonovi nakoupila spoustu oblečení,moc pěkný a značky jako Mexx,Next atd.
Peti je to na Husové,kdybys tam chtěla někdy jít ![]()
Hani ta žirafka je kouzelná
Já už hračky nekupuju,má jich dost a stejně si bere tak 3 a ostatních si nevšímá.Pak koupím až kostky a obr. knížky.
Gabko máš můj obdiv,já jsem ráda,když se zvládnu postarat o malýho a domácnost a ty máš ještě bráchu.Tak na tebe moc myslím a přeju vám,ať se vám brzo podaří najít nějakej dobrej stacionář ![]()
Jinak ty oblečky už asi teda vymazali,když jsem si je koupila.Balíčky už jsou na cestě,tak vám to pak vyfotím.
Kači-tam chodím, když jdu na nožičky nebo ke tchýni, jenže ty super rifličky, jsou Fidovi krátký, že!! Ale taky jsem tam koupila spoustu věcí ![]()
Tak snad už to bude s prckem lepší, ale řeknu ti, že mastí máte teda až hrůza.
Synátor už spí 2 hodiny ![]()
Davča má zatim jenom sunar, 2druhy kaše,banán a rozvařenou mrkev s jablkem, víc jsem zatim do něj nedostala. Peto, fakt neplaš to neni žádná tragedie, že vypije o něco víc mlíka. Znám děti co pijou 5krát denně plnou flašku+příkrmy a nic se neděje. Asi bysme neměly tolik číst ty „odborný knihy“.
Hani , to asi plaším já. Neřídím se totiž podle knížek a návodů. Dávala jsem malé Nutrilon 1 Forte skoro od narození, je to pořádný jedlík.
Kači , Šimon má teda mastiček, ale hlavně, že mu pomůžou.
Hani tak to jsi mě uklidnila, já se teda knížkama neřídím vůbec, ale dám na rady nebo tak. Tak ti děkuji, dítko je vzhůru tak jdu dát sváču a pádím ven. Páč zítra budu celej den doma, mám tu kadeřnici a to zas bude s ním k nevydržení.
Tak kouknu až přijdu pa
Ráchelka půl hoďky spala, tak jsem si stihla umýt vlasy a teď si jdu dát druhý kafčo. Chtěly jsme jít nakoupit, ale je tam tak škaredě, že to radši necháme na zítřek. Malá si tady na něco stěžuje na klíně, tak si jdu s ní hrát.
http://www.gify.nou.cz/…ubory/12.gif
Ahjo holky, děkuji moc za podporu, řeknu vám přišla právě včas - byli jsme u toho zubaře a tam mi řekly že to bude trvat 2 hodiny. Říkám dobře já ho tady pak vyzvednu. Venku snad jen 5 stupňů. Když jsem tam dorazila, tak malá už nespala, už jí to nebavilo a oni ať přijdu za 30-40 minut! Tak jsem promrzlá, naštvaná, protože Stázinka plakala - hrůza.
Rychle jsem musela uvařit oběd, sobě rychle čaj a ještě nakrmit malou. Jak teď koukám na hodiny tak jsem to zvládla za 55 minut.
Hani děkuji ti za ten obrázek, protože jsi mi připoměla, že ji malá dostala od švagra, hned jdu mrknout dokrabice co tam všechno má.
Jo a jinak ty zuby (4 kousky) celokeramické vyjdou na 30000Kč. To je garda co? a to mi sdělila radostnou zprávu paní doktorka, že na rentgenu zjistili, že má na horním patře kaz a budou asi zub muset vytrhnout, takže to udělají potom - opět necháme udělat hned zub nový, protože je ještě mladý, aby byl bez zubů (a já jsem na zuby úchyl, takže levnější varianta kovové zuby jen s přední keramikou u mě neprošla
) jsem zvědavá na další pálku.
V sobotu jedeme ke kamarádce (taťka tam jede pracovně) tak se těším. Mělo by být hezky a oni mají zahradu, taky půjdeme mrknout na malýho jak válí ve fotbale a snad něco ugrilujeme mňam!!
Holky já nakupuju www.brumla.cz nebo www.laclik.cz do vel 74 toho mají hodně pak už míň, tak musím najít nějaký jiný dobrý sekáč na netu. Od těchle dvou mají fakt moc hezký a hodně novch věcí. U Brumly je výhoda nového zboží každé pondělí a čtvrtek.
Hezké odpoledne
já se vrátila z prochajdy, tam tak fučí, fůůůj ![]()
Koukla jsem do babybazaru a šup hned jsem koupila lacláče a tři trička s dlouhým rukávem, u nás nedostatek triček, protože malej má hned krátký rukávy. A pak do masny a hned jsem tam nechala 300kč to fakt lítá ty prachy.
Malej celou dobu spinkal a teď je rozbalenej na zemi a velice si vykládá, no asi se vyspal do dobré náladičky
už je asi 15 min. na bříšku a žádnej řev
se teda divím.
Manža volal, že bude dlouho v práci, ale taky, že si ho tam nechají, jupííííí, to mám vážně radost ![]()