Poradna duly
Jana Čurdová
Koukám Krti, že nakupuješ na hooodně dopředu
Tak doufám, že to užijete.. ![]()
Kus-kus byl úspěšný, dvakrát jsme přidávali. Teď jdem zkusit siestovat, ale moc šanci tomu nedávám
Pajina : což to ne, to jenom že se ty kšiltovky shání docela špatně a že jsem natrefila zrovna na tyhle dvě, co se mi moc líbí, tak proto jsem je objednala, jinak nejsem blázen a mám věcičky vel.56 a 62. Něco je i 68, ale to už spíš dostávám a to jsou bodyčka a tak, ty se unosí vždycky. Cvok jsem, ale malej
.
Ahoj skoromamci a mamci,
jak tak ctu,tak ten MMB je asi droga,ja jsem zrovna dneska dostala kabatek a jeste cekam 1 takovej cernej roztomilouckej a laclacky…jsem taky jak utrzena,uz se tam radsi nekoukam
.Uz me i ve sporce znaji jmenem,jak tam porad chodim.
Vcera jsem byla na kontrole,vse ok,uz mi ani utz nedela
,fakt me rozciluje,ted akorat porad litam na krev jak maco.Akorat ted nevim v jakym jsem tydnu,jestli v tom co mam na metriku,nebo 32+3,to mi napsal do prukazky z velkyho utz ze 30.tt.Tak cemu mam teda verit?
Jo a DK je 2.10…zitra nastupuju do skoly na dalkovy studium,tak drzte palce..
Sifa : jejda, tak ses rozhodla zahájit studium ještě takhle před porodem ? No tak to klobouk dolů
Já hodlám taky mateřskou „využít“ ke studiu, ale zahájit bych chtěla až příští školní rok.
Jinak na MMB jsem si už dala přísný zákaz. Neexistuje Studentská, Nutella a pro mě ani Mimibazar
.
Holky a kde je ta naše upovídaná Lindusa
Mám pocit, že se neozývá už druhý den ![]()
Linduša má návštěvu z Čech, tak na nás nemá čas.. Je to tady bez ní smutný, což?? Už dlouho jsem nic neslyšela o buchtové kosti
![]()
To jo,jsem taky zvedava jak to budu zvladat,o uceni se ani tak nebojim,ale spis o to dochazeni..na netu se momentalne mooooc nudim,tak kam koukam????Na prisne zakazanej server MMB
,jinak to neslo… ![]()
Ahojky,
s mimibazarem jste mě pobavily, už tam taky moc nekoukám
, věcí máme dost. Aspoň si myslím.
Jinak já už mám i doktorku, byla moc milá i sestřička, a mám ji ani ne 4 minuty od baráku. Tak uvidíme kdo půjde ke komu po porodu. ![]()
Na koupání máme vaničku a lehátko do vaničky.
Ahojda maminy a bříška!
Právě jsem se vrátila…z UZ. Teda já tam byla ráno,ale pak jsem se stavovala ještě u našich.
V nemocnici než jsem se rozkoukala už jsem byla v ordinaci.UZ dneska dělal doktor,kterému přezdívám „pan přednášející“.Je celkem fajn,jen ty přednášky okolo,ale prý je vidět,že tomu co říká rozumím a tak mi toho říká víc.Asi budu muset přestat přitakávat,protože nějaký statistický čísla mě neberou (i když jsem matematik). Srdíčko tluče ve správném rytmu.Těhotenství odpovídá už od začátku o 14 dní mladší.Jen ta váha by prý mohla být větší.Prý jsme na hranici (ukazoval mi i grafy), mimísek váží asi 1570 g.
Jen mi nejde do hlavy jak mi s Tomem (oba nadměreční lidé) můžeme mít hubené dítě. (A jak říkala H.Růžičková:"My nemáme nadváhu,ale PODMÍRU).
Zítra jdu na normální kontrolu,tak uvidím,co tomu pan doktor řekne.
Příští UZ 11.10.
S tím omdléváním:Pěkně jsem se v ordinaci uložila na lehátko u UZ, a pan dr. začal rejdit po bříšku a prý jestli se mi nedělá špatně.A v tom to začolo, bolest hlavy,tma před očima.Takže jsem byla ucena (a jsem tomu ráda) okamžitě zaujmout polohu na boku.Samozřejmě s přednáškou o tom, proč je mi na omdlení.
Jinak dobrou chuť k čemu koliv co si s chutí dáte:hlínu, omítku,nutelu,…
PAJI …zavinovačky v Krči miminkům dávaj, ty klasický sněrovací
Takže netahej…už balíš a chystáš???
BALENÍ ......holky nezapomente připravit i věcičky pro mimča na odvoz domů, aby pak tatkové nemuseli složitě hledat a vybírat!!! Obávám se, že většinou jsou to JEN chlapi a těžko by si poradili
Já měla v autosedajdě prostě hozenou igelitku s oblečkama (dvě verze, dle počasí) a manža jen čapnul autosedačku a jel pro nás!!!
LIDUNKO …předpokládám, že platí u tebe TP 25.11. ????
LINDUSA .....asi má návštěvu a myslím, že nám to pak vynahradí nějaký románem
![]()
KRTI …super nákup, kde že jsi to pořídila????
![]()
SYLVI .....cukrovka je pryč, co by za to jiní dali
Jak malej ve školce???
IGINA …my máme kyblík a Verča se v něm vyblbla taky dost, když povyrostla, tak už byla ve velký vaně…Jen s koupáním v kyblíku jde trochu o zvyk…je to něco jiného, ale mimčům se to líbí!!! Jinak otoky hlídej…nenabrala jsi víc kilíček poslední dobou??
NICO …ty si neodpočineš ani v noci??? Děsný sny…A co jinak nového?? Jak pokračuje domácí pohoda?? A co Hanička??
SMARR …jak jako otrnulo?? Už jezdíš metrem???
Placenta bude určitě dáááááleko nahoře!!! Koukej dát vědět!!!
BEE …spisatelko…šikmoočka zkus ......mám košilku od nich…a knoflíčky má skoro až do pasu ![]()
MEDICKO …gratulace ke zkouškám
Tak dobrou noc!!
Pajina píše:
Linduša má návštěvu z Čech, tak na nás nemá čas.. Je to tady bez ní smutný, což?? Už dlouho jsem nic neslyšela o buchtové kosti![]()
Tak jestli se ti PÁJI stýská po buchtové kosti…taky jednu bolavou mám…
a ani ji raději nekomentuju…dokonce se u mě objevily i nějaké ty chutě na sexuální hrátky, ale kost buchtová tomu při pouhém pomyšelní příliš nerozumí…
JE TI UŽ DOBŘE??? VIRÓZA ODEŠLA DO VĚČNÝCH LOVIŠŤ? ![]()
Čau holky!
Ještě jsem nedočetla. Chci vás jen zpravit o tom, že v práci proběhlo všechno naprosto v pořádku, šéfka souhlasila se všemi mými návrhy a stačí jí, když projekt dokončím do konce kalendářního roku…jen s tím bude ještě o trochu víc práce, než se původně zdálo a pořád ještě nemám všechny podklady, který bych potřebovala a jsem závislá na druhých.
Ale celkově jsem moc ráda a mám dobrý pocit z toho všeho…jen ta lenora cokoli dělat…musim se přemoct!
KAČUL - WHOLE NUTS mě dneska zase dostalo…tentokrát Ritter Sport…
Jinak k šikmoočkům určo zavítám…mám to k nim kousek, tak uvidim…navíc jsem si vzpomněla na sice dost infantilní, ale přesto košilky od babičky, který myslim nějaký knoflíky měly a snad by to aspoň na doma šlo…
Ale do porodnice zkusim něco sehnat.
HOLKY - vy, co už máte mimča - Kačul - ty vzhledem k mírám budeš asi mít pro mě dobrý zkušenosti…JAKÝ PODPRDY VÁM VYHOVOVALY v době kojení a kolik jste jich kupovaly a kdy? Já se chystám asi koncem září - začátkem října vyrazit na nákup a docela mě to otravuje.
Tak bych uvítala nějaký typy a myslim, že ostatní mamči taky… ![]()
Jdu dočíst, pak možná chvilku pracovat a pak se asi zase v noci na chvilku napojim…odpo jsem zas spala, tak předpokládám, že tu zas ode mne ráno najdete románek. ![]()
Zatím pááááááááááá, případně DOBROU všem pupkandám i pupíčkům! ![]()
Bee+Qee
BEE …kojoprdky mám od Anity…jednu jsem kupovala ještě těhu a jednu po porodu, ale ta mi nakonec byla větší, protože jsem šla po tom porodu moc brzo
Takže v těhu jsem nosila asi tak 80D a pak 80E…ta větší je 80F…jinak klidně nakupuj, a nech si malinkou rezervu v košíčku, myslim, že už tolik nenarostou…Jooo a ceny teda děsný…ta 80E stála kolem 600,– a ta větší asi 1100,– Kč
Pak jsem taky hodně unosila sportovní bolérka a jednu kojoprdku ze sparu asi za 200,– na doma. Jinak jsem nosila radši bez kostic…
A whole nuts jsou děsný…já dnes taštička Mekáč a čoko rolka z hypernovy
Taky KOKO
![]()
Bee,
už celkem dobrý, díky. Ty podprndy jsem koupila cca ve 35tt, takže celkem pozdě. Během těhu se mi prsa tak o číslo zvětšila (zaplať Pambůh za to
) Při kojení sice taky ještě narostla, ale do těch podrprnd se vešla. Je celkem dobrý si koupit nějaký elastičtější, ty jsou fakt pohodlný. Já měla celkem tři - jednu fakt hezkou, s kosticí (ta už je bohužel hoodně opraná) + dvě hodně obyčejný.
Ale! jediný problém byl v obvodu kolem hrudníku. Kupodivu i když jsem si ty podprndy kupovala během těhu, tak mě potom celkem tlačily na zádech, asi byly úzké
. Ono přece jenom nosit je celej den je celkem záhul. Takže si asi koupím ještě jednu hodně volnou, aby mě nebolela záda..
Kačul , většinu věcí už mám sbaleno, ale bohužel nemám vhodnou tašku, tu mi zabral Dalibor (manžel), chodí s ní do fitka. Sice říkal, že mi koupí novou, no ale znáte to.. Asi budu muset urgovat ![]()
Tak pa, jdu hajat, siesta po obědě se nekonala ![]()
Pajina