Poradna duly
Jana Čurdová
Evíku, tak to mi je pana doktora líto ![]()
V kolikátem týdnu jsi? Já jdu ve středu a měla bych být 5+4tt, tak doufám, že už taky něco uvidíme ![]()
Diplomku mám na téma Památné stromy Havlíčkobrodska. Zdálo se mi to takový vhodný na okecávání ![]()
eviku, gratuluju k úspěšnému utz. Pana doktora je mi líto, nám se toto stalo se zubařem, bohužel ta rakovina je všude ![]()
děkuju, teď jsem 6+0 a další kontrola cca za 2 týdny, podle toho jak bude ordinovat.
Lidu - jak Ti ta diplomka jde? Já psala diplomku, když bylo malého kolem půl roku a jsem ráda, že to mám za sebou ![]()
tak to už je dost 6+0, ale snad u mě taky už něco uvidí
Chtěla bych si domů donést fotečku malého flíčku a vědět, že jsem fakt těhule. Diplomka je hroznej opruz
mě teda nebaví vůbec cokoliv psát, to se radši učím ![]()
Lidu, já myslím, že něco tam už vidět bude. Když jsem čekala Ťulíka, tak jsem taky byla u mudr. 5+4 a mám fotečku
Dneska jsem taky dostala fotečku, tak časem koupím album, a začnu tam fotečky z uTZ lepit.
Mě diplomka taky nebavila, mnohem raději jsem se učila. Ale znáš to - s chutí do toho, půl je hotovo. Tak hlavně ať „chytneš slinu“ a hooodně toho napíšeš, ať to máš z krku. Držím palce ![]()
If-ka píše:
Holky já už chci taky fotečku… sakra…ještě týden!
já taky.. na utz mám jít teď v pátek do CAR… jsem zvědavá… podle výšky hcg Mudra mluvila i o dvojkách.. no tak uvidíme… byla jste na krvi, jaké jste měly hodnoty hcg při zjištění těhu???
Já jsem po inseminaci, takže jsem těhotenství zjistila hned po 10 dnech, byla jsem na krvi 13 dní po IUI - 24DC a HCG bylo 72, pak jsem šla znovu 17 dní po IUI - 28DC a HCG bylo 549. Chystám se jít ještě jednou ve středu na krev a pak už další týden v úterý jedu na ultrazvuk do CARu, kde mi inseminaci dělali. ![]()
Já mám fotky z utz na lednici, ale budu muset něco dělat s těma Matesovýma, už blednou.
Mě se na ten utz vůbec nechce, sice bych se ráda ubezpečila, že to špinění nemá žádný vliv na pana Kloboučka, ale na druhou stranu, když tam přijdu a nebude srdíčko, tak budu stresovat do další kontroly, když bude, budu stresovat, aby tam bylo i na konci trimestru.
ahoj holky.. můžu se přidat? dlouho jsem čekala, až tu bude listopadová diskuze a málem jsem vás prošvihla.. já mám dle ms termín 1.11. podle ovulky 6.11.
k mudrovi jdu zítra, tak se těšim..
ahoj Angeelo ![]()
Sio - děkuju
Tak my jsme po obědě, pejsek vyvenčený, tak za chvíli dítko uložím ke spánku, a asi si půjdu lehnout s ním ![]()