Listopad 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2858
3.4.12 15:33

Ahojky, ráda se přidám, odpovídám 8týdnu, pro prukajdu si jde 18.4., ale zítra jdu k dr.kvuli drobnému hematomu, první večer jsem probrečela, ale snad to bude ok. Jinak srdíčko už je vidět. Termín by mi vychazel na začátek listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
3.4.12 18:50

@Bambinka1 vítej :-) :mavam:

Holky já už jsem pozítří 10tt toto utíká :-O ještě tři týdny do screeningu a ko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
3.4.12 21:40

vítám všechny nové maminy :mavam: :mavam:
mě veškerý nevolnosti skončili minulý pátek a od té doby jsem jako kdybych ani těhu nebyla… v pátek jdu na kontrolu tak snad bude vše v pořádku. určo si nechám udělat fotečku pokud bude možnost a pokud bude vše v pořádku tak letim do pompa kupovat ty vysněný dupajdy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
4.4.12 08:35

Také vítám všechny nové těhulky… :kytka:
Páji, tak to se máš. Mě se dneska ty nevolnosti ještě zhoršili.. :( dneska to bejspíš nezvládnu a budu :poblion: .. Malej něco chytl ve školce, tak ho dopuju vitamínama a čajíčkujem. Hlavně, aby se to nezhoršilo a neskočilo to na mě. 8o
Co budete dneska dělat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
4.4.12 08:45

holký, držet pěsti, za chvíli jedu na gyndu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
4.4.12 08:45

ahoj marti já se budu dnes válet a cpát se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
4.4.12 09:38

@aničkakytička - myslíme na tebe.. :)
@kabelitka - :mrgreen: to je program… Já už to doma nazvládám. Půjdu ven na procházku a zkouknu zahrádky sousedům. Potřebuju inspiraci. :dance:
No a k obědu si dám uzené krůtí filetky s bramborovou kaší. Jen nevím kolik toho sním.. :roll: Dneska nic moc žaludek. Kabelitko - tobě je dobře viď? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
4.4.12 09:44

to je krásný kolik je tady těhulek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
4.4.12 09:46

mě je špatně jen velmi zřídka a to většinou když mám prázdný žaludek, takže se najím nebo vemu bonbon a je klid.
Ven jdu odpolko ale ted vypínám pc, zapínám film a jdu spát. Celou noc sem nespala tak to musím dohnat. Oběd asi nebude, cpu se v kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
4.4.12 09:52

to já se musim hodně nutit vstát, dojít se psem a najíst se, mám plnej mrazák (jen pangas tam neni:( ) a nevim vůbec co budu jíst… nějakej nápad? co dneska vaříte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8345
4.4.12 10:00

ja som robila vcera zivansku. teda robila som ju vcera na dnesok. ale co uvarim dnes na zajtra netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
4.4.12 10:00

ahoj ženy, vítám nově příchozí těhulky..
dneska jsme byli na kontrole, jestli už nám bije srrdíččko…a viděla jsem jen tututuututututuuututuututut, srdíčko valí jako o závod:-) ..
takže paráda,…ted bych šla sppát…ale je tu takový nepořádek až hamba, takto trochu pofackuji a měla bych se učit…zkouška je za dva týdny a ještě jsem toneviděla…klasika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1218
4.4.12 10:05

@ron2011 - obrovská gratulace! :kytka: Nádhernej pocit viď? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
4.4.12 10:29

ahojky holky!!!

ron obrovská gratulace k srdíčku!!! Já jdu na srdíčko v pátek a už mám šílenou úzkost!!!!! :?

holky já dneska vezu mal=ého do Prahy takže si dám obídek někde po cestě :) :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
4.4.12 10:43

Ahoj

Můžu se k vám přidat? Termín mám teda PM 30.10 ale jsem přesvědčená, že budeme v listopadu.. :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí