Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@WTFF píše:
No neznám osobně nikoho, kdo by si našel partnerku byť jen se 3 dětmi, ale třeba budeš mít štěstí.
tak to já někoho takového znám…je to moje kamarádka, má dvě děti z prvního manželství, třetí dítko z druhého - kdyby jí jedno nezemřelo po porodu
tak má děti čtyři a dnes je naprosto spokojená s třetím chlapem, který sám má dvě vlastní děti ![]()
prostě zakladatelko neklesej na mysli…dej se do cajku a však se někdo, kdy to budeš nejmíň čekat najde
vždyt´ seš ještě mladá ![]()
Zakladatelko neboj
ja ani nehledala a nasel si on nas
jsme 3roky manzele a deti ma za vlastni
on deti nemel, ale jedno casem jeste chceme.
@ana11 píše:
Já jsem nad tím včera přemýšlela a pro mě by bylo mnohem snazší si najít chlapa s dětmi ve své péči (těch asi moc nebude). Já mám tedy děti dvě, ale přišlo by mně to spravedlivější a i pro nás oba snazší co do přijmutí „cizích dětí“. Nebylo by to jednostranné, nebo hodně nevyrovnané jako když žena děti má a muž je bezdětný, případně má víkendové děti, což nejde srovnávat.
mě to snazší nepřijde, protože krom potíží s přijetím cizích dětí ještě přibudou problémy mezi těmi dětmi. A je jistě snazší zkousnout novou starší sestru, která se vyskytuje o víkendech, než takovou, mi „bere“ maminku.
k zakl: v porodnici jsem byla s paní, která měla dvě holčičky s prvním tatínkem, dvě s druhým tatínkem a byla tam s holčičkou č. 5 a tatínkem č. 3. Vypadali spokojeně, nadšení zřejmě i druzí prarodiče - z první vnučky. Samozřejmně netuším, jak to bylo dál, s paní jsem ztratila kontakt.
@Anonymní píše:
Takže zjišťuju, že sem vlastně úplně odepsaná..
zakl.
To určitě nejsi, jen to prostě bude těžší než jako bezdětná nebo jenom s jedním dítětem. ![]()
@Anonymní píše:
Takže zjišťuju, že sem vlastně úplně odepsaná..
zakl.
A na co vlastně chceš chlapa? K čemu dneska slouží? Dětí máš dost, další nepotřebuješ. Píšeš, že se uživíš v pohodě sama. Chlapi dnes už dávno ztratili své původní využití, takže proč bys měla být zoufalá?
@zoidberg píše:
A na co vlastně chceš chlapa? K čemu dneska slouží? Dětí máš dost, další nepotřebuješ. Píšeš, že se uživíš v pohodě sama. Chlapi dnes už dávno ztratili své původní využití, takže proč bys měla být zoufalá?
Na to si přišel jak? ![]()
@zoidberg no jasně, na co vlastně chlapa, můžu být sama, úplně spokojená, jde jen o prachy a vibrátor si koupím, ne ![]()
@Anonymní píše:
@zoidberg no jasně, na co vlastně chlapa, můžu být sama, úplně spokojená, jde jen o prachy a vibrátor si koupím, ne
tak když půjdeš občas na rande, tak děcka ani nemusíš přiznávat ![]()
@WTFF to je taky fakt… jen bych si teda měla nechat udlěat nový prsa,,,
![]()
@Menora píše:
Na to si přišel jak?
Na to jsem přišel tady na emiminu ![]()
@zoidberg píše:
Na to jsem přišel tady na emiminu
To je ale strašlivá vizitka. ![]()
Prosím Tě, všechny ženské to tak nemají, jo? ![]()
@Anonymní píše:
Já teda taky ne![]()
zakl.
zakladatelko nech si udelat prsa, hlavne aby jsi netloustla a netrajdala kdyz mas ty deti, stala u plotny a varila teple vecere pak by se te mozna nejakej nacek ujal ty jo to jsou nazory tady toho chlapa
@Lili píše:
zakladatelko nech si udelat prsa, hlavne aby jsi netloustla a netrajdala kdyz mas ty deti, stala u plotny a varila teple vecere pak by se te mozna nejakej nacek ujal ty jo to jsou nazory tady toho chlapa
Ty musíš mít hodně trpký život ![]()
@zoidberg píše:
Ty musíš mít hodně trpký život
bohuzel, zatim jsem mela stesti na takove jako jsi ty…