Mám hnusná prsa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9034
5.8.18 22:15
@Anonymní píše:
Mě manžel 6 týdnů po porodu po sexu řekl, že jí mám vytahanou jak vrata od stodoly. Taky mě to strašně mrzelo. To, že mám zadek, co je vidět až z oběžné dráhy (175 cm a cca 55 kg) je normální hláška. Přesně jak ten zakladatelky chlap ten můj prohlásil, že je to prostě pravda a je jen upřímný. Jsme spolu 13 let, máme dítě. Nechová se vždy takhle. Vůbec ne. Ale když ho to chytne, tak je neskutečně hnusný. A já jsem prý jen přecitlivělá a mám problém přijmout pravdu.

A úcta nic? Je vůbec takové slovo v tvém slovníku? Mimo to 175 na 55 je podvaha jako prase. Tento výraz si mohu dovolit, když totiž toto čtu, nemohu být noblesní. :zed: Nechápu a popravdě tě ani nelituji. Ženská, co si nechá líbit takové hrubosti si koleduje o horší věci…a pak to končí domácím násilím a podobně. Chce se mi brečet, když slyším, že v 21. Století se žije, jako ve středověku. Kam jsme se posunuli? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
5.8.18 22:29
@alisekR píše:
Ano, můj manžel je noblesní. Nikdy nikomu a ani o nikom nemluví ošklivě. Ani když potká opravdu ženu, která není soudná, co do oblečení versus postavy, to nikdy nekomentuje vulgárně. Takže tak. :jazyk:

Vsak pisu, nivó se projevuje presne tak, a vidim, ze je to i napric celou familii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12628
6.8.18 00:10
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle :-(… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej :(… Tak já nevím, jsem přecitlivělá na kritiku, nebo to není úplně v pohodě?

Rekla bych..plastika to jisti, ale tobe nepomuze nic, protoze jsi vymazany k..en a ukazala mu, kde jsou dvere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33843
6.8.18 08:29
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem si doma plavky, říkám partnerovi, že mi teda moc nesedí a že v nich snad ani nemůžu nikam jít. On se na mě podíval a řekl, že to není těma plavkama, ale tím, že mám hnusný kozy..Nic jsem mu neřekla a šla jsem radši do vedlejší místnosti. Často od něj slyším podobné věci, že mám tlustý zadek, velké břicho apod. Ok, mám, ale hrozně mě mrzí, že to musí říkat zrovna takhle :-(… Pak jsem mu to říkala, a on mi na to řekl, že jen říká pravdu, protože je upřímnej :(… Tak já nevím, jsem přecitlivělá na kritiku, nebo to není úplně v pohodě?

Každá ženská je na prsa citlivá stejně tak jako chlap na to co má mezi nohama. Fakt nechápu takovou neomalenost, tomu se nedá říkat upřímnost, to je prostě hnus. Taky nejsem spokojená ale můj chlap mi pořád říká že je to ok ale když se mi to nelíbí tak že mi dá peníze na plastiku, to já ale nechci protože se bojím. Pokud se ty nebojíš tak na ní jdi, nebudeš se muset stydět a budeš mít sama ze sebe lepší pocit a nebudeš muset poslouchat kecy toho hulváta který je jistě dokonalost sama. Asi bych neměla chutˇpak spát s člověkem který se o mě takhle vyjadřuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 12:55

A jsou v reálu tak hnusná, jak on říká? Zamyslela bych se, jestli má pravdu (a holt to říká na plnou hubu), nebo jestli je to spíš otázka jeho nízkého sebevědomí a potřeby člověka shazovat. Můj první muž měl vysoké nároky na vizáž (svoji i druhých), takže jakmile jsem byť jen kilo přibrala, hned jsem to měla na talíři. Navíc občas kritizoval podle mě neoprávněně, právě kvůli tomu, že měl sám nějaké úplně jiné problémy a vybíjel si to tímhle způsobem na jiných. Můj současný muž má občas poznámky, ale neříká to až takhle moc otevřeně, a navíc to říká ve chvíli, kdy i já mu dám za pravdu, protože to tak objektivně v tu chvíli je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
6.8.18 14:10

@Anna766 Přesně řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
6.8.18 14:29
@Pucalkovic Amina píše:
A jsou v reálu tak hnusná, jak on říká? Zamyslela bych se, jestli má pravdu (a holt to říká na plnou hubu), nebo jestli je to spíš otázka jeho nízkého sebevědomí a potřeby člověka shazovat. Můj první muž měl vysoké nároky na vizáž (svoji i druhých), takže jakmile jsem byť jen kilo přibrala, hned jsem to měla na talíři. Navíc občas kritizoval podle mě neoprávněně, právě kvůli tomu, že měl sám nějaké úplně jiné problémy a vybíjel si to tímhle způsobem na jiných. Můj současný muž má občas poznámky, ale neříká to až takhle moc otevřeně, a navíc to říká ve chvíli, kdy i já mu dám za pravdu, protože to tak objektivně v tu chvíli je.

A jedno je lepší než druhé? Hulvát projevující svou „upřímnost“ neomaleností a hrubostí je přijatelnější než zakomplexovaný hulvát? :think:
I kdyby měla nejhorší prsa na světě… Nevím no, ale používat slovo hnusný v souvislosti s fyzickým vzhledem partnera… :nevim: Bála bych, jak by ustál změnu fyzična třeba v souvislostí s nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
6.8.18 14:31
@Anna766 píše:
Ono si hodně lidí plete upřímnost s hulvátstvím a legraci s výsměchem.
:palec: Jednoduše výstižné.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
6.8.18 17:38
@srpen89 píše:
Ale ona si toho burana a bezmozka omezeneho vybrala sama a dobrovolne předpokládám , kdyz s nim je ;) On se podle me takhle nezmenil ze dne na den, zkratka je to tupec uz od narozeni. Takze koho si vybrala, toho ma a musi s takovyma hlaskama pocitat. :nevim:

No budeš se divit, ale na něco podobnýho jsem taky narazila..
Nejdřív samej vtip…celkem příjemný vystupování…
Potom jsem nějak přestávala..chápat.
Pořád jsem měla takovej divnej pocit, že tady něco nahraje..
A hle za chvilku se přestal ovládat…
A začal do mě rejt jako..do zakladatelky..hledat na mě chyby…
Neustále mi předhazoval, že ženský jsou svině..že nemá rád lidi, že zvířata jsou mnohem hodnější…
Chlubil se mi jak urází jiné uplně cizí ženský že jsou staré nebo tlusté..
Byl hov.ado a ještě si na tom zakládal..
Nebyli jsme partněři…Vzala jsem kramle..až jsem se kopala do zad..

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
6.8.18 17:40
@jahuhudka píše:
Ty premyslis 8o Boze muj rekni mu ze ma malyho ptaka,smrfi mu a neumi s.ukat :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jsem nejaka vystavena z vedra, ale tohle mne rozsekalo… :potlesk: :palec: :P

• Citovat
  • Upravit
6.8.18 17:57

Tohle normální chlap nikdy neřekne, jenom nevyzrálej a neomalenej blbeček..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.8.18 18:07
@Veselý mrzout píše:
Tohle normální chlap nikdy neřekne, jenom nevyzrálej a neomalenej blbeček..
:palec:
Posmivat se a urazet partnerku, ktere kojeni zmenilo prsa je stejny fail, jako vycitat exmanicce, ze ma po x letech hlavu jako koleno.
Oboji totiz neovlivnis.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 18:12
@vonajebohyne píše: :palec:
Posmivat se a urazet partnerku, ktere kojeni zmenilo prsa je stejny fail, jako vycitat exmanicce, ze ma po x letech hlavu jako koleno.
Oboji totiz neovlivnis.

Přesně, tohle se nedělá. Všechno se dá říct s citem, a jako gentleman. Miláčku tahle podprsenka od těch plavek ti moc nesluší, ta druhá je mnohem lepší… a je klid ne… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
6.8.18 18:22
@Veselý mrzout píše:
Přesně, tohle se nedělá. Všechno se dá říct s citem, a jako gentleman. Miláčku tahle podprsenka od těch plavek ti moc nesluší, ta druhá je mnohem lepší… a je klid ne… 8)

Tak tak. Beru, kdyz me chlap poplaca po zadku, da mi pusu a rekne, ze jsem se trochu zakulatila. Asi bych nevyskala nadsenim, ale v pohode, beru a mohu s tim vlastni vuli zatocit. Ale zrovna ta prsa a u muzu vlasy (penis schvalne vypoustim ;) ) jsou casti, ktere neinvazivni metodou proste nezmenis. A ne kazdy na to ma prostredky a treba i chut podstupovat relativne zbytecne narkozu.
Vetsina z nas si je podobnych nedostatku (respektive zmen) prece velmi dobre vedoma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.8.18 18:33
@vonajebohyne píše:
Tak tak. Beru, kdyz me chlap poplaca po zadku, da mi pusu a rekne, ze jsem se trochu zakulatila. Asi bych nevyskala nadsenim, ale v pohode, beru a mohu s tim vlastni vuli zatocit. Ale zrovna ta prsa a u muzu vlasy (penis schvalne vypoustim ;) ) jsou casti, ktere neinvazivni metodou proste nezmenis. A ne kazdy na to ma prostredky a treba i chut podstupovat relativne zbytecne narkozu.
Vetsina z nas si je podobnych nedostatku (respektive zmen) prece velmi dobre vedoma.

Tak jasný, na tohle jsou ženský citlivý. Ale dala mi dvě děti ne? Tak jí přece nebudu kritizovat že už nemá prsa jako dvacítka. I když ta moje je má pořád pěkný. Mám jí rád takovou jaká je už přes dvacet let. Taky nejsem dokonalej a neříká mi to. Na dovolenou si vzala asi troje plavky, a ta situace taky nastala, říká co tyhle? A já povídám brouku máš ty tvoje krásný prsa nějaký spláclý to není ono, vezmi si ty druhý v těch si bohyně.. Šla se převléknout a všechno bylo v pohodě. Jo a s těma vlasama máš kurwa pravdu. Já jsem stará škola asi, podržím dveře, pochválím účes, mě to baví a ten úsměv co za to dostanu je k nezaplacení.. :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí