Maminka sama doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10639
14.6.12 20:08

@nellaskrobakova mam calgel a vcera jse zkousela mu dat cipek, aby mu dasna nebolela, ale to me zdrhal, tak jsem se dal nesnazila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 20:12

@mucinka2 ty se mas..me taky slibil, ze v sobotu pohlida, nebylo me zacatkem tydne dobre, dcera je na antib. taky nemocna, u malyho to vypadalo na rymu a oni zuby..Tak jsem zvedava, jestli ten slib tatinek dodrzi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 20:13

My mame na zoubky probiotika takove kulicky jmenuje se to chamomilla vulgaris a pri teplote mi rikali davat panadol sirup ale maly mi z nej zvracel tak davam jen paralen cipky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.6.12 20:14
@kkaattkkaa píše:
@mucinka2 ty se mas..me taky slibil, ze v sobotu pohlida, nebylo me zacatkem tydne dobre, dcera je na antib. taky nemocna, u malyho to vypadalo na rymu a oni zuby..Tak jsem zvedava, jestli ten slib tatinek dodrzi :think:

doktorka mi rikavala ze kdyz rostou zoubky tak se jakoby zacne obevovat rymecka ale po 2 dnech to zmizi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.6.12 20:15

Jj ted se docela snaži, když byla jen kačka tak tolik nepomahal, ale ted jo. to zase musim řict. ale je doma tak malo, že to je zřidka. hlavně vi, že jsem dala do kupy po bagru celou zahradu. on mi nadaval, vi že mi je pak blbě, že nesmim, ale ja jsem magor. :mrgreen: prostě musim dokud to nemam hotovo. ale už se těšim, jak se dovalim v ty postylce, jupiiiiiiiiiiiiiiii

je to na prd, když mate mužskyho pryč a ještě nepomuže :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 20:18

@nellaskrobakova a pomahaji ty probiotika? ja uz vazne nevim, co s nim..zitra jdu s Tynkou k dr. na kontrolu tak ji asi reknu o tom, jak maly nespi. Je videt, ze je unaveny ale proste nezabere. ja uz zacinam mit ruku mrtvou :? v postylce se kazdou chvili uhodi, tak je rev na cele sidliste :cert: :) a mam tady jeste 3 deti, tak se o ne musim taky postarat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 20:24

@mucinka2 to bud rada, ze pomaha. Ten muj prijede v patek, nekdy i v sobotu vecer a vetsinou v po, nejdyl v ut zase odjede. S malym mi vetsinou pomuze tak, ze mu ho dam do kocarku, on s nim objede barak a skonci na zahradce na pivu. Maly tam dlouho nevydrzi, tak jsou brzo zpatky… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
14.6.12 21:25

Holky teda, jak vás tady čtu jak jsou asi nějaký erupce na slunci nbo co, ale všude to stojí za h. vno :zed: já jsem si ty klece ze vzteku vyčistila sama, přítel v tahu a já bych si tu chtěla brouzdat a místo toho, musím uspávat a žehlit :zed: tak se tu mějte hezky a nejste v tom sami :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
14.6.12 21:59

@Andýsek92 :hug: taky jsem chtela zehlit, ale uz nemam silu z toho uspavani..ono mi to neutece, maximalne zitra pribude.. :pocitac: taky se mej hezky, at ti to rychle ubyva a budem se informovat :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 07:42

Holky tak muj chlap mel dnesk rano taaak silene dobrou naladu ze od 4 sem s malym spala dole v obyvaku u tchyne…nejen ze budil me tim jak furt kecal ale vzbudil mi maleho a zacal mi ho rozesmivat do 5 mi trvalo nez maly usnul mam sto chuti ho zabit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 07:43
@kkaattkkaa píše:
@nellaskrobakova a pomahaji ty probiotika? ja uz vazne nevim, co s nim..zitra jdu s Tynkou k dr. na kontrolu tak ji asi reknu o tom, jak maly nespi. Je videt, ze je unaveny ale proste nezabere. ja uz zacinam mit ruku mrtvou :? v postylce se kazdou chvili uhodi, tak je rev na cele sidliste :cert: :) a mam tady jeste 3 deti, tak se o ne musim taky postarat..

ja bych rekla ze jo ale nas maly je malinky mame teprve pul roku nevim jestli to bude zabirat skoro u rocniho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
15.6.12 09:30

Koukam, že tu meleme všechny z posledniho. ja jsem strašně unavena, už se těšim na zitra, jak se rano dosspim. :dance: teda pokud mě nechaj, ono taky se muže stat, že kačenka za mnou bude pořád běhat. :roll: :mrgreen:

s dětičkama taky pořád traoeni. ja mam zase 14m chlapečka a ten ma atopicky ekzem, alergii a ted už strašně dlouho rymu, kruhy pod očima a řidkou stolici tak taky liotame. v utery zase nějaky stěry, krev už byla dobra. no uvidime, je mi ho lito.

vikend ma byt krasny tak si to užijemeeee @kkaattkkaa tak naštěsti ten muj funguje, malo, ale funguje. tentokrat taky přijede v patek, jinak sobota a v neděli nebo ponděli frči. ted tady pořad člověk něco zařizuje, někdy mě to nebaví, ale jinak to nejde. tchyně raději ani nezavola, mamča je nemocna, občas pohlída, ale nejde to moc často.
HOLKY jsme statečny, fakt ženska toho vydrží :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.12 09:34

@mucinka2 od kdy ma tvuj chlepecek ten ekzem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
15.6.12 10:57

@nellaskrobakova od narozeni. nejhorší to bylo od 3-8m to měl i po celym tělíčku. ted už JEN v zahybech, někdy se to zhorší, ale už mame vychytany kremy. přez zimu to byla parada, neděla mu dobře vedro. tak počítam, že to zase začne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
15.6.12 10:58

@mucinka2 To teda jsme statecny..Dnes jsem byla na kontrole s dcerou, ma antib. az do utery..Ona nesmi chytit zadnou infekci, pac ma cystickou fibrozu, alergii, exem taky, hlavne na podzim a zjara.. :,( chudak maly, je to na nervicky, kdyz jsou deti nemocny a je jim spatne a chces pomoct a nevis jak :( :hug: tak drzim palce, at se uzdravi. volal me chlap, ze pokud se stihne dnes vratit, tak az nekdy v noci..tak jsem zvedava, jestli zitra pohlida, nebo bude dospavat…jo ma byt hezky, aspon nejake pozitivum :lol: @nellaskrobakova co jsi dala chlapovi k veceri, ze mel takovou naladu? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová