Maminky Prostějov

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
9.4.15 15:19

@nelinka204 ahoj, jsem mladá maminka z Prostějova, mám měsíční holčičku a nemáme moc s kým chodit na procházky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.4.15 15:25

@hanie ahojky a kde bydlíš…mi na Libušince…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.4.15 15:35

@nelinka204 na Norské u Koliby. Jak si stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.4.15 16:01

@hanie asi starší než ty…mě bude letos 32…a tobě je kolik…mi jinak jezdíme často na procházky do parku k hvězdázně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.4.15 16:10

@nelinka204 23 :) tak pokud věkový rozdíl nevadí, můžeme se někdy jít projít spolu. Nebydlím tu nijak dlouho, kamarádka se odstěhovala a partner je workoholik :D A už začíná být hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.4.15 16:18

@hanie já v pv bydlím už 14 let jinak jsem z Mikulovic okr. Jeseník…taky tu moc kamarádek nemám jen jedna z porodnice když se mi narodila dcerka 2013a ta má taky 2 děti, ale je kadeřnice na živnostnák a věčně nemá čas…tak budu jen ráda, když se k nám přidáš…věk určitě nehraje žádnou roli…já jen čekám až mi dorazí tandemový kočárek at můžeme vyrážet na delší dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.4.15 16:26

Ahoj ženy, jsem taky z Pv. Ale teprve čekáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.4.15 16:30

@Tara83 ahojky to vůbec nevadí…kdy se ti mimi má narodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.4.15 17:53

@nelinka204 Ahoj, narodit se mají někdy v červenci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.4.15 18:57

@Tara83 jé…dvojčátka…tak to je radosti, taky máme jedny 1 měsíční ve vchodě a je to páreček…asi jsme stéjný ročník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.4.15 19:55

@nelinka204 Taky čekáme páreček :-) To jsme stejný ročník. Venku začíná být krásně, tak se snažím být venku, dokud se můžu hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
9.4.15 20:39

@Tara83 je to nejspíš velká zátěž pač tělo je stavěné jen na jedno mimi…ale uteče to jak voda a budeš mít ty drobečky u sebe…já mám Nelinku 2 roky a Jiříka 3,5 měsíce a je to skoro jak dvojčata pač malá vyžaduje dost pozornosti…taky jsem se snažila v těhu být co nejvíc venku…procházky jsou hodně prospěšné…jsi prvorodička…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
9.4.15 20:45

@16Peťule13 Ahoj, já jsem v Kralicích bydlela a teď už 3 roky bydlím v Hrubčicích, ale v Kralicích jsme pořád dost:)
A kolik ti je roků? Já mám teda dvouletou holčičku a tento měsíc mám termín s druhým miminkem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
9.4.15 21:41

@nelinka204 To jo, to máš skoro horší než dvojčata, každé vyžaduje něco jiného…Já to budu mít jen dvojmo. Kam tady všude chodíte na procházky? Jo a co předporodní kurzy tady v Pv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
10.4.15 07:54

Ahojky mi většinou chodíme do parku k hvězdárně…pak taky záleží s kým jdeme…někdo si chce sednout na čaj a povídat si…takže kavárna s dětským koutkem…pokud si dobře vzpomínám, tak předporodní kurzy jsou přímo v nemocnici vede je vrchní sestra porodního oddělení a nejsou moc drahé…najdeš to na stránkách prostějovské porodnice…já ale na žádné nechodila…cvičila jsem doma podle dvd…při prvním porodu mi to bylo stéjně všechno prd platné pač malá byla špatně narotovaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová