Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji za uklidnění, asi zbytečně stresuju
nejhorší je, že člověk má internet a tam najde kde co
takže radší už nebudu nic googlit
on se nám totiž malý vytáhl hodně do delky, tak je taková hubená žížalka
a asi je to i tím, že mám první, tak se o něho bojím ![]()
Ahojky holky můžu se k vám přidat? je mi 25 jsem od Holešova, mám doma dvou měsíční slečnu a nemáme tady nikoho na popovídání ani na procházky…
Ahoj, my jsme od Holešova docela kousek…mám 7měsíčního chlapečka…
No jsme sice z Mladcové, ( to je část Zlína), ale když tady sjedem na Rackovou a Lechotice (tam jsem
bydlela)tak jsme v Holešově cobydup asi za 15 minut. Kde přesně bydlíš?
ahoj můžu se přidat? Jsem z podhoří a máme doma 3 a půl měsíčního chlapečka ![]()
Já jsem z Přílep je to o nějaký kilometr blíž Zlínu než Holešov
, ale ve Zlíně jsem pracovala, než jsem odešla na mateřskou. Ale tak to je kousek, my můžem zase dojet do Zlína, určitě je tam víc možností kam zajít než tady v Holešově. Tady je tak pro maminky akorát cukrárna Vendula a to je všechno ![]()
A ve Zlíně ted mají otvírat nějakou kavárničku přímo pro maminky co jsou hlavně na mateřské, mělo by to být na ul. Soudní, místo nějaké bývalé kavárny. Akorát to bude ve 2. patře, ale naštěstí je tam výtah ![]()
ahoj 1katka7 ![]()
No určitě se můžem nějak domluvit, není problém…o té kavárničce vůbec nevím, ale asi tuším kde tu bude, je tam totiž jedna jediná kavárna ve 2. patře jak píšeš, párkrát jsme tam byli, tak to bych měla opravdu kousek, to jenom sjedu do centra. Na Soudní docela často i parkujem, tak to můžu pozjišťovat a omrknout.
![]()
Katuš a Ty jsi z Podhoří z paneláku? Já mám v tom dlouhém rodiče a i jsem tam bydlela…to je super!!! ![]()
Holky hodně štěstíčka v tom novém roce 2014, ať nám ti naši prďošci krásně rostou a jsou hlavně zdraví!! ![]()
Ahoj maminky, bydlíme na JS, mám holčičky (21měsíců, 3 měsíce), ráda bych našla kamarádku s dítětem/dětmi na kafe, procházky nebo na hřiště, všechny mé známé se letos rozutekly zpátky do práce a ráda bych si s někým popovídala. Eva
Ahoj my jsme z Mladcové s chlapečkem 7 měsíců a 13 let (to už není chlapeček) a také hledáme kámošku…Kde na Svazích bydlíš? ![]()