Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2900
20.11.17 11:46

A ještě jsem našla jeden starší článek se seznamem dalších organizací pomáhajících těhotným ženám ve složité situaci. Nevím, nakolik jsou informace aktuální, ale třeba ti to k něčemu bude (nebo některé další, která by tuto diskuzi četla).
 http://baby-friendly-blog.pise.cz/…potratu.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
20.11.17 11:56
@jankajj píše:
Brumdinka: pilulka na vyvolání potratu, to je u nás legální? 8o

Je legální. Že je to hnus fijalovej je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
20.11.17 12:03

@brumdinka Ahá díky za osvětlení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.11.17 12:36
@Anonymní píše:
Co bych dala za manžela, co mě pošle na potrat. Naopak mi to zakázal. Těhotná být vůbec nechci…

Paneboze jdi si do jiny diskuze a neotravuj tady zensky, ktery miminko chteji, ac nebylo planovane :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.11.17 12:39
@Anonymní píše:
Ahoj, ted prozivam to same. Mame 4 lete dite a ja zjistla, ze jsem tehotna. Rekla jsem to muzi a chce abych sla ns potrat. Jsem z toho psychicky uplne v pr.eli. Jenom brecim, nedokazu to. On semno nemluvi. Nejradsi bych ho nakopla, aby se probral.

Normalne bych ho nakopala, at se probere…tak on nechce, abys brala ha, jinak se nechrani a pak vyrukuje s timhle? :pocitac: pokud miminko chces, nechod na potrat! :hug: budes si to vycitat cely zivot…my s manzelem miminko chceme, poprve sem mela ZT v 17tt, prestalo bit :srdce: :( bylo to nejhorsi obdobi v mem zivote. Po 3 mesicich jsem znovu otehotnela a ted si to strasne uzivame :kytka: chystame se na 1. screening a tesime se i bojime moc zaroven…rozhodne se nenech do niceho tlacit a rozhodni se dle sebe, tohle uz nevratis… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.17 16:16

Ja se bojim, ze kdyz si ditte necham. Nebude ho mit rad. A furt mi bude neco vycitat. Kdyz ho dam pryc, odejdu i od chlapa. Nemohlw bych vedle neho dal zit. No zatim se semnou furt nebavi a kouka na me jak na prasivou.

• Citovat
  • Upravit
7712
20.11.17 16:22

Tak pokud rikas, ze kdyz ho das pryc, odejdes od nej, tak si ho nech, pokud to tak citis, a pokud to nepujde, odejdi i tak.. S takovym chlapem, kterej nechce vlastni dite a chce, abys sla na potrat, bych nemohla byt :( drzim palce, snad manzel zmeni nazor, drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
20.11.17 17:07
@Anonymní píše:
@Jahudka82 jsem na uplnym zacatku. Jsem s dcerou jeste doma, delam Vs. O dceru se stara velmi pekne, maji se radi. Ikdxz si mysli, ze ho bude poslouchat na slovo a kdyz neposloucha je hned na nervy. Jeho rodice nic. Dedecek mslou vidi tak jednou za 3 mesice a kdyz se dozvedel ze ji cekame, tak z toho bxl spatny. Je mu 70. Tchyne vidi dceru jednou za mesic s nama. Nikdy ji nehlidala. To moje rodice, jsou ti co se zajimaji a dceru strasne moc miluji. Js mam brachu o 5 let mladsiho a je strasne rada ze ho mam. Moc si spolu rozumime i ted v dospelosti, jsko stryc je bajecny. Kdyz bxl maly, starala jsem se o neho a bylo to moc fajn. Dcera sams mi nekolikrat rikala, ze chce bratricka nebo sestricku.

Tak aspon ze mas podporu ve sve rodine, kdyz by doslo na lamani chleba, tim spis na potrat nechod, vasi ti urcite pomuzou, kdyz to bude nutne, ale doufam uz kvuli tobe a tem detem, ze nebude a ze si to v palici srovna, sobecek. Omlouvam se, prehlidla jsem tu informaci, ze mate holcicku, tak tim spis se divim, ze by se ten tvuj, jako skoro kazdy chlap, nechtel jeste pokusit mit kluka! :think: ;) Na to by nezabral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.17 17:21
@Jahudka82 píše:
Tak aspon ze mas podporu ve sve rodine, kdyz by doslo na lamani chleba, tim spis na potrat nechod, vasi ti urcite pomuzou, kdyz to bude nutne, ale doufam uz kvuli tobe a tem detem, ze nebude a ze si to v palici srovna, sobecek. Omlouvam se, prehlidla jsem tu informaci, ze mate holcicku, tak tim spis se divim, ze by se ten tvuj, jako skoro kazdy chlap, nechtel jeste pokusit mit kluka! :think: ;) Na to by nezabral?

Nevim, ze by mozna mohl mit syna ho asi nebere. Podporu rodiny bych mela, ale zas nechci je tak vyuzivat. Kor s 2 detma. Nejvic me mrzi, jak se ke me chova. Vidi ze, se trapim, brecim a nic. On sam omdliva kdyz mu berou krev a me necha jit ns potrat.

• Citovat
  • Upravit
17972
20.11.17 18:56
@Anonymní píše:
Nevim, ze by mozna mohl mit syna ho asi nebere. Podporu rodiny bych mela, ale zas nechci je tak vyuzivat. Kor s 2 detma. Nejvic me mrzi, jak se ke me chova. Vidi ze, se trapim, brecim a nic. On sam omdliva kdyz mu berou krev a me necha jit ns potrat.

Chapu…jo, soustat to by jim slo, ale nasledky uz resit nechteji, musi to byt smutny se takhle zklamat ve vlastnim manzelovi po x letech…a i kdyby se vzpamatoval a postavil se k tomu jako chlap, kdyz uz si to spiskal, uz bude ta duvera z tve strany stejne asi dost nahlodana, aspon pro me by to bylo neco, pres co bych se jen tak nepřenesla, jakoze vsechno odpusteno, zapomenuto, dobry, jedeme dal…tak at mu to vysvetli treba tvuj tata, ze u nich mas dvere vzdy otevrene a at si dobre rozmysli, co chce, ze vas taky muze ztratit…jestli mu to za ten klid stoji…blby je, ze argumenty typu „uz to pak znovu jit nemusi, az budes chtit“, jsou houby platny, pokud je vylozene rozhodnutej, ze dite nechce. Ja bych se asi s holkou sbalila a sla k tem rodicum (nebo v mem pripade spis nejake kamaradce, co bydli sama) na par dni, aby se mu to rozlezelo, a ty fotky mu posli do mailu, kdyz mu to strcis pod nos doma, odbyde te, at mu s tim das pokoj, bych se vsadila. Takhle bude mit cas o tom premyslet bez zbytečných emoci…a az si pro vas prijede k vasim (driv bych se nevracela, nez se omluvi a vysvetli, co ho k tomu vedlo a nejlip si nasype popel na hlavu, jakej byl „rohatej skot“), zaslouzil by si od tvyho taty pres hubu…nebo aspon nejakou duraznejsi promluvu do duse, pokud teda ma neco takovýho, kdyz je schopnej tak necitlive reakce…ma na tom svuj podil jednou, to je bez debat, nemuze proste delat, ze se ho to netyka a chovat se k tobě i k tomu vyvijejicimu se zivotu jako ke kusu hadru…jeste aby nakonec rekl ze to neni jeho ne, i to se nekdy bohuzel stava…druha vec je, proc nechtel abys brala HA - co ti vubec do tohohle ma co kecat, a pak veskerou zodpovednost hodit na tebe, at „si to nejak vyresis“? Kdybych vedela, ze to 2.dite az tak moc nechce, asi bych ji brala i tak s tim, ze bych se mu pokusila vysvetlit, ze prerusovani proste neni moc spolehlive, a ze se chces jistit i jinak, proste pasek+ksandy, i kdyz znam pary, kterym to funguje uz dlouho ale v kombinaci s metodou plodnych a neplodnych dnu…preju kazdopadne hodne stesti a at to dopadne ke tve spokojenosti, resp.vas obou idealne! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
20.11.17 19:07
@Anonymní píše:
Ahoj, ted prozivam to same. Mame 4 lete dite a ja zjistla, ze jsem tehotna. Rekla jsem to muzi a chce abych sla ns potrat. Jsem z toho psychicky uplne v pr.eli. Jenom brecim, nedokazu to. On semno nemluvi. Nejradsi bych ho nakopla, aby se probral.

V drtivé většině se ženám, které šly na potrat z donucení, zhroutí vztah, protože je to psychicky semele. Osobně bych chlapovi řekla, že si dítě nechám i za cenu jeho odchodu. Tečka. Ale můj život na chlapovi nestojí, chlap buď je nebo ne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.11.17 19:14
@Anonymní píše:

Svému dítěti můžeš dát v životě mnoho věcí, ale jedna z nejdůležitějších je sourozenec. Na potrat bych nikdy nešla. Když to uděláš, stejně si manžela přestaneš vážit a vztah to zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
20.11.17 19:30

@divine woman Presne tak, uz bych se na nej nemohla ani podivat bez totalniho pohrdani a odporu, natoz s nim jeste pak spat! :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.17 19:55
@Jahudka82 píše:
Chapu…jo, soustat to by jim slo, ale nasledky uz resit nechteji, musi to byt smutny se takhle zklamat ve vlastnim manzelovi po x letech…a i kdyby se vzpamatoval a postavil se k tomu jako chlap, kdyz uz si to spiskal, uz bude ta duvera z tve strany stejne asi dost nahlodana, aspon pro me by to bylo neco, pres co bych se jen tak nepřenesla, jakoze vsechno odpusteno, zapomenuto, dobry, jedeme dal…tak at mu to vysvetli treba tvuj tata, ze u nich mas dvere vzdy otevrene a at si dobre rozmysli, co chce, ze vas taky muze ztratit…jestli mu to za ten klid stoji…blby je, ze argumenty typu „uz to pak znovu jit nemusi, az budes chtit“, jsou houby platny, pokud je vylozene rozhodnutej, ze dite nechce. Ja bych se asi s holkou sbalila a sla k tem rodicum (nebo v mem pripade spis nejake kamaradce, co bydli sama) na par dni, aby se mu to rozlezelo, a ty fotky mu posli do mailu, kdyz mu to strcis pod nos doma, odbyde te, at mu s tim das pokoj, bych se vsadila. Takhle bude mit cas o tom premyslet bez zbytečných emoci…a az si pro vas prijede k vasim (driv bych se nevracela, nez se omluvi a vysvetli, co ho k tomu vedlo a nejlip si nasype popel na hlavu, jakej byl „rohatej skot“), zaslouzil by si od tvyho taty pres hubu…nebo aspon nejakou duraznejsi promluvu do duse, pokud teda ma neco takovýho, kdyz je schopnej tak necitlive reakce…ma na tom svuj podil jednou, to je bez debat, nemuze proste delat, ze se ho to netyka a chovat se k tobě i k tomu vyvijejicimu se zivotu jako ke kusu hadru…jeste aby nakonec rekl ze to neni jeho ne, i to se nekdy bohuzel stava…druha vec je, proc nechtel abys brala HA - co ti vubec do tohohle ma co kecat, a pak veskerou zodpovednost hodit na tebe, at „si to nejak vyresis“? Kdybych vedela, ze to 2.dite az tak moc nechce, asi bych ji brala i tak s tim, ze bych se mu pokusila vysvetlit, ze prerusovani proste neni moc spolehlive, a ze se chces jistit i jinak, proste pasek+ksandy, i kdyz znam pary, kterym to funguje uz dlouho ale v kombinaci s metodou plodnych a neplodnych dnu…preju kazdopadne hodne stesti a at to dopadne ke tve spokojenosti, resp.vas obou idealne! :hug:

Uz u rodicu jsem, mela jsem v planu jsem jet uz driv. Jsem rada, ze ho chvili nevidim. Ha jsem nebrala, protoze mi rekl zr je to zbytecna chemie. Vubec by me nenapadlo, ze bude tskhle vyvadet. Dobre vi, zr druhy by nekdy bylo. Jeste mi rekl, ze ted to dame pryc a za 2 roky udelame jiny :pocitac:. Ja kdybych nebyls srab, tak ho zabiju holyma rukama. On zamnou neprijde, dcera se po nem bude ptat a to pak mi nic jinyho nezbyde nez se vratit. Jeste ze mam ji drzime nad vodou.

• Citovat
  • Upravit
25897
20.11.17 20:07
@Anonymní píše:
Uz u rodicu jsem, mela jsem v planu jsem jet uz driv. Jsem rada, ze ho chvili nevidim. Ha jsem nebrala, protoze mi rekl zr je to zbytecna chemie. Vubec by me nenapadlo, ze bude tskhle vyvadet. Dobre vi, zr druhy by nekdy bylo. Jeste mi rekl, ze ted to dame pryc a za 2 roky udelame jiny :pocitac:. Ja kdybych nebyls srab, tak ho zabiju holyma rukama. On zamnou neprijde, dcera se po nem bude ptat a to pak mi nic jinyho nezbyde nez se vratit. Jeste ze mam ji drzime nad vodou.

Chová se jako pěkný idiot. Teď „to“ dáme pryč a za 2 roky uděláme jiný :cert: :cert: :cert: bych mu asi poladila ciferník. Zůstaň u rodičů a psychicky si odpočiň. A domů nechvátej, momentálně tam máš blba, ale třeba se mu ještě rozsvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí