Manžel mě nutí jít na potrat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.11.17 16:14

Jeho slova nevyvinuty zarodek. Je to marny, vul to je. Ale co ja z toho mam.
Jinak uznava, ze je to jeho chyba, ale to je tak asi vse.

• Citovat
  • Upravit
12805
21.11.17 16:20
@Anonymní píše:
Tak jsem jeste psala at me netrapi a zr to spolu zvladnem. A treba to bude kluk. Nic ani to s nim nehne. Mysli si, zr by se tehotendtvi melo planovat a souhlasit by meli oba. A ze ma jen par milimetru. On to vubec nebere jsko dite.

hele, přece není řiditel tvého těla, aby rozhodoval, kdy máš jít na potrat a kdy rodit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 16:24
@drewlet píše:
hele, přece není řiditel tvého těla, aby rozhodoval, kdy máš jít na potrat a kdy rodit 8o

To ne, ale sams na dve deti? Bojim se, ze to nezvladnu.

• Citovat
  • Upravit
2900
21.11.17 16:38
@Anonymní píše:
Tak jsem jeste psala at me netrapi a zr to spolu zvladnem. A treba to bude kluk. Nic ani to s nim nehne. Mysli si, zr by se tehotendtvi melo planovat a souhlasit by meli oba. A ze ma jen par milimetru. On to vubec nebere jsko dite.

A zkoušela jsi mu ukázat, jak dítě aktuálně vypadá? Říct, že už mu bije srdíčko? V kolikátém týdnu vlastně jsi?
Mně tohle udělat můj muž, tak bych mu omlátila obrázky z potratů o hlavu a řekla, že až se on pomalounku rozřeže na kousíčky a zvládne to, aniž by ho to bolelo, pak budu o potratu uvažovat. Protože nervová soustava se vyvíjí jako jedna z prvních a dítko už cítí bolest. Tak aby si tatíček uvědomil, jakou bolest chce způsobit. Uááá, mě to tak točí, kéž by šlo dát chlapovi přes hlavu, aby se mu rozsvítilo, on padl na kolena a odprosil tě za to, jak se choval.
Kdyby náhodou došlo k rozchodu, určitě to zvládneš. I finančně. Budeš mít nárok nejen na alimenty, ale bude muset platit i na nezaopatřenou manželku nebo jak se to jmenuje. Ale snad se chlap brzo vzpamatuje, moc bych ti to přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 16:44
@Melpel píše:
A zkoušela jsi mu ukázat, jak dítě aktuálně vypadá? Říct, že už mu bije srdíčko? V kolikátém týdnu vlastně jsi?
Mně tohle udělat můj muž, tak bych mu omlátila obrázky z potratů o hlavu a řekla, že až se on pomalounku rozřeže na kousíčky a zvládne to, aniž by ho to bolelo, pak budu o potratu uvažovat. Protože nervová soustava se vyvíjí jako jedna z prvních a dítko už cítí bolest. Tak aby si tatíček uvědomil, jakou bolest chce způsobit. Uááá, mě to tak točí, kéž by šlo dát chlapovi přes hlavu, aby se mu rozsvítilo, on padl na kolena a odprosil tě za to, jak se choval.
Kdyby náhodou došlo k rozchodu, určitě to zvládneš. I finančně. Budeš mít nárok nejen na alimenty, ale bude muset platit i na nezaopatřenou manželku nebo jak se to jmenuje. Ale snad se chlap brzo vzpamatuje, moc bych ti to přála.

Jsem v 6 tydnu. Vse jsem mu rekla, jsk vypada, ze citi bolest…
Nic, vezmu prasek a je to.

• Citovat
  • Upravit
21.11.17 16:45

Nemůže Ti poručit, co máš a nemáš dělat. Zvlášť, když jde o lidský život. Je to přece jeho dítě a byl u toho, když bylo počato.. Jak může blízká osoba tak necitelně reagovat.. Je to manžel, dítě máte zatím jedno a už čtyřleté… kvůli své pohodlnosti by ukončil život svého potomka? Možná jen zpanikařil a reagoval naprosto nevhodně. Po pár dnech vychladne. Ty sebou nenech manipulovat.
Ten by mě tedy nas… :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
21.11.17 16:48
@Anonymní píše:
To ne, ale sams na dve deti? Bojim se, ze to nezvladnu.

Taky bych se bála. Kdo by se nebál. Ale přesto bych na potrat nešla. Určitě ne v situaci kdy mám jen jedno dítě, to první už trochu odrostlejší a o druhé dítě bych stála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.17 16:48

@Anna766 Přesně mi čteš myšlenky! Teď se mi to nehodí do krámu, padej na potrat.. Za dva roky budu slzet dojetím nad pozitivním testem a jiným těhotenstvím, ale teď ne… Jako takhle si to nějak představuje?
Fakt to myšlení chlapů někdy nechápu. Zvláště když nejvíc práce a starostí padne beztak na ženu. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
21.11.17 16:53

Jen kdyby na ten potrat měli chodit chlapi, to už by tak jednoduše neviděli. Tak hlavně že on si dával pozor, to si měl dávat o to víc když dítě nechtěl :jazyk: S přerušovanou se musí počítat s nehodou a rozhodně ne to řešit takhle :cert: :cert: Pro něj totiž o nic nejde, on ty problémy řešit nebude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
21.11.17 17:06
@Anonymní píše:

Pár milimetrů asi chybělo jemu, když ho nevyndal včas. :zed: A kdy jako bude nenarozené dítě dost velký, aby si nezasloužilo smrt?!! To, že se vám povedlo počít, i když jste to neplánovali, není o tom, že by jeden z páru měl nést následky a ten druhý si zahříval koule v křesílku u telky! :pocitac: Sorry za ty výrazy, ale čtu tenhle hnůj už od jeho zveřejnění a začínám mít těch chlapských keců dost! Být to můj chlap, tak dostane pěkný kopanec tam, kde je nejcitlivější! Kašli teď na něj a měsíc se s ním nebav, možná vystřízliví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
21.11.17 17:13
@Anonymní píše:
Jeho slova nevyvinuty zarodek. Je to marny, vul to je. Ale co ja z toho mam.
Jinak uznava, ze je to jeho chyba, ale to je tak asi vse.

Nejen vul, on je korunovanej! :pocitac: :cert: Ze uznava svuj dil viny je sice hezky, ale jinak si to představuje jak Hurvinek valku…ted jeste ne, a co kdyz za ty dva roky rekne „uz ne“,ze uz je na to starej nebo si nakde jiny duvod? Vem ho s sebou k doktorovi, ten uz mu to vysvetli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
21.11.17 17:22
@Vlaďka 83 píše:
Pár milimetrů asi chybělo jemu, když ho nevyndal včas. :zed: A kdy jako bude nenarozené dítě dost velký, aby si nezasloužilo smrt?!! To, že se vám povedlo počít, i když jste to neplánovali, není o tom, že by jeden z páru měl nést následky a ten druhý si zahříval koule v křesílku u telky! :pocitac: Sorry za ty výrazy, ale čtu tenhle hnůj už od jeho zveřejnění a začínám mít těch chlapských keců dost! Být to můj chlap, tak dostane pěkný kopanec tam, kde je nejcitlivější! Kašli teď na něj a měsíc se s ním nebav, možná vystřízliví…
:palec: :potlesk: presne, a zadneho „omylu“ uz by se nedopustil, protoze by nemel čím:-))) Tak se mel nechat sterilizovat asi, kdyz nevi kdy ho ma vyndat - o kapickach lasky asi neslysel…ze by v mladi necetl Bravicko? :mrgreen: Blbecek, pri odberu krve omdliva, bych ho chtela videt kdyby mel jit na potrat on. OK, bych mu rekla, ja si to necham vzit, ale ty si nechas ufiknout koule! Pokud bych mu je neurizla sama i s tim mezi nima, aby se to uz nemohlo neplanovane opakovat! Fakt chlap do nepohody tohleto! :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
21.11.17 17:36

Tvůj manžel je ohromný sobec a egoista bez špetky empatie. To, že teď dítě nechce a přišel na to bohužel až v momentě, když už je “pohnojeno”, se sice nezodpovědným jedincům stát může, druhá věc je, jak se v té situaci postaví. A on jasně ukázal, že mu nezáleží nejen na tom dítěti, ale ani na tobě. Nezajímá ho, co prožíváš a jak se trápíš :(! Nikdo neví, jak to dopadne, ať se rozhodneš tak nebo jinak. Pokud se rozhodneš těhotenství přerušit kvůli svému muži, aby byl klid, je potřeba si uvědomit, že on se díky tomuto kroku nezmění, bude to vždycky ten samý egoista a v tvých očích navždy “vrah”, co tě připravil o dítě. V případě, že si dítě necháš jsou dvě varianty: první ta, že si později uvědomí, jaký to byl hňup a bude dítě milovat. Druhá, že se vztah rozpadne a ty si dříve nebo později najdeš člověka, který vás bude mít rád a bude si vás vážit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.17 17:40
@ewelinka píše:
Tvůj manžel je ohromný sobec a egoista bez špetky empatie. To, že teď dítě nechce a přišel na to bohužel až v momentě, když už je “pohnojeno”, se sice nezodpovědným jedincům stát může, druhá věc je, jak se v té situaci postaví. A on jasně ukázal, že mu nezáleží nejen na tom dítěti, ale ani na tobě. Nezajímá ho, co prožíváš a jak se trápíš :(! Nikdo neví, jak to dopadne, ať se rozhodneš tak nebo jinak. Pokud se rozhodneš těhotenství přerušit kvůli svému muži, aby byl klid, je potřeba si uvědomit, že on se díky tomuto kroku nezmění, bude to vždycky ten samý egoista a v tvých očích navždy “vrah”, co tě připravil o dítě. V případě, že si dítě necháš jsou dvě varianty: první ta, že si později uvědomí, jaký to byl hňup a bude dítě milovat. Druhá, že se vztah rozpadne a ty si dříve nebo později najdeš člověka, který vás bude mít rád a bude si vás vážit…

Jo presne, on me nemuze mit vubec rad, coz teda neskutecne boli. A jestli pujdu na potrat, odejdu od neho. To vim na 100%. S nim bych uz nemohla byt.

• Citovat
  • Upravit
17021
21.11.17 17:43
@Anonymní píše:
Ahoj, ted prozivam to same. Mame 4 lete dite a ja zjistla, ze jsem tehotna. Rekla jsem to muzi a chce abych sla ns potrat. Jsem z toho psychicky uplne v pr.eli. Jenom brecim, nedokazu to. On semno nemluvi. Nejradsi bych ho nakopla, aby se probral.

Ahoj,

nikdo tě nemůže nutit jít na potrat a to ani tvůj muž. To ty s tím vědomím budeš muset žít. Osobně znám pár holek, které na potrat šly, všechny toho litovaly a většina z nich do dvou let otěhotněla, nejpozději za 5let. A to ať už z novým partnerem, nebo s tím, který potrat chtěl. Potratu litují a slaví předpokládaný den TP.
Nevím jaká je tvá životní situace, ale k 4letému dítěti sourozenec nebude až tak náročné, jako mívají holky s menším věkovým rozdílem :-)

Přeji, aby se situace vyřešila k všestranné spokojenosti (a že k vám přibude nové miminko, které nakonec manžel bude milovat stejně jako syna) :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí