Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Nemuzu tomu uverit. Chlap se vzpamatoval a bude rad kdyz si dite nechame. Jsem z toho tak v soku, ze jsem ted spala jak zabita. Dekuju vam vsem, jste moc hodne![]()
No hura, tak to ma u mě jediny a veliky stesti!:) a co ze tak najednou, že by fakt jen potreboval vic casu to stravit? Ale trochu vic empatie taky mohl projevit, nez te nechat takhle vydusit no. Hlavne ze to dopadlo k spokojenosti vas obou.
![]()
Holky ja mu to jen tak nedam, to mi verte. Jsem rada, ze to ze me vsechno spadlo.
@Jahudka82 píše:
No hura, tak to ma u mě jediny a veliky stesti!:) a co ze tak najednou, že by fakt jen potreboval vic casu to stravit? Ale trochu vic empatie taky mohl projevit, nez te nechat takhle vydusit no. Hlavne ze to dopadlo k spokojenosti vas obou.![]()
Jo asi potreboval cas. Ono to bude znit zvlaste, ale on deti miluje a deti miluji jeho. Deti od pribuznych a zmamych k nam chodi a chteji jen muze na blbnuti. Dceru velmi zboznuje, mydlim zr bude i to druhe.
Je mozny ze tsky videl nejaky ty fotky a videa.
@Černá vdova píše:
Jsem ráda, že jsi to napsala s tím dítětem, měla jsem od rána podobnou myšlenku, ale nevěděla jsem, jestli je vhodné to sem dát.
A s rodiči: je klidně možné, že jí řekli, že jí jednou pomůžou a podruhé už ne. Taky je možné, že jí je to fakt už blbé znovu je znovu žádat o pomoc.
A hlavně, zakladatelka si musí zvážit, jestli to zvládne sama. Protože se jí může stát, že na to zůstane sama. Finančně i jinak.
No jak uz jsem naznačila, mozny je vsechno, my nevime, jaký presne maji vztah, muzeme jen hadat, z toho co napsala nebo podle sebe, jaka by byla reakce. Ale ted uz jim to muze rict jako dobrou zpravu a to je nejdůležitější! ![]()
@Anonymní píše:
Jo asi potreboval cas. Ono to bude znit zvlaste, ale on deti miluje a deti miluji jeho. Deti od pribuznych a zmamych k nam chodi a chteji jen muze na blbnuti. Dceru velmi zboznuje, mydlim zr bude i to druhe.
proboha to mi spadl kámen ze srdce. Dej mu to pořádně sežrat. Já bych ty chlapy zahlušila.
![]()
@Anonymní píše:
Do chlapu a do melounu nevidis:-) tak hlavne ze dostal rozum driv, nez se stalo neco, co uz by neslo vratit, taky jsi mohla potratit uz jen z toho stresu, zejo.Ale rodičům to asi reknete az po 1.screeningu, ne, aspon ja si driv netroufla - nevim jak ti to presne vychazi, ale mohl by to byt hezky darek pod stromecek;) Hodne stesti!
![]()
@Jahudka82 píše:
No jak uz jsem naznačila, mozny je vsechno, my nevime, jaký presne maji vztah, muzeme jen hadat, z toho co napsala nebo podle sebe, jaka by byla reakce. Ale ted uz jim to muze rict jako dobrou zpravu a to je nejdůležitější!
Ano, dopadlo to nejlíp, jak mohlo
.
Taky jsem ráda. Protože tohle řešit, to je fakt na přeshubu.
@Černá vdova Ne-li primo na masli…nechtela bych byt v takove situaci a asi by mi trvalo, nez bych to jeho chovani prekousla, doufam ze si to ted trochu bude chlapec zehlit!
Ja mela u zaklad. hlavne strach, aby z tech nervu jeste nakonec chudak nepotratila samovolne…
Spadl mi ken ze srdce i za tebe, ufff, ted uz se jen radujte bez stresu a preju zdrave miminko. Chlapi jsou nekdy proste natvrdli ![]()
Jestli tuto situaci váš vztah ustojí, klobouk dolů, jen se mi tím potvrdí můj pocit, že jsi hodná a obětavá ženská. Je fajn, že jako otec funguje, že to s dětmi umí, že ho mají rády. Je tu velká naděje, že to tak bude i s druhým dítětem. Moc bych ti přála, aby za pár let za tebou přišel s tím, jak neskutečnej idiot byl, že je ti vděčný, že sis stála za svým, že dítě bezmezně miluje a nikdy si neodpustí, co po tobě chtěl.
Až se trochu oklepeš, víš už, co dál? Zvládneš mu odpustit? Nebo je ten pocit zrady zatím příliš silný? Pro děti je kompletní fungující rodina vždy lepší variantou, ale na druhou stranu je asi náročné žít s někým, o koho se v krizi nemůžeš opřít. Nebudu tu psát, co dělat či nedělat, jen držím palce, abys ty bal v pohodě, už žádné stresy a těhotenství probíhalo co nejklidněji. ![]()
Jen tak mu to neodpustim. Kuli nemu jsem zestarla snad o 10 let. Bude se muset dost snazit. Rodicum do reknu az budu mit prukazku aspon. Do 13 tydne do nevydrzim a navic to uz ted je poznat ze mam brisko.
@Anonymní píše:
Jen tak mu to neodpustim. Kuli nemu jsem zestarla snad o 10 let. Bude se muset dost snazit. Rodicum do reknu az budu mit prukazku aspon. Do 13 tydne do nevydrzim a navic to uz ted je poznat ze mam brisko.
V životě jsou věci, které můžeš 100× odpustit a stejně nezapomeneš. Tohle je jedna z nich. Teď už si aspoň můžeš těhotenství užívat.
Držím palce, aby vše dobře dopadlo.
![]()
@Anonymní píše:
Nebo mu někdo pořádně domluvil.
Jsem ráda za tebe a tvoje děti, to žijící, i to budoucí. ![]()
@Anonymní píše:
Vůbec se tim nedivím. Teď se netrap a těš se na mimčo. Jen v koutku nezapomínej.