Manžel mi vyčítá, že jsem večer unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22093
2.4.24 10:32
@Anonymní píše: Více

Tak ale to je normální, ne? Proto jsi snad doma na rodičovské… abys v pracovním týdnu přes den ty pečovala o děti a on byl v práci :nevim:

Když po té práci přijde domů, děti převezme, vykoupe, ty si můžeš jít cvičit nebo si dělat svoje… (a mohl by je klidně i uspat nebo s nimi ráno vstát, kdyby ovšem z tvé strany byla vůle ;) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 10:32

@ALIPELI
Ano mluvila ale k tomu jsem vlastně odpoved nedostala. To uz jsem mu pak rekla ze ma proste nějakou naprumernou potřebu a ze neznám v okoli par co maji male deti a co by to delali kazdy den. Dokonce ze svych kamarádek jsem si i nedavno rikala ze jsme na tom asi nejlepe. Ze si kazda stezuje jak maji malo sex a kdyz jsem rekla ze my pravidelně tak jeste rikali jak je to super. A on na me vyrukuje s tim jak je to nedostacujici. Vim ze to byla hruza pred rokem jak mel maly koliky a vecery prorval a proste nebylo kdy… ale od te doby co to preslo jsem byla spokojena, dokonce se mu proste libi nejake eroticke hry a ja zacala se i tomu venovat ze treba parkrat do mesice s tim prijdu protoze vim ze s emu to libi a myslela jsem.si ze je konečně spokojený a ze musi vnimat rozdil nez jak to bylo on na me vyrukuje s timto. :( ze mu to zkratka nestaci

• Citovat
  • Upravit
38281
2.4.24 10:33

Já bych večer tak jednou, dvakrát týdně požádal o masáž. Mohlo by to uspokojit obě strany. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 10:37

@arinecka starsi pres den nespi. Ja tu nemluvim jen o te unave, on je zas pracovne vytizeny, neodpocine si za cely den. Kdyz muze pomuze mi, ja si to vyberu kdyz potrebuju. Jdu si na nehty,.i s kamaradkou na kafe se dostanu…ale proste ma vic energie nez ja, vecer je v poho, obcas usne u serialu, ale proste ja po celem dni mam tak biologicke hodiny - v 6.vstanu, v 21h uz chci spat..s tím podle me nic neudelam… starsiho asi neprastim do hlavy aby chodil spat driv…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 10:37

@M_Vladim
Ano to delam a pak prave je ten sex :lol: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 10:39

@Annonymní_007
Ja jsem ta kdo projevi aktivitu. Ze kdyz jsem ho pry nekolikrat odmitla, tak uz za mnou nechodi a mam radsi chodit ja. A kdyz chodim ja, tak mi zas vycte ze mame sex jen kdyz chci ja. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4172
2.4.24 10:40

Ptám se znovu, proč v těch 6 nevstává s dětmi manžel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 10:42

Mne spis zajima jako jestli je to fakt tak malo? Pri situaci ze mame male deti, spatne se vyspime a on ma praci, kde je dlouho, mi 1-2 tydne neprijde jako nejaka katastrofa. Myslim.ze i pri vice vyspani vic jak 2× nebo max 3× tydne nebudu mit chut. Nemela jsem to nikdy tak nastavene ze bych chtela kazdy den. A nevim proc pred detmi s tim problem nemel a ted jo… jestli si celkove připadá odstrceny protože kdyz prijde vecer vse se toci uz jen kolem vecere a koupání uspavani deti… ja nevim co by po mne chtel. On mi na to řekne NIC. :(

• Citovat
  • Upravit
4172
2.4.24 10:44

To je trucovite uvažování na úrovni mateřské školky. Je možné o tom mluvit nějak normálně? Mně manžel připadá trochu jako zarlici dítě, které nezvládlo příchod sourozence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.4.24 10:44

Tak to už mi zní, že má milenku a hledá záminku, aby vás od sebe rozeštval a nebyla to jeho vina :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 10:45

@Hibou nevim, nikdy jsem to po nem nechtela. Je to sova, spáč. Kdyz s nami vstaval byl akorat mrzuty a protivny a rekla jsem mu ze nemusime byt nevyspaly oba, staci kdyz jeden. Ale on si toho neváží. Nevím proste stejne by me deti budili, nemame velky byt, nemam se kam schovat. Mam lehke spani, jeho to nevzbudi, kdyz oni jsou vzhuru, mne jo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 10:47

@Annonymní_007
To si nemyslím, on nema kdy ji mit. Je v praci s kamaradky manzelem, jsou tam porad spolu a do vecera. Vikendy travi s nami. Stavime barak a budeme se zanedlouho stěhovat do většího, to by do toho asi jinak nesel, kdyby planoval rozvod. Telefon mi klidne pujci a je mu jedno co si tam prohlížim..

• Citovat
  • Upravit
4172

To je ale úplně jedno, jestli to je málo nebo moc. Pro něj je to málo :nevim: pro tebe dost, nebo moc. Domluvit se musíte vy dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22568

Z tohoto je jasné, že jseš silně orientovaná na děti a prosazuješ si hodně svou. Zřejmě až moc a není divu, že se to muži nelíbí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
2.4.24 10:50

No tak to ale bude jádro problému. Ano, stačí když je nevyspaly jeden, ale měli byste se střídat, a ne že to jsi vždy ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí