Manžel mi vyčítá, že jsem večer unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107636
3.4.24 06:25
@Veveří píše: Více

Taky to nechápu…přesto se tu rádi dnes a denně.
Předpokládám, že to jsou rády od lidí co mají sex jako sport nebo povinnost, takže nějaké chutě u toho neresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
3.4.24 06:33
@Velkypan píše: Více

Myslím, že jsi to trefil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
3.4.24 06:43
@Anonymní píše: Více

Ona to není až tak pohodlnost, jako regulérní závislost. Teď pozor, nejsem proti kojení, naopak. A ani nejsem zastáncem ukončování kojení kvůli chlapovi, to už vůbec ne. Hezký a častý sex je možné mít i s kojením. Ale! Kojení bývá u žen opravdu závislostí (dané přírodou), nedokáží přestat, ty dávky oxytocinu jsou návykové a příjemné. Ne, že ne. Takže jen na pohodlnost bych to nesváděl. Ono lupnout pět odměrek do lahve je hned. Nedělejme z toho zase vědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
3.4.24 06:45

S tim kojením je to pravda, taky nechápu, proč to ostatní shazujou, já tahy takhle uspávala a uklidňovala do dvou let a ušetřila si tak spoustu času a nervů ;) kojení mi ušetřilo hodně hodin spánku, v noci jsem miminu vytáhla prso ani jsem neotevřela oko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
3.4.24 06:50
@Cizinka 999 píše: Více

Zvláštní je, že to první místo vidí v množství sexu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
3.4.24 06:50

Skákání po hlavě dlouho do noci je podle mne také naučená věc. Ano, některé děti jsou živější, jasně, ale pokud prostě rodiče nemají vůli naučit děti, že večer děti spí a rodiče mají čas pro sebe (protože to prostě jeden z nich nepovažuje za důležité), pak to tak mají. A bohužel, mateřské hormony, lenost, sobeckost, sebestřednost v mnoha případech dělá z žen na dlouhé roky, ne-li napořád, jen a pouze matky a chlape, jsi dospělej, máš ruce, postarej se. Každý svého štěstí strůjce. Každý ať žije život jak chce, ale já vidím manželství a partnerství jako láskyplnou spolupráci a tam prostě odmítání přání a potřeb druhého jen proto, že “heeeeej nejsi přece zvířátko” nepatří. Oboustranně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
3.4.24 06:51
@Venetia píše: Více

Protože chlapi nejsou ženy. Obvykle. Máme to kapku jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
3.4.24 06:56
@Bytsamsebou píše: Více

Bude to záviset na tom temperamentu
Méně aktivní lidi s vyšší potřebou spánku podlehnou té únavě..na sex musí být odpočatí a v pohodě, jinak chuť není a taky v tom velkou roli sehrává partner

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
3.4.24 06:57
@Veselej kluk píše: Více

No právě…jinak by tyhle problémy nebyly…a většinou se chce, aby se podřizovala žena.
A proto milenecké vztahy tak dobře klapou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
3.4.24 06:59

To nevím co se chce nebo nechce, to má asi každý pár jinak, ne? Já jsem vždy pro vzájemnou domluvu a win-win řešení a mrzí mne neústupná zabedněnost kohokoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3865
3.4.24 07:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
3.4.24 07:26
@Josefuna píše: Více

Pointa je o něčem jiném. Lidi ve vztahu musí se umět domluvit.

• Citovat
  • Upravit
107636
3.4.24 07:33
@Velkypan píše: Více

A tím, že bude věčně otravovat to akorát pošle úplně dopryc, protože, kdo by měl chuť na takového partnera a ještě pokud byla snaha vyhovět a zase mu to není dost dobre.
@Bytsamsebou
To jo, pokud je manžel ten typ, že mu stačí rychlovka.

@Velkypan
Máš malou potřebu spánku..to asi druhou stranu nepochopíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11195
3.4.24 07:35

Myslím, že její manžel bude v tomto případě rád i za spontánní rychlovku 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107636
3.4.24 07:47
@Bytsamsebou píše: Více

No to taky může způsobit ochladnutí partnera, když zjistí, že je vlastně jen taková podložka na odbourávání stresu a dobití baterek
@Velkypan

Tak to jsi asi super milenec, protože vysoká frekvence právě hrozí tím, že to nuda bude…nevím, co bys celý život při frekvenci 2× denně pořád vymyslel nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí