Manžel mi vyčítá, že jsem večer unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.4.24 13:59
@Anonymní píše: Více

A jak snasi muz ten kompromis kdyz by chtel vic? Taky vyhrozuje milenkou? Ja proste taky tu chut nemam momentalne takovou a denne by me to urcite nebavilo ani v 18ti. To by me omrzelo proste…

• Citovat
  • Upravit
11195
2.4.24 14:04

Já to dělala s dětmi stejně, i bez dětí denně milion věcí, jsem pořád pryč nebo jdu na 20 km procházky se psem a stejně unavená nejsem! Někdo to tak prostě má.
Nech se vymr.dat někde na rychlovku v mezičase mezi hraním a uspáváním :nevim:. A manžel bude spoko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
2.4.24 14:06

Popravdě neumím spojit únavu s nechutí na sex. Mluvím o sobě, i když jsem unavený, sex není velká práce, u toho sice máš fyzickou aktivitu ale je to příjemné.
Jako dát si nějaký dobrý zákusek, odmítnuté ho, když jste unavená?
Mám pocit že všechny, kdo píše jsem unavený, unavená, proto není sex, jsou výmluvy.
Jde o priority. Nikdo neřekne, dnes uklízet nebudu, radši ať zbyde čas na sex, ne. Sex jen až všechno bude udělané, jestli ještě budu mít energii. Ve výsledku sex na h.ovno, partner nespokojený. Chce ještě druhý den, protože včera nic moc. Druhý den žena odmítne, veď včera byl sex a dal, dále. Muž prudí, žena nešťastná, že on ji prudí.
Vyhradit čas na kvalitní sex, aby byl v prioritách a ne na jestli dnes zbyde neco, úklid rozdělit, stejně i starost o děti.
Chlap nepotřebuje jen někam zasunout, potřebuje spoluúčast, spolupráci, aby to bylo vidět že jí to baví. Pokud ne, tak je to na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
2.4.24 14:10

A proč jsi víc podrážděná?
Jak vypadala tvá pozornost předtím a teď? Není nutné odpovídat, spíš jenom si to prober sama se sebou anebo s ním. Domnívat se také není nic moc, protože myslet si = hou…by vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
2.4.24 14:16

Užíváš si tu blízkost, rozumím. Nemyslím si, že je zdravé pro partneský vztah nadřazovat blízkost batolátka při kojení partnerské blízkosti. Děti jednou odejdou, chlap by ti ale měl zůstat. A může také uspávat. Stejně tak starší dítě může třeba chodit do nějakého pohybového kroužku, aby se víc utahalo a v noci spalo líp. Nedivím se, že jsi utahaná, nejen díky kojení a nevyspání. Občas bych na tvém místě zavedla víkend bez dětí a manžela podle vašich finančních možností. Zabila bys tak dvě mouchy jednou ranou. Ty by sis odpočinula a manžel by zjistil, o čem ta péče je a byl by si diky tomu s dětmi třeba bližší. Mmch. jak se stravuješ nebo hýbeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
2.4.24 14:18
@Bytsamsebou píše: Více

Tak to gratulace! Zakladatelka to tak zjevně nemá, takže ji tvoje zkušenost moc nepomůže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 14:20

Nevyhrozuje, má… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Eva2610
2.4.24 14:21
@Velkypan píše: Více

Protože prostě když máš spánkovou deprivaci, tak dáš před čímkoli přednost spánku. Před zákuskem, sexem…jsou dny, kdy si přeju jedinou věc - ať je večer a jdu spát a můžu spat třeba aspoň čtyři hodiny v kuse. A do toho kdyby přišel chlap, že potřebuje zasunout…no nevím.

• Citovat
  • Upravit
322
2.4.24 14:24

Často potkávám vztahový problem, když v rodině manželé přepínají se do role rodičů a je to to, co spojuje tu rodinu. Jakmile děti odejdou, rodiče mezi sebou ani nemají co říct, už dávno sex je problém. Pokud byli děti, tak fungovali, ale jakmile děti nejsou, nemají se o co starat, nemají co dělat společně. Každý žije jako by sám. Viděl jsem i spoustu případů kdy pak jeden z rodičů začíná chlastat. Bohužel, je to tím, že už nejsou manželé a byli jen rodiče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
2.4.24 14:24
.

Zakladatelko, kolik vam je?

• Citovat
  • Upravit
andrasteia
2.4.24 14:30

Jak jsem cetla ten cely tvuj text, tak se mi normalne udelalo zld :poblion:.

Chápu, ze tobe/muzum obecne fakt nevadí unava a i pres ni styk povazuji za prijemny. ZENY TO TAK ALE NEMAJÍ.
A kdyz žena uz chce vyhovět, byt je unavena, tak to zas není dost a je potreba dalsi den reparat.

• Citovat
  • Upravit
11195
2.4.24 14:31
@Eva2610 píše: Více

No, ale evidentně to tak má její manžel ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
2.4.24 14:33

Ano, jsou takové dny ale ne pořád. Výjimečně se to může stát.
Jasně že klasický chlap pracuje, žena je na mateřské, ale chlap přijde domů, odpočine hodinku a může pomáhat. V noci taky může jít k dítěti, ne pořád, ale střídavě.
Jestli vidíš problém: spánková deprivace, - řešíš ho. Poprosíš chlapa občas jít k dítěti v noci. Jde o domluvě.
Já vím co je nespat nebo špatně spát. Měl jsem 4-5 služeb v kuse, a to opakované, častěji 2-3, to jsou 24 hodinové šichty. Během dne pracuješ, a pak služba. V pohodě, může být rozbitost, ale že by umíral a myslel jen na spánek, tak to nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andrasteia
2.4.24 14:34

Ono je to ale tezky, ze jo? Najednou je stejne zdroju (casu/energie/penez) jako predtim, ale ty se musi vložit do toho ditete. Ono je hezky mluvit o tom, jak by si na sebe meli udelat cas a mit dost elanu si hledet vzajemne pod hvezdami do oci, ale realne je to hoooodne tezky. Navic zeny jsou od prirody nastavene na potlacovani svych potreb a plneni potřeb svych milovanych. Takze jak tohle chces v manzelstvi dvou prumernych lidi vyresit? Prostě ta zena nema dost energie žít okamzikem bez toho, aby ji jelo na pozadi xy veci, ktere je potreba zařídit.

• Citovat
  • Upravit
4785
2.4.24 14:37

Tohle má ale nastavené každý jinak - někoho sex nabíjí, i když je unavený, a někdo naopak potřebuje mít energii, aby se mohl pustit do akce. Mně třeba únava taky nevadí ve smyslu, že bych neměla chuť, ale někdy prostě usnu :mrgreen: partner je taky typ, že mu nevadí fyzická únava, ale pokud je vyšťavený psychicky, vyhledává spíš jinou formu kontaktu, chce se prostě spíš jen pomazlit.
Já myslím, že v tom zakladatelky vztahu bude nakonec spíš ta kvalita - chybějící intimita a partnerská blízkost celkově. Ona si ji opravdu realizuje spíš s dětmi, užívá se jejich blízkost a ne partnerovu. A to prostě člověku chybí :nevim: Bohužel pokud to tak zakladatelka necítí, tak se to silou dá těžko vymoct, i z toho popisu je vlastně znát, že jí to otravuje, že partnerovi víc pozornosti dávat nechce. Za mě je to spíš na párovou terapii. Zakladatelko, mrkni na instagram terapeuta Pavla Rataje, myslím, že se tam s manželem najdete ;) Myslím, že řešení je, pokud o to stojíš - projít si tu cestu zpět k intimitě, naučit se zas vnímat jeden druhýho, říct si, co máte za potřeby a jak je druhý může pomoct naplnit. 2× týdně určitě není zase tak málo sexu se dvěma malými dětmi, ale něco tam přesto chybí. Zkus a uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí