Manžel mi vyčítá, že jsem večer unavená

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13821
2.4.24 12:27

Nemyslím si, že by 2× týdně s malými dětmi bylo málo.
Pokud píšeš, že on má pocit, že má najednou (kvůli dětem) málo tvojí pozornosti, tak je možné, že tím vyžadováním sexu se jí snaží získat. Prostě jako dítě, které zlobí, protože tím tu pozornost získá. Připadá mi jako dost nevyzrálý jedinec. Zkusila bych nějak pátrat v tomto směru.

Příspěvek upraven 02.04.24 v 12:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
2.4.24 12:31

Přestaň kojit a v noci ať vstává muž, ty si kup špunty do uší. Budeš mít víc energie a on míň, takže potřeba sexu by mohla být rovnoměrná. A kromě sexu bych mu dávala pozornost i jinak, hodně chválit, hladit, namasírovat…zjevně mu něco chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3339
2.4.24 12:42
@Anonymní píše: Více

Já tyto věci pochopil, až jsem se skutečně začal starat a pomáhat s výchovou dětí. Teď jsme unavení oba :lol: Jedete v klasickém stereotypu, kdy je velká část starostí o děti na tobě. Pro něho je sex zábava a ty se vidíš často v posteli.

Toto období je náročné pro každý pár. Frustrace narůstá. Nepochopení, urážení se, špatná komunikace, vzniká alergie na slova, situace, gesta toho druhého. Takový proces odcizování. Toto období opadne a potom se uvidí, jak spolu dokážete fungovat.

On by chtěl hlavně sex. Jenže ve ve finále nejde jen o sex, ale hlavně o tu intimitu. Lidé v tomto období přestávají být milenci. Objímat se, líbat, hladit bez toho, aby to hned vedlo k sexu. Přes den si psát něco hezkého. Občas si zajít ve dvou na večeři, do kina, divadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
2.4.24 12:54

Tak už zbývá jen to, že ho pálí dobré bydlo. Občas se tady nějaká zakladatelka objeví, co si stěžuje na blbosti a sabotuje vztah. S tím se asi nedá moc nic dělat, jen to přežít :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 13:12

@Annonymní_007
Asi si to vse predstavoval jinak… problem jsem pry ja, ze jsem se zmenila a on je porad stejny. Ale ktera zena se nezmeni kdyz se stane mamou?

• Citovat
  • Upravit
1593
2.4.24 13:34

A co mu na tvé změně vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1931
2.4.24 13:36

A co čekal? To neznal nikoho, kdo má děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
2.4.24 13:44

Jsem jen uvažoval, co může být, ale podle toho, co píšete, nemám odpověď.
Dle mě jednoznačně někde problém máte. On je nespokojený, jste taky, tím, že prudí.
Nic jiného nezbývá než opakované probírat, co se děje, bez strachu promluvit co každého trápí, a jak by chtěl jinak. Ať rekne, jak konkrétně jste se změnila, že mu to vadí a td.
Jak chce mít nastaveny den, jaká je jeho představa o vašem běžném dní a fungování.
Najít kompromis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34389
2.4.24 13:47
@cverunka píše: Více

Super rada fakt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 13:47

@starfish_at_night

No urcite, ze jsem vic podrazdena a nedavam mu tolik pozornosti. Kdyz jsme se seznamili byla jsem hodne mlada a bez starosti… podle me žárlí na svý vlastni deti. :roll:

@ALIPELI
Znal, ale nikoho blizkeho jsme v okoli nemeli. Jsme z nasich přátel a rodiny :lol: prvni, co mají děti. Vsichni jsme si neco jako bezdetni predstavovali asi jinak.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.4.24 13:48

Chlapi to maj jinak. Můj taky může denně a ne, že by neměl co dělat. Přemůže se, i když u toho napůl spí. Večer uspavá starší on a stejně má chuť, když vyleze, někdy i v půl 10 večer, z pokojíka. Můj problém bohužel je, že po druhém porodu nemám chuť vůbec na nic, ani na sex. Ale dělám to, ono je to nakonec fajn. Klidně by mi to stačilo 1× týdně. Máme nějaký kompromis a když jsme nemocní, tak samozřejmě podle toho, jak jsme na tom.

U vás bych se domluvila na pevných dnech, kdy sex bude. Pak nebudeš ve stresu, že nevíš, co bude. Ale aby muž očekával sex denně, vždyť je to pořád stejné, to začne být hrozně brzo nuda…

• Citovat
  • Upravit
11195
2.4.24 13:48

No, řeknu ti to tak. Někdo prostě sex potřebuje, i když je unavený ;)! Sex mu právěže dobije baterky a náladu, vyčistí si myšlenky, vypne. Sex 4 x za měsíc je fakt žalostně málo! A kór pro člověka, který je sexuální aktivní, chce a baví ho sex! Pokud s tím nic neuděláš, bude ti zahýbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
2.4.24 13:52

Nevím, proč by sex denně byl nuda???
Bude nuda jestli žena nebude při sexu nic dělat, čekat až se to skončí. Pokud oba to baví i 2× denně nebude nuda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 13:55

@Bytsamsebou
Nepsala jsem 4× za měsíc. Psala jsem 1-2 týdně. Snazim se udrzet 2× tydne, ale pak to treba nevyjde kdyz to dostanu nebo tak… takze to bude urcite vic, zadne vetsi pauzy tam nejsou, maximalne 4-5 dni… ja kdyz jsem unavena, tak proste tu chuť nemám. Uz si přeju nedělat vůbec nic, jen zalezt do pelechu. Ti moji rarasci vydaji za 5. Nejsou to klidne holcicky, co si sednou a malujou si. Musim denne na prochazky, kolo, krouzky atd. aby se mohli vyradit. Je to jak byt kazdy den někde na vylete… neexistuje byt jen tak v klidu doma. Vetsinou prijedeme v 6 vecer domu. Ten starsi proste neumi byt v klidu, porad lita, hleda, kde se vyblbnout. A mladsi je to same. Ted navíc po ockovani, nebo zuby. Zadny med s nima :lol: ale beru to jak to je.

• Citovat
  • Upravit
11195
2.4.24 13:58

Já bych mohla mít sex 3 x denně, 365 dní v roce, 20 let s jedním mužem a nuda by to pro mě nikdy nebyla! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí