Manžel na mě udělal neskutečný podraz - jak se k tomu postavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5629
14.5.23 00:08
@Catalinn píše:
Tak já věřím, že při poloze zezadu to chlap zvládne :nevim:

Pokud manžela miluješ (odprosti se od nynějšího naštvání), budeš nejspíš milovat bez problému i miminko. Jen si představ ten uzlíček v náručí nebo jak Ti ho po porodu položí na hruď (chci Tě jen namotivovat :cert: )

Rozdychavala bych takový podraz dlouho, ale nerozvedla bych se!!!

A co víš, třeba zatoužíš po ještě větší rodině a budeš mít možnost mu to vrátit :pankac: Teď si (trochu) dělám legraci.
Jinak teda znám opačný příběh. Byl pár, byli spolu dlouho. Ona moc toužila po dítěti, on rodičovské pudy nula. Chtěl s ní být, chtěl mít klid. Před každou souloží šel tajně do koupelny a máchal si šourek s varlaty v umyvadle s horkou vodou :dance: Neotěhotněla.

Držím pěsti pro pro Tebe správné rozhodnutí a brzký klid doma.
Tak tohle bych brala jako podraz daleko větší. Prosvihnout vedle takového vola. svůj plodný vek. Stejný podraz jako když ženská bere tajné antinu
@markytka3 píše:
prestne tak, stejny styl psani jako kazdou chvili, bohuzel epipi upada, protoze i uzivatelky skacou na kazdou chujovinu, co kdo napise… kdyby uzivatelky byly kapku inteligentnejsi, na takovehle blaboly nereagovaly, tak by najimaly i kapku inteligentnejsi copywrittery, kteri by nepsaly takove cancy. :nevim:

Třeba na to skákat chteji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
14.5.23 00:12
@Stará známá píše:
Ok, za me jako antikoncepcni metoda velmi pochybna. Take si predstavuji onoho muze, jak si pred kazdym stykem rozvasnen naparuje ohanbi. Asi jsem jen proste z jineho okruhu lidi ;)

Hlavně to má podle mě vlv během doby, co se spermie tvorej. Ne těsně před sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
14.5.23 19:45
@Sisika9 píše:
Co je to zase za blbost? Úplně stejně se může sebrat a jít na víno ženská :zed:

Jo? A nechat doma děti s někým o kom ví že se třeba postarat nezvládne? Já se třeba jen tak do 2 let dokud jsem kojila prostě sebrat a vypadnout nemohla… Když už tak muselo být vše naplánované, kafe na 2h domluvené min. týden předem, kolikrát mu do toho něco ještě vlezlo a hlídat nemohl…spíš nechtěl… prostě vám to nedá, když víte že bez prsa on to dítě neuspí…když už jsem se utrhla, volal mi x-krat co kde najde, přestože měl vše připravené, co pak z toho máte…i na cvičení jsem musela mít s sebou mobil a být na příjmu, z hokeje jít po 2. tretine v lepším případě domů, protože řev…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
14.5.23 20:39
@Jahudka82 píše:
Jo? A nechat doma děti s někým o kom ví že se třeba postarat nezvládne? Já se třeba jen tak do 2 let dokud jsem kojila prostě sebrat a vypadnout nemohla… Když už tak muselo být vše naplánované, kafe na 2h domluvené min. týden předem, kolikrát mu do toho něco ještě vlezlo a hlídat nemohl…spíš nechtěl… prostě vám to nedá, když víte že bez prsa on to dítě neuspí…když už jsem se utrhla, volal mi x-krat co kde najde, přestože měl vše připravené, co pak z toho máte…i na cvičení jsem musela mít s sebou mobil a být na příjmu, z hokeje jít po 2. tretine v lepším případě domů, protože řev…

A to sis brala dobrovolne? Proc se vlastni otec nedokaze postarat o vlastni deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
14.5.23 20:44
@Al35 píše:
@Magical-eyes lepší dobra pece babičky než špatná matky..do 3 let se toho můj syn moc nepamatuje takže za mě do 3 let se děje celkem prd v životě dítěte

no tak to tve obzory jsou hodne uzke… naopak, citove stradani behem techto let, se casto podvedome projevuji v pozdejsim veku… kapku si neco o tom nastuduj, nez tu budes placat takove hovadiny… a pokud jsi ke svemu diteti pristupovala takto, tak je mi ho docela lito, jakou ma bezcitnou matku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
14.5.23 20:47
@Jahudka82 píše:
Jo? A nechat doma děti s někým o kom ví že se třeba postarat nezvládne? Já se třeba jen tak do 2 let dokud jsem kojila prostě sebrat a vypadnout nemohla… Když už tak muselo být vše naplánované, kafe na 2h domluvené min. týden předem, kolikrát mu do toho něco ještě vlezlo a hlídat nemohl…spíš nechtěl… prostě vám to nedá, když víte že bez prsa on to dítě neuspí…když už jsem se utrhla, volal mi x-krat co kde najde, přestože měl vše připravené, co pak z toho máte…i na cvičení jsem musela mít s sebou mobil a být na příjmu, z hokeje jít po 2. tretine v lepším případě domů, protože řev…

ja si proto najmula schopnou chuvu a toto resit nemusela… vsechno jde, kdyz se chce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
14.5.23 21:46
@Bambule33 píše:
A to sis brala dobrovolne? Proc se vlastni otec nedokaze postarat o vlastni deti?

Tak dopředu to vždycky nemusíš vědět jak to bude. Děti chtěl víc a dřív než já, proto jsem to taky psala, že to že dítě chce neznamená že se pak bude doopravdy starat. Se starším po porodu pomáhal to jo ale po šestinedělí už si jel zas svoje koníčky, práci a pohoda, a ještě se divil že třeba něco nezvládám tak jako dřív. Doma občas uvaří, někdy po sobě i tu kuchyň uklidí, s kočárem třeba jezdil rád u obou to jo a venčil psa, nakoupil. Po narození mladší se víc věnoval staršímu, to už byl parťák, s dětma už byl sám několikrát na dovolené, je to ten typ co se jim víc věnuje když už se s nima dá jet na výlet, něco podniknout. Ale vzít mop, hadr do ruky jsem ho za 18 let viděla jen když jsme měli službu na chodbu a byla jsem těhotná a i pak když byly děti hodně malý tak ty společný prostory uklízet chodil, ale taky bylo období že byl 3 dny v týdnu pryč a o víkendu samý hokej, to naštěstí skončilo už když jsem čekala to 2. - to byl pos.anej a staral se, protože předtím jsem potratila, ale pak když mohl tak si vybral to dítě s kterým bylo míň práce, je fakt že dost omezil i různé čundry s kámošema a já pak 1× týdne chodila třeba na orient. tanec - na radu psycholožky, protože už mi fakt hrabalo. Ale s tím jsem skončila když začal starší chodit do školy a musel 1 hlídat mladší a 2.s ním dělat úkoly a přípravu, pak přišel covid a stejně se nemohlo nic a nikam. Teď si třeba dodělává VŠ a to je psycho to mu času zabírá fakt dost. Naštěstí máme zas poměrně hlídací babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17972
14.5.23 21:56
@Bambule33 píše:
A to sis brala dobrovolne? Proc se vlastni otec nedokaze postarat o vlastni deti?

On je ten typ co se víc začne starat až když se s nima dá rozumně domluvit a něco podnikat, od 3 let je bere na celodenní výlety i víkendy a já mám celkem volno hlavně přes léto, kdy se dá být víc venku - ty poslední 2 roky co jsem v současné práci s nima byl sám i na dovolené, když jsem třeba ve zkušebce nedostala volno a další rok jsme se museli prostřídat, aby nám ty prázdniny vyšly…když jsem byla nemocná, byl s dětma týden u rodičů za městem a vozil je do školky a na příměstský tábor, to zase jo. Co chodím do práce, najednou mám na relax a odpočinek asi nějak větší nárok nebo co…je to smutný ale je to tak do těch 2 let jsem vždy pro něj byla, resp. připadala si jen jako stroj na přebalování, kojení a práci v domácnosti, ale co skončil covid a našla jsem normální práci, najednou je hlídá i když marodí, má možnost home office, já ne, OČR si beru fakt výjimečně když je nejhůř, na 2-3 dny max než se vrátí ze služebky třeba, pomáhají i jeho rodiče hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
15.5.23 09:46
@markytka3 píše:
no tak to tve obzory jsou hodne uzke… naopak, citove stradani behem techto let, se casto podvedome projevuji v pozdejsim veku… kapku si neco o tom nastuduj, nez tu budes placat takove hovadiny… a pokud jsi ke svemu diteti pristupovala takto, tak je mi ho docela lito, jakou ma bezcitnou matku

Jistě to vím ale mě taky opustil ex v těhotenství nemusím to studovat mám to na vlastní kůži a jedine co se stalo je ze se syn navázal na mě a mužů se doteď boji což se daří odbouravat postupně..každý máme své neštěstí z dětství a pokud má milující babičku muže ho úplně klidně vychovat takových děti které opustili rodiče a zustali u prarodičů je mrak a poznamenani tím nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
15.5.23 09:50
@markytka3 píše:
no tak to tve obzory jsou hodne uzke… naopak, citove stradani behem techto let, se casto podvedome projevuji v pozdejsim veku… kapku si neco o tom nastuduj, nez tu budes placat takove hovadiny… a pokud jsi ke svemu diteti pristupovala takto, tak je mi ho docela lito, jakou ma bezcitnou matku

Spis ty jsi dobra hyena když dokážeš takhle rychle soudit je mi líto spis tvých děti..moje mají peci 24/7 protože jsem mohla zůstat se synem doma do 5ti let a je to moje srdíčko nezlobí nehádáme se žádné období vzdoru..proste jsme si 100% sedli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.5.23 11:12
@Al35 píše:
Spis ty jsi dobra hyena když dokážeš takhle rychle soudit je mi líto spis tvých děti..moje mají peci 24/7 protože jsem mohla zůstat se synem doma do 5ti let a je to moje srdíčko nezlobí nehádáme se žádné období vzdoru..proste jsme si 100% sedli

kde koho soudim? sama si ted odporujes, diteti davas vse, co muzes, jsi s nim 24/7 a pak napises, ze dvouletemu diteti je jedno s kym je? z ceho tak spudis? ja myslela, ze to pises, ze sve zkusenosti a nebze placas vodu. proc puses neco jineho a pri tom sama se chovas jinak. na cem je zalozen tvuj nazor, ze diteti do tri let je jedno, s kym je…🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.5.23 12:35
@Al35 píše:
Jistě to vím ale mě taky opustil ex v těhotenství nemusím to studovat mám to na vlastní kůži a jedine co se stalo je ze se syn navázal na mě a mužů se doteď boji což se daří odbouravat postupně..každý máme své neštěstí z dětství a pokud má milující babičku muže ho úplně klidně vychovat takových děti které opustili rodiče a zustali u prarodičů je mrak a poznamenani tím nejsou

Tenhle nesmysl jsi vzala kde? To dítě to poznamená vždycky. Vždycky si sebou nesou stigma odloženýho dítěte. Nevím teda kde žiješ, já těch dětí odložených k babičkám teda moc neznám, ale neznám jediný, ať už dítě nebo dospělýho, který by tím poznamenaný nebyl.

• Citovat
  • Upravit
18154
15.5.23 13:14
@Janli píše:
Tenhle nesmysl jsi vzala kde? To dítě to poznamená vždycky. Vždycky si sebou nesou stigma odloženýho dítěte. Nevím teda kde žiješ, já těch dětí odložených k babičkám teda moc neznám, ale neznám jediný, ať už dítě nebo dospělýho, který by tím poznamenaný nebyl.

Taky blbost.
Kolik těch poznamenaných odložených znáš ty?
Souhlasím s tím, že když dítě vyroste u milujícího prarodiče, tak ho to rozhodně poznamená míň, než když žije v nefunkční rodině, v děcáku atd. Ony ty podmínky má ideální málokdo. Při dnešní rozvodovosti, následném střídání tet a strýčků… do toho z těch vztahů, které se nerozvedou a zůstanou spolu, je jich taky velká část patologických a ty vzory nic moc.
Za mě lepší milující babi než hromada toho rodinného marastu, co tu čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
15.5.23 13:17
@markytka3 píše:
kde koho soudim? sama si ted odporujes, diteti davas vse, co muzes, jsi s nim 24/7 a pak napises, ze dvouletemu diteti je jedno s kym je? z ceho tak spudis? ja myslela, ze to pises, ze sve zkusenosti a nebze placas vodu. proc puses neco jineho a pri tom sama se chovas jinak. na cem je zalozen tvuj nazor, ze diteti do tri let je jedno, s kym je…🙈
@bigl píše:
Taky blbost.
Kolik těch poznamenaných odložených znáš ty?
Souhlasím s tím, že když dítě vyroste u milujícího prarodiče, tak ho to rozhodně poznamená míň, než když žije v nefunkční rodině, v děcáku atd. Ony ty podmínky má ideální málokdo. Při dnešní rozvodovosti, následném střídání tet a strýčků… do toho z těch vztahů, které se nerozvedou a zůstanou spolu, je jich taky velká část patologických a ty vzory nic moc.
Za mě lepší milující babi než hromada toho rodinného marastu, co tu čtu.

A přesně o tom mluvím není třeba to prekrucovat jinak.. znám mnoho šťastných děti protože známá je dočasná pestounka a z těch děti díky šťastnému dětství vyrostlo spoustu veselých šťastných lidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
15.5.23 14:13
@Al35 píše:
A přesně o tom mluvím není třeba to prekrucovat jinak.. znám mnoho šťastných děti protože známá je dočasná pestounka a z těch děti díky šťastnému dětství vyrostlo spoustu veselých šťastných lidí

a ty ty dospele deti znas, vis, ze se neleci, nemaji v dospelosti problemy tykajici se syndromu odlozeneho ditete? zajimave, ja ctu tady pribehy uzivatelek, ktere byly v detstvi odstrkovane, a ony sami vedi, ze se to s nima tahne i v dospelosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí