Manžel na mě udělal neskutečný podraz - jak se k tomu postavit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
30.3.23 18:02
@biedronka105 píše:
Ty seš nějak rozparadil/a tečko. Kecy o zákoně si nech na někoho jiného. Jedna věc je zákon, holy fakt je další věc. Holý fakt je, že čeká dítě…ne prvoka :roll: a pokud ho nechci, tak se chráním…odůvodnění, že se to nepředpokládalo…hmmm když je prerusovacka, vždycky se ti musí předpokládat. Je asi jako Ruska ruleta…vyber si 50 že bude a 50 ne.
Takže se tu ohanet Polskem a zákonem mi přijde irelevantní. Protože každý nese důsledky svého jednání ať už je jakékoliv. A pokud ona souhlasila s tímto typem neplozeni, musela si být vědoma i toho Béé. Proto to je podraz na dítě, protože ono prostě přišlo z důsledku jednání svých rodičů, to je zase moje tečka.

Ruska ruleta je 1 ku 9 :) nebo kolik je míst v zásobníku… rozhodně ne 50 na 50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
30.3.23 18:17
@Lucie_Sx píše:
Ale prerusovana souloz sama o sobe neni zadna poradna ochrana.

Ale je a dostatecna, kdyz to ma chlap podchycene

Příspěvek upraven 30.03.23 v 18:36

• Citovat
  • Upravit
107635
30.3.23 18:20
@Anonymní píše:
Zdravím všechny,
ve zkratce - s manželem máme jedno dítě, o které jsme se velmi dlouho snažili. Nakonec jsme museli podstoupit IVF. Těhotenství hrozné, porod také a celé šestinedělí peklo na zemi. :roll:. Na základě toho všeho jsme se rozhodli jen pro jedno dítě, i když manžel si vždy přál dvě.
Teď k tomu, co se stalo. Před cca 3/4 rokem začal manžel stále mluvit o druhém a naléhat na mě. Vcelku dlouho s tím „otravoval“ až to vyústilo v hádku. Nicméně situace se uklidnila a nadále platila původní dohoda.
Sex jsme měli buď s ochranou nebo jsme praktikovali přerušovanou soulož (pro jistotu). V našem případě to bylo dostačující (já hormony brát nesmím a manžel na vasektomii nepůjde). Je to cca měsíc, co jsem zjistila, že jsem těhotná. :roll: Musela jsem to vstřebávat a stále jsem si na tu situaci nezvykla. Manžel měl neskutečnou radost s tím, že bude pomáhat a bude to určitě lepší než předtím, když se to povedlo přirozeně atd.. :roll: No jo jenomže před týdnem jsem se dozvěděla něco, co mě tedy sejmulo. Přišla jsem domů z práce dřív, manžel má HO a slyším, jak telefonuje s kamarádem. Prvně jsem slyšela jen nějaký chlapský blafy bla bla a pak slyším manžela „hele kámo ještě jednou díky za tu radu, vůbec jsem tomu nevěřil, že by to mohlo vyjít a ono vyšlo“..pak už jen nějaký další kecy.
Hned, jak dotelefonoval jsem na něj udeřila. Prý mu kamarád poradil nějaký vitamíny a léky či co na podporu plodnosti, bral toho koňské dávky a při každém sexu si jakoby „ustřík“ trochu do mě a zbytek ven, abych to nepoznala. Chápete to? Připadám si jako v nějaké pitomé telenovele na Barrandově. :zed: Na jednu stranu nechápu, jak to mohlo vyjít vzhledem k naší zdravotní situaci, ale na stranu druhou mám hrozný vztek, cítím se zrazená, jsem zklamaná, že na mě udělal takový podraz a nerespektoval mé přání. Mám chuť objednat se hned na potrat a pak zažádat o rozvod abych řekla pravdu. :roll: nebo to snad vidím příliš dramaticky? :think: Manžel totiž tvrdí, že z toho dělám zbytečnou aféru, že to není tragédie jenomže pro mě ano. On hlavně nechápe, že to je prostě podraz a nechápe, že nerespektoval to, na čem jsme se domluvili.

Nevidíš. je to něco neskutečně sprostého, co do vztahu nepatří
Udělala bych přesně to co píšeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
30.3.23 18:33

Tak já věřím, že při poloze zezadu to chlap zvládne :nevim:

Pokud manžela miluješ (odprosti se od nynějšího naštvání), budeš nejspíš milovat bez problému i miminko. Jen si představ ten uzlíček v náručí nebo jak Ti ho po porodu položí na hruď (chci Tě jen namotivovat :cert: )

Rozdychavala bych takový podraz dlouho, ale nerozvedla bych se!!!

A co víš, třeba zatoužíš po ještě větší rodině a budeš mít možnost mu to vrátit :pankac: Teď si (trochu) dělám legraci.

Jinak teda znám opačný příběh. Byl pár, byli spolu dlouho. Ona moc toužila po dítěti, on rodičovské pudy nula. Chtěl s ní být, chtěl mít klid. Před každou souloží šel tajně do koupelny a máchal si šourek s varlaty v umyvadle s horkou vodou :dance: Neotěhotněla.

Držím pěsti pro pro Tebe správné rozhodnutí a brzký klid doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
30.3.23 18:33
@Pudloslava píše:
Kdyz jsme fakt nechteli deti, pouzivali jsme kondom i spermicid. Zda se mi tezko uveritelne, ze by nekdo mohl jeste dnes verit na antikoncepcni ucinnost prerusovane souloze, ale budiz. Manzel rozhodne podraz udelal. Mel by jit na materskou, prinejmensim.

Hele my jsme oba hodně plodni a prerusovana souloz funguje na výbornou, když to chlap umí. Já se na svého manžela v tomhle mohla spolehnout.

• Citovat
  • Upravit
13197
30.3.23 18:43
@hanka.br. píše:
Ježiš, to je blbost. Jak na to může někdo skákat?

prestne tak, stejny styl psani jako kazdou chvili, bohuzel epipi upada, protoze i uzivatelky skacou na kazdou chujovinu, co kdo napise… kdyby uzivatelky byly kapku inteligentnejsi, na takovehle blaboly nereagovaly, tak by najimaly i kapku inteligentnejsi copywrittery, kteri by nepsaly takove cancy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
30.3.23 18:44
@Cizinka 999 píše:
Hele my jsme oba hodně plodni a prerusovana souloz funguje na výbornou, když to chlap umí. Já se na svého manžela v tomhle mohla spolehnout.

Presne, kdyz jsme chteli byla jsem tehotna hned, ale za 12 let nikdy diky prerusovane soulozi…nebezpecny je to jen, kdyz to chlap neumi :)…ale je teda fakt, ze po druhem diteti, ldy uz jsem dalsi nechtela jsem resila, ze bych sla na podvazani vajecniku…abych mela jistotu…

Příspěvek upraven 30.03.23 v 19:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.3.23 18:57
@Cizinka 999 píše:

A jak poznas ze to ne/umi? Az tim ditetem :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
30.3.23 18:57
@Lucie_Sx píše:
A jak poznas ze to ne/umi? Az tim ditetem :mrgreen: ;)

Tak to poznáš, jestli to vytahuje na poslední chvíli nebo ne, a taky snad o tom umíte mluvit

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
30.3.23 18:59
@Aglája75 píše:
Presne, kdyz jsme chteli byla jsem tehotna hned, ale za 12 let jsem diky prerusovane soulozi nikdy nebyla…nebezpecny je to jen kdyz to chlap neumi :)…ale je teda fakt, ze po druhem diteti, ldy uz jsem dalsi nechtela jsem resila, ze bych sla na podvazani vajecniku…abych mela jistotu…

Proč ty a ne chlap? U chlapa je to jednodušší, neznám ženskou, která by na to šla, ale většina chlapů či znám mají vasektomii

• Citovat
  • Upravit
5757
30.3.23 19:04
@Cizinka 999 píše:
Proč ty a ne chlap? U chlapa je to jednodušší, neznám ženskou, která by na to šla, ale většina chlapů či znám mají vasektomii

Ja vim. On nechtel za zadnou cenu. Me bohuzel nikdo u druheho cisare nenabidl podvazani… i ldyz uz mi bylo 39:(, hrozne me to stvalo, ze me to nenapadlo a nikdo noc nezminil… mohlo to byt pri jednom a az asi mesic po porodu jsem to nahodou cetla, ze to ve vyssim veku u planovanych cisaru nekde nabizi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
30.3.23 19:16

Kdyby na mne manžel udělal podobný podraz, nejsem si jista, že by to náš vztah ustál – silně o tom pochybuji. Co ale vím s jistotou, je to, že bych za této situace nešla na potrat.

Asistovaně si “nechat vyrobit” jedno dítě… a poté nechat ukončit zdravé, prosperující těhotenství jen proto, že mne zklamal životní partner (který nota bene ten podraz udělal proto, že si právě tohle dítě strašně přál), to bych osobně považovala doslova za výsměch osudu. Vnímala bych to jako principiální vyřizování účtů s partnerem, jako takové jeho exemplární potrestání, něco ve smyslu “a just tohle dítě nebude”…. a kdybych na ten potrat šla, už bych se asi nikdy v klidu nevyspala, protože bych za tohle čekala od života hodně velký trest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
30.3.23 19:32
@Sonarka píše:
Je to podraz a neprijde mi to normalni…stalo se to me kamaradce, ona uz dite nechtela, manzel ano…on udelal to, co tvuj, bez jejiho vedomi…kamaradka sla pak na potrat :roll: Fakt pitomec chlap…on s tim zadne problemy nema, ale co pak ta zenska…jejich vztah to hodne poskodilo, nicmene mu odpustila…on si to pak uvedomil a bylo mu to lito, ale myslim, ze tohle zenska nezapomene nikdy. Nevim, jestli bych s nim mohla dal byt.

Nechápu, jak s ním potom zvládla znova spát. To bych nedala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
30.3.23 19:41
@Cizinka 999 píše:
Tak to poznáš, jestli to vytahuje na poslední chvíli nebo ne, a taky snad o tom umíte mluvit

Tak existuji muzi, co to uplne asi nemaji pod kontrolou, kdyz ta tehotenstvi z toho jsou :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
30.3.23 19:50
@Cizinka 999 píše:

Tak já neznám chlapa co by na tom byl. Ale znám několik ženských a sama jsem na tom byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí