Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@užjenmilenka píše:
na mě nekoukej, zamilovanost je krásná a člověk si to má užívat, já si jen na to zamilování vybrala vola a pustila jsem si ho hodně hluboko pod kůži
noo hele vzhledem k tomu že se vůl rozliší časo až časem tak bych zae tak moc do toho zamilování nechvátala - člověk je jak pitomej potom..všichni to vidí a on s vede svou..br
@jdukolem píše:
noo hele vzhledem k tomu že se vůl rozliší časo až časem tak bych zae tak moc do toho zamilování nechvátala - člověk je jak pitomej potom..všichni to vidí a on s vede svou..br
tak o tom bych asi nohla napsat rovnou román:-)
Užjenmilenka tak musim teda uznat že jsi ještě v pozici té nejhorší milenky co znám. Šel k tobě jen když ho žena vykopla, má u tebe sex kdy si řekne, ještě mu platíš aby měl peníze pro ženu ![]()
I když nejdřív sem si říkala že si mrcha, tak ted je mi tě docela i líto. Jestli ti není 60sát, nemáš 200kg a nebo nejsi uplně blbá, tak se vzchop a najdi si nákýho normálního chlapa. Vždyt ty si normální blbec co jen dá co je potřeba. Píšeš vcelku chytře a nejspíš nebudeš ani ošklivá když za tebou běhá, tak držim palce at se ti do života připlete někdo kdo ti ukáže co je láska
@Kamča.dalmatinka píše:manželka ho navykopla, ta naopak prosila do poslední chvíle, aby neocházel, aby neboural poslední zbytky toho, čemu se kdysi říkalo rodina. Ale asi máš pravdu, jsem v pozici té nejhorší milenky, jaká může být a myslíš, že dnešní večer bude pro mě med? Víno, svíčky, milování a nakonec jeho budík v mobilu na třetí hodinu ranní, aby přišel jako zrovna z hospody? Tohle všechno mám už za sebou - to samý to bylo před víc jak rokem- a všř mi, nepřála bch to nikomu a já si znovu připadám jak na startovní čáře s tím samým, a stejně mu nedokážu poslat sms, nechod
Užjenmilenka tak musim teda uznat že jsi ještě v pozici té nejhorší milenky co znám. Šel k tobě jen když ho žena vykopla, má u tebe sex kdy si řekne, ještě mu platíš aby měl peníze pro ženu
I když nejdřív sem si říkala že si mrcha, tak ted je mi tě docela i líto. Jestli ti není 60sát, nemáš 200kg a nebo nejsi uplně blbá, tak se vzchop a najdi si nákýho normálního chlapa. Vždyt ty si normální blbec co jen dá co je potřeba. Píšeš vcelku chytře a nejspíš nebudeš ani ošklivá když za tebou běhá, tak držim palce at se ti do života připlete někdo kdo ti ukáže co je láska
Ale i tak děkuju, snad se někdo, kdo za to bude stát, připlete co nejdřív:-)
Maky - omlouvám se, vůbec jsem tento dotaz nenašla!!!
Tak: utrpení, utrpení utrpení, pláč. A pak, jsem si řekla, že budu myslet jen na sebe a svůj život. Celý den jsem přemýšlela co chci… A dala jsem se do rekonstrukce domu. Příchodem řemeslníků se vše obrátilo a bolest, pláč je pryč.
Ne úplně, ale je dobře!!!
I na jiných diskusích mi radily, některé jsem jen četla - a zjistila jsem, že jsem se zbaliva alkoholika a nemakačenka a místo pláče bych měla slavit!!! Moc mi to nejde, občas se mi zasteskne, ale nejhorší je snad za mnou.
Co ty?
Nic mi vlastně nechybí.
K pláči už není důvod, ale občas ta „samota“ na mě padne.
Takže asi normálně ![]()
Ahoj holky, tak co? Najednou nikdo nic nepíše. Jak se u vás věci vyvíjí? Jsem zvědavá.
Užjenmilenka taky už nenapsala, jestli láska trvá, nebo jestli milého nakopla do patřičných míst.
![]()
Ahoj, nene nenakopla, jsme spolu dál a jako milenka se mám luxusně, oproti jiným, ale nějak mě to přestává bavit, furt být ta druhá, nechám tomu čas a ono to stejně skončí. Teď se zaobírám svýma puberťákama, začínají vystrkovat růžky:-)
Ahoj holky.
Potřebuji poradit.
Mám docela problémy se vztahem dětí a ex.
Strašně žárlí.
O tom, jak vše urychlil, jsem psala. Svatba za tři týdny a v červenci bude mít mimino.
Naše předpubertální děti to ale ještě za ten rok nevstřebaly.
Nechtějí k němu chodit, pak zase ano, zase ne. Když jsou s ním, tak přijdou uřvaní a naštvaní.
Taťka si všímá hlavně tety ( asi to tak úplně není, ale takto to prezentují ).
Pořád se všichni baví o jejich „harantovi“ a jich si nevšímá.
Ano. Táta už má nový život. děti si bere, ale ve své zamilovanosti není k nim příliš ohleduplný.
Vlastně nezažil nikdy jejich bolest a tak je asi přesvědčený, že jsou naprosto v pohodě.
Jak z toho ven? Už toho mám dost.
Mluví o něm hnusně, o ní ještě hůř a o miminu ani nemluvím.
A co jsem od nich ještě nezávisle slyšela…prostě se on k němu taky chovají hnusně.
Řešit? Neřešit?
Posílat je tam, když nechtějí?
Zase nechci, aby nám v 10ti a 12ti letech diktovaly podmínky.
@makynah je mozne spolupracovat s exmanzelom? Upozornit ho na to ze „povodne“ deti zacali ziarlit a poprosit ho nech ich „koriguje“? Na moju zabera proti ziarleniu systematicke vymyvanie mozgu, ale slecna ma necele tri roky
Mozno by stacilo keby sa ex zacal venovat povodnym detom inym sposobom… na moju plati „emilkin cas“ a „viktorkin cas“. Lenze ako hovorim, moja slecna ma dva a pol roka a u vas bude cas noveho mimina dva tyzdne a cas deti dva dni, aj to este deleny medzi nich a mimino ![]()
Snažím se spolupracovat s exmanželem.
Ale je to brzy. Tedy je to sice rok, ale nevěří mi ani slovo. Tedy věří, dokud „nepřijde domů“.
Někdy mívám pocit, tedy popravdě vždycky, že si je bere jenom proto, aby vypadal lépe.
Před nastávající jako otec roku a před rodičema, že není takový hajzl.
Ale nevím to. Jsou to jen moje pocity.
Dneska jsem se mu snažila vysvětlit, jak moc děti žárlí a jak je to bolí.
Poslouchal. A nakonec řekl. " No jo, no."
Víc asi nezmůžu.
Před hodinou jsem mu volala, že jsem mu dala náhradní termín, za ten, co nemůže ( žení se ). Komentoval to tím, že tři týdny víkendy za sebou je určitě nebude moci mít. Práce.
Pořád balancuji. Co je správně. Posílat je…neposílat…
Třeba za další rok bude vyřešeno.
Market, a co kdyby jsi mu navrhla ať je vezme třeba do aquaparku, jen on a děti, aby si to užili a měli ho jen pro sebe. Jako sedět u nich doma před telkou a koukat, jak tam cukrblikujou, to musí být hrozný pro ně. Měl by mít ohledy a část svého času věnovat jen jim, to snad musí pochopit i největší trotl.
Já blbá jsem vždycky věřila, že rodičovská láska je ta úplně nejsilnější, tak nechápu, že sám nemá zájem si to s dětma užít
na mě nekoukej, zamilovanost je krásná a člověk si to má užívat, já si jen na to zamilování vybrala vola a pustila jsem si ho hodně hluboko pod kůži