Manžel se mi zamiloval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4780
23.6.14 08:47

@Veveří hele já bych mu to přála ať si to vyžere chlapeček - fakt, to je přesně ono nevěra a užívání si to jo, ale pak už nemaj koule na ty důsledky, holt zamilovanost a růžové brýle

s rodinkou to budeš mít ještě dost těžké, tohle by se jim mělo sdělovat až ve chvíli, kdy už je opravdu definitivně jasno, že je konec, vlastně až ve chvíli, kdy už to ví děti (protože to už bych brala vztah za definitivně ukončený),pokud to má opravdu skončit, tak bych se hlavně rvala na dobré podmínky rozvodu pro tebe a děti, docela by mě zajímalo jak si představuje, když tam budou vaše děti s jejími a s ní, tu rusko-českou domácnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
23.6.14 09:38

@Kobliha51 Máš doma prostě o dítě víc a vlastně mu vysvětluješ, že když sáhne na kamna, tak se spálí.…šílené, ale je to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
23.6.14 09:45

@chebskamaminka zjistila jsem, že manžel nemá ŽÁDNOU představu, jak to bude s Ruskou a jejími dětmi tady v ČR reálně fungovat a ani o tom nepřemýšlel! Doteď si to představoval jak procházku růžovým sadem. Včera jsem mu říkala, že mu tu jeho ruskou rodinku docela přeju a že budu se zájmem z povzdálí sledovat, jak se mu daří. A až bude s nervama na dně, což je matematická jistota, tak že bude vzpomínat, jak mu s námi bylo dobře a jakou měl volnost a servis. Chudák docela dostal strach, zatímco já se toho strachu začínám zbavovat. Nemoc syna mi otevírá oči, ještě se sice stokrát propadnu ke dnu, ale začínám mít pocit, že získávám nadhled a to mi dává sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.14 10:25

@Veveří kdepak to dno už jsi poznala, teď jsi se odrazila a bude líp :hug: upřímně můj odhad u vás :think: myslím, že se lekne co všech dává všanc a co ho čeká a ani na to sloučení nedojde a vrátí se s prosíkem, ale to už bude pak na tobě jak se k tomu postavíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5684
23.6.14 11:34

@chebskamaminka to by bylo fajn, kdybych už ode dna stoupala vzhůru. Taky vnitřně cítím, že jim to hnízdečko lásky tady v ČR nevyjde, je to jen blud…ale jak se k tomu postavím já, když se manžel bude chtít vrátit, to nevím :nevim: Věřit mu už nějak nemůžu, kór když mi řekl, že má rád ženy…to je materiál :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.14 12:02

@Veveří já si taky myslím, že má smůlu, že buď jim to nevyjde, nebo ona to chce kvůli občanství, jako viděli se 4× a už ona chce stěhovat děti ze země do země, kde neumí jazyk a on chce opouštět svou rodinu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
23.6.14 12:22

Veveří, já bych hlavně vůbec neřešila vztah jeho a té Rusky, jak to bude s dětmi, kam bude nebo nebude chodit atd…to je A BUDE jeho boj, jak se jim to podaří zvládnout.
Já bych se být tebou zaměřila jen na sebe a své dítě. Abyste vy dva nepříšli zkrátka, aby své dítě řádně zabezpečil a aby tě nepřipravil o nějaký majetek. To, jak bude vypadat jeho život v jeho nové rodině, by mě nezajímalo a nevyhrožovala bych mu tím. Jen mu tím demostruješ svou zoufalost, a ty chceš přeci odejít středem ;)

• Citovat
  • Upravit
9757
23.6.14 12:47

„@káťa“

přesně… za prvé nikde není psáno, že jim to nevyjde… naopak jsou takové páry někdy víc soudružné a víc se snaží… navíc problémy se mají řešit postupně, na jeho místě bych taky řešila spíš, kdy se s tím člověk uvidím a jak to provést, abychom mohli být spolu… chození dětí k doktorovi atd. bych v této fázi taky neřešila…
opravdu se zaměř na sebe a nespoléhej se na to, že jim to nevyjde a on přileze… může se stát, ale nemusí… zbytečně tě to brzdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.6.14 12:51
@chebskamaminka píše:
@Veveří já si taky myslím, že má smůlu, že buď jim to nevyjde, nebo ona to chce kvůli občanství, jako viděli se 4× a už ona chce stěhovat děti ze země do země, kde neumí jazyk a on chce opouštět svou rodinu :zed: :zed: :zed:

jak tohle všechno víš? možná, že Veveří neví o těch dvou neví úplně všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.14 13:02

@Maria37 já vycházím z toho co mi napsala veveří až mi tu něco napíše její manžel, tak to třeba přehodnotím, ale jinak vycházím z jejích informací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.6.14 13:11
@chebskamaminka píše:
@Maria37 já vycházím z toho co mi napsala veveří až mi tu něco napíše její manžel, tak to třeba přehodnotím, ale jinak vycházím z jejích informací :nevim:

já vím a to je právě ono… že bych tady fakt neřešila, co manžel a Ruska, ale Veveří… člověk má občas dost, když má vyřešit sebe :-) netřeba si nakládat další osoby… navíc bych se bála, aby se Veveří neupnula na to, že těm dvěma to nevyjde a zbytečně třeba, ač skrytě či podvědomě, nečekala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.14 13:27

@Maria37 tak já myslím, že veveří je v tomhle dospělá a neupne se ke všemu co jí kdo napíšem na emiminu, co nás čeká v každém vztahu nikdo nevíme nikdy přesně, je to fáze, to je normální, že teď řeší co manžel a co Ruska - tahle fáze pomine, o to se nebojím a pak jí přestane zajímat zloba k milence, ale samotná zrada manžela, vyrovnávání se s nevěrou má několik fází… tím si projde každý, taky jsem úplně stejně jako ona horlivě řešila co můj muž a budoucnost s milenkou, ale dnes? co mi ej do milenky, ikdyby se snažila všelijakým způsobem, ten kdo mi byl nevěrný vždy bude jen a jen manžel, jí řešit nemusím, mám na ni svůj názor, ale neřeším ji :nevim: a @Veveří si to také uvědomí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
23.6.14 15:09
@chebskamaminka píše:
@Maria37 tak já myslím, že veveří je v tomhle dospělá a neupne se ke všemu co jí kdo napíšem na emiminu, co nás čeká v každém vztahu nikdo nevíme nikdy přesně, je to fáze, to je normální, že teď řeší co manžel a co Ruska - tahle fáze pomine, o to se nebojím a pak jí přestane zajímat zloba k milence, ale samotná zrada manžela, vyrovnávání se s nevěrou má několik fází… tím si projde každý, taky jsem úplně stejně jako ona horlivě řešila co můj muž a budoucnost s milenkou, ale dnes? co mi ej do milenky, ikdyby se snažila všelijakým způsobem, ten kdo mi byl nevěrný vždy bude jen a jen manžel, jí řešit nemusím, mám na ni svůj názor, ale neřeším ji :nevim: a @Veveří si to také uvědomí
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
23.6.14 15:32

@Maria37 každý se tím musí prokousat :nevim: :) nic se nestalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
23.6.14 16:04
@chebskamaminka píše:
@Maria37 každý se tím musí prokousat :nevim: :) nic se nestalo ;)

Pravda. Taky bych radila neřešit milenku, ale když ono je to fakt těžké. Máš pravdu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky